• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var :(

defnemahsarglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
372
193
53
Kızlar yarın sevgilimin annesiyle dısarda bulusup vakit geciricez sizce neler yapabiliriz? ve yarın nasıl giyinmeliyim karın ağrıtan durumlara tekrar merhaba off n zor yahu:KK23:

Bir kafeye oturun guzel bir kafeye iste pasta kahve cay falan :) Kiyafet olarak ben olsam kendimden odun vermeden rahat olabilecegim kiyafet giyerdim cunku zaten yeterinde gerili bir ortam:) Pantolon kazak ama cok şık bir kazak giyerdim.Dogal olurdum bunlar geldi aklima :)

Bir kafeye oturun guzel bir kafeye iste pasta kahve cay falan :) Kiyafet olarak ben olsam kendimden odun vermeden rahat olabilecegim kiyafet giyerdim cunku zaten yeterinde gerili bir ortam:) Pantolon kazak ama cok şık bir kazak giyerdim.Dogal olurdum bunlar geldi aklima :)
cok zor sahiden ya :KK57:

Kızlar yarın sevgilimin annesiyle dısarda bulusup vakit geciricez sizce neler yapabiliriz? ve yarın nasıl giyinmeliyim karın ağrıtan durumlara tekrar merhaba off n zor yahu:KK23:
sakin ol :) rahat olabileceğin bişeyler giy.sade ve şık spor en ideali.kot,kazak bot gibi.kafe,sinema vs olabilir.

Değil sevgilimin annesi..

5 yıllık evliyim kaynanamla bile dışarda buluşmadım..

Hiç işim yoğğğdi..
Merak ettigim icin soruyorum. Aslinda sadece size degil sorum. Bir cok insani okuyorumda sanki kv leri degil de kirk kat yabanci :KK53: size yabanci diyelim samimiyet gormediyseniz ama esinize de mi yabanci gibiler ki o_O insan evladina nasil yabanci olur. Esine samimiyet iyilik gostermez. Aklim almiyor :KK30:
Dipnot: kv sinden kotuluk gorenleri kastetmiyorum. Soyle bayram seyran disinda gorusup telefonlasmayanlari kastediyorum. Bildigin yabanci olanlari.

Bence gunluk kiyafetlerini giyinmelisin kot pant. Istune cok dekoltesi olmayan kazak gomlek vs.. Hafif makyaj .. Elindede ufak bi cicek bence hos olur .. Mekan olarakta avm lerin bahcekati mekanlari hos olur ..

Merak ettigim icin soruyorum. Aslinda sadece size degil sorum. Bir cok insani okuyorumda sanki kv leri degil de kirk kat yabanci :KK53: size yabanci diyelim samimiyet gormediyseniz ama esinize de mi yabanci gibiler ki o_O insan evladina nasil yabanci olur. Esine samimiyet iyilik gostermez. Aklim almiyor :KK30:
Dipnot: kv sinden kotuluk gorenleri kastetmiyorum. Soyle bayram seyran disinda gorusup telefonlasmayanlari kastediyorum. Bildigin yabanci olanlari.
Yoo ben kaynanamı severim..ama uzaktan..

Hic tık yok ya. Babam da açmıyor hic konuyu. Bende anlamadım ki. Gelmesini bekliyor galiba. Bilmiyorum yani
Sabır dile hersey sabırla oluyor inanki benim bile durumum suan ruya :) abim yakalamıstı vs vs tanıstılar suan benden cok kaynasmıs durumdalar erkek arkadasımla masallah diyeyimde :KK70::nazar::-)

Back
X