çok teşekkür ederm yorumunuz için. Burda bazı kişiler gibi hemen insanın üstüne gelmektense düzgünce cevap verdiğiniz için. Aslında tabiki ben de biliyorum öyle oldugunu ama bazen insan değişik kişilerin fikirlerine de ihtiyaç duyuyor. Onun zaten bu 5 yıldır yaptıgı sey hem karnım dysun hem pastam dursundu. Su an onun tamamen zıttı çok seven ve çok deger veren biriyleyim. İnş hep böyle devam eder. Tekrardan teşekkürlerEvliyim deseydin,senin en yakin arkadasim oldugndan suphe edecektim..ayrilma sebepleri baska ama ilerleyen surec ayni..ayrilirlar, adam aklina geldikce mesaj atar,bir ay iki ay arayla,mail atar.ne unutmasina izin verir ne de barismak icin buyuk bir adim atar.sadece kafa karistirmaya calisiyor arkadasim.senn durumunda ayni.barismak istese boyle davranmaz.iki uc ay arayla yaziyor,beni gorunce yaziyor demisin.hic dusundun mu yazmadigi zaman napiyor. Cani skildikca sana yaziyor,yedegimde dursun tamamen aklimdan cikmasin diyor. Bu yazmadigi zamanlarda Senin yasini tutmuyor bence. Bu eski mevzundan siyril,onune bak.yasinda otuz olmus,bundan sonra ki iliskilerin kendinden emin,evlilik dusunen birileriyle olsun. Biriyle gorustugunu duymus mutluluklar da dilemis tamam iste.burdan bile anlayabilirsin seni kafasinda bitirdigni.
merhaba ben 31 yaşındayım. 5 yıllık bir ilişkim oldu. Çok kavgalı ve ayrılmalı bir ilişkiydi ama 5 sene hiç kopmamıştık tam anlamıyla fakat evlenmekten de hep kaçıyordu. Ta ki ben onun meger tek başına yaşadıgı evi oldugunu öğrenene kadar. Ben öğrendiğimde meger 6 aydır ailesimnin yanından ayrılıp tek başına yaşamaya başlamış ve benden gizlemiş. Ben bunun üzerine ayrıldım. 11 aydır onunla tek kelime dahi etmedim. Kendisi bana 2 ayda bir mesaj atıyordu sadece, beni yolda görünce fln saçma sapan mesajlar. Ve yazdan beri hayatımda biri var çok iyi çok deger veren seven ve evlenmek isteyen biri. evlenme teklif etti ve öünmüzdeki yaz evlenmeyi planlıyoruz. Eski erkek arkadaşım biri ile görüştüğümü gecen hafta duymuş ve bana , bu bir gün olacaktı kendimi hazırlıyordum. umarım seni benim kadar çok sever. çok mutlu ol yazmış. Yani kendisnin benim için hiçbir çabası olmadı.Bu durumda ben eski erkek arkadaşımın zaten evlilik düşünmediğini ve beni yeteri kadar sevmediğini anlayıp içimin rahatlmasını istiyorum. Bu konudaki fikirleriniz neler?
Simdiki sevgiliniizin gelen mesajlardan haberi var mi?eski sevgiliniz size nasil ulasabiliyor ki?bunu kesin bir sekilde engellemediginize gore siz de unutmamissiniz onu size ulasmasi msj atmasi sizi rahatsuz etmemis ?merhaba ben 31 yaşındayım. 5 yıllık bir ilişkim oldu. Çok kavgalı ve ayrılmalı bir ilişkiydi ama 5 sene hiç kopmamıştık tam anlamıyla fakat evlenmekten de hep kaçıyordu. Ta ki ben onun meger tek başına yaşadıgı evi oldugunu öğrenene kadar. Ben öğrendiğimde meger 6 aydır ailesimnin yanından ayrılıp tek başına yaşamaya başlamış ve benden gizlemiş. Ben bunun üzerine ayrıldım. 11 aydır onunla tek kelime dahi etmedim. Kendisi bana 2 ayda bir mesaj atıyordu sadece, beni yolda görünce fln saçma sapan mesajlar. Ve yazdan beri hayatımda biri var çok iyi çok deger veren seven ve evlenmek isteyen biri. evlenme teklif etti ve öünmüzdeki yaz evlenmeyi planlıyoruz. Eski erkek arkadaşım biri ile görüştüğümü gecen hafta duymuş ve bana , bu bir gün olacaktı kendimi hazırlıyordum. umarım seni benim kadar çok sever. çok mutlu ol yazmış. Yani kendisnin benim için hiçbir çabası olmadı.Bu durumda ben eski erkek arkadaşımın zaten evlilik düşünmediğini ve beni yeteri kadar sevmediğini anlayıp içimin rahatlmasını istiyorum. Bu konudaki fikirleriniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?