Fikirlerinize ihtiyacim var

neslihanglsoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
31
4
36
29
Geceleri dusunmekten uyuyamiyorum kizlar Sevgilimi herseyden cok seviyorum.Bana surekli guzel surprizler yapiyor ozel gunlerdede beni oldukca sasirtiyor.3 senedir birlikteyiz ben hala istedigim gibi bisey yapabilmis degilim. Anlamli bi hediye unutamayacagi bi surpriz yapmak istiyorum ona bana bir fikir veriiin

Öyle bir yazmışsınız ki, kötü birşey olmuş gibi, geceleri düşünmekten uyuyamıyorum falan, üzgün surat.
İnternetten araştırın zilyon tane süpriz hediye fikri var.
Allah başka dert vermesin.

Aynı şehirdeyseniz ona farkli bi şehire gideceğini söyle (teyzem falan hasta de Allah korusun ama küçük bi yalan lazim surprizler icin ) sonra onun yakin bi arkadaşıyla konuş bahçeli bi kafede hazirliğini yap dogum gunuyse hediye pasta falan alıp o kafeye git ve en yakin arkadaşının sevgilini o kafeye getirmesini iste sevgilin geldiğinde ise hooooop sürpriz

Arastirmadim mi saniyorsunuz? Hepsi siradan basit seyler.Yapmacik geliyo okuduklarim. Hediyelerde cuzdan isim yazili gomlek yok su bu. Minyatur karikatur dusundum ondada kredi karti gecerli olmadigi icin planlarim suya dustu.E hic bi sey bulamayincada insanin cani skiliyo

Canim sen surpriz mi istiyon yoksa hediyemi

ben en yakın babalar gününde yapmıştım büyük bir süpriz.. bebiş tulumu almıştım üzerinde babamı çok seviyorum yazan. Bir de kağıda geleceğin en mükemmel babasına yazdım . içine çikolata güller ve renkli taşlar koydum kalpli bir kutunun içine. ağlamıştı garibim :)

Guzel bi dusunce :) ama oyle biseye inandirma ihtimalim yok bigun bile beni goremeden yapamiyor ailemdede herkesle tanisiyor daha dogrusu cevremdeki herkesi taniyor oyle bisey soylesem benimle birlikte gelmek ister mutlaka.disardayken hep yan yanayiz. Kendiside organizatorluk yaptigi icin bu ona isini yapmak gibi bisey olur daha romantik bisey bulmam lazim :)

Erkekeklere hediye almaktan nefret ediyorum
Hep ayni seyler , saat , gömlek , bileklik , parfüm , dügme vs vs..

Bu harika bi fikir kesinlikle dusunucem bunu :)

Once fifa oynamayi ogren. Sonra git gamestop tarzi bi magazaya ps 4 al 5 ckicak ama olsun. Sonra guzel bi paketle uzerine " senin icin kizlarin nefret ettigi seyi bile seve seve yapabiliriim, kapisalimmi?" Tarzi bisey yaz. O an evlenme taklifi alirsin zannimca. Yasanmis bi hikaye bu:) istisnalari tabiki ayiriyorum ama erkekler taslar kokular cikolatalar yerine boyle seyleri daha cok seveRler canim. Ha bide ben playstation yaninda yakin bi zamanda gidecegimiz bi davet icin ikimiE kombin olusturmustum saati kemeri ayakkabisi gomlEgi pantolonU tamamen benim elbiseme ayakkabima aksesuarlarima uygun kardsine dolabinin icine astirdim ikimiInde kiyafetini uzerine "ben bizim
Icin her ayrintyi dusunurum, sen sadece beni dusun" yazmistim. Evet guzel zamanlardi:)

Canim cok orjinal fikirler tesekkur ederim ama ps zaten oynuyoruz.onceden hep aklimdaydi ona boyle bisey yapmak ama bi baktim dusuncemin icindeyiz oynuyoruz birlikte. Ustelik oyle deme cok zevkli :) ama o kombin ve yazdigin not cok guzel olmus evlendikten sonra yapabilirim onuda aklimin bi kosesine yazdim :)

Hmm o zaman aysglufk nin fikri daha güzel ve daha akla gelmeyecek bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…