• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var ?

çiçeks

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2008
1.716
30
683
Merhabalar, dert demeyelim de fikir almak istiyorum kızlar.
Cuma günü oğlumun anaokuluna gidicem, aile katılım günleri yapılıyor her veli gününe göre gidip sınıfta çocuklarla vakit geçiriyor. Cuma günü de bizim sıramız, yarım saat kadar kalınıyor sanırım. Bu süre zarfında çocuklarla bir etkinlik yapılması gerekiyormuş. Sizden fikir rica ediyorum ben ne yapabilirim ? Örneğin bir veli kitap okumuş, birinin dedesi illüzyon gösterisi yapmış. Ben de değişik bişey yapmak isterim ama ne olduğunu bulamıyorum :(

Okula giderken muffin yapıp götürmek istiyorum, onları sepete koyucam üzerlerine sticker çıkarttım bütün öğrencilerin isimlerini yazıp sepeti de jelatinleyip öyle götürmeyi düşünüyorum. Bu konuda da yine fikirlerinize açığım sizce yeterli olur mu ? Bu bir kere olan bişey olduğu için bu kadar heyecanlıyım sanırım :) Oğlumu da orda görmek aralarına katılmak bana zevk verecek.Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. :16:

bencee yanında bütün çocukların ilgi alanına göre seçilmiş çizgi film götürebilirsin. mısırda patlatırsın sinema havasında olur :) muffin leride evlerine götürürler X in annesi getirdi diye velilerine söylerler :)

bencee yanında bütün çocukların ilgi alanına göre seçilmiş çizgi film götürebilirsin. mısırda patlatırsın sinema havasında olur :) muffin leride evlerine götürürler X in annesi getirdi diye velilerine söylerler :)

Sağol canım, çok güzel olurdu ama ben işyerinden gidicem kekleri akşamdan yaparım diye düşünmüştüm, işyeriyle okul arasında nerdeyse 40 dk. mesafe var. İşyerinde mi patlatsam :26: burda mutfak var aslında olabilir teşekkürler

Sağol canım, çok güzel olurdu ama ben işyerinden gidicem kekleri akşamdan yaparım diye düşünmüştüm, işyeriyle okul arasında nerdeyse 40 dk. mesafe var. İşyerinde mi patlatsam :26: burda mutfak var aslında olabilir teşekkürler

canım işyerinde yapabilirsen yap bence :) yada cafelerde de patlatıyolar bazen :) eve giderken bi araştır yapan cafe varsa hemen onlara hazırlatırsın yada hiç yapmadın akşamdan yap bi kaba koy üstünü folyala hava almasın yeni yapılmış gibi taze kalır :) yada bi komşunuz varsa ona da rica edebilrsin :)

Bunu düşünücem evet, işyerinde patlatabilirim sıkıntı olacağını sanmıyorum :21: bu aklımda olsun canım

Evet kızlar başka fikri olan yok muu ?

Back
X