Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddiyse evlenin..
doğu görevi var onu bekliyoruzArtık yeterince birbirinizi tanımışsınız
Evlenin
5 sene bir erkek bunu yaşamadan duramaz.
Ozaman beraber olma. Evlencegin ne malum. 5 sene beklemissin biraz daha bekle ilerde pismanlik yasamak istemiyosanastsubay olduğu için doğu görevi var onu bekliyoruz
Ozaman beraber olma. Evlencegin ne malum. 5 sene beklemissin biraz daha bekle ilerde pismanlik yasamak istemiyosan
evet bende bu yüzden korkuyorum dünya hali nolur nolmaz :/bu konuda tereddüt ediyorsan hiç öyle şeyler düşünme derim. herkesin kendi değer yargısı kimi yapar kimi yapmaz. ama emin değilsen yapma. evliliği bekle. çünkü evlenmeyebilirsin de yarın ne olacağı belli olmaz.
Canim fikir istemissin bende fikrimi soyledim. Gerisi sana kalmisaçıkcası başkasıyla olması fikri daha kötü geliyor :/
evlenin evlenmeden birlikte oldunuzda bu ciddiyetin bozulmayacağını kim garantisini verebilir!!!! evlilik dışı birliktelikler sizi zor durumda bırakabilir.
İlişkimizde sorun yaşayacağımızı sanmıyorum ama hayat bu sonuçta nolur nolmaz diye düşününce de tereddüte düşüyorumBu bizim size soyleyecegimiz bir şey değil ki
Kendinizi sonradan kotu hissederseniz olmayın derim
Yani bu karsindakine duyduğun güvenle alakalı