• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım varr

mlnn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
65
6
1
Cinsellik de konuyu açamadığım için burdan sormak zorunda kaldım özür dilerim arkadaşlar. Sorunum şu 5 yıllık ciddi bir ilişkim var ve erkek arkadasım birlikte olmak istiyor sizce ne yapmalıyım ?

Artık yeterince birbirinizi tanımışsınız
Evlenin

bu konuda tereddüt ediyorsan hiç öyle şeyler düşünme derim. herkesin kendi değer yargısı kimi yapar kimi yapmaz. ama emin değilsen yapma. evliliği bekle. çünkü evlenmeyebilirsin de yarın ne olacağı belli olmaz.

evlenin evlenmeden birlikte oldunuzda bu ciddiyetin bozulmayacağını kim garantisini verebilir!!!! evlilik dışı birliktelikler sizi zor durumda bırakabilir.

bu konuda tereddüt ediyorsan hiç öyle şeyler düşünme derim. herkesin kendi değer yargısı kimi yapar kimi yapmaz. ama emin değilsen yapma. evliliği bekle. çünkü evlenmeyebilirsin de yarın ne olacağı belli olmaz.
evet bende bu yüzden korkuyorum dünya hali nolur nolmaz :/

evlenin evlenmeden birlikte oldunuzda bu ciddiyetin bozulmayacağını kim garantisini verebilir!!!! evlilik dışı birliktelikler sizi zor durumda bırakabilir.

o da doğru tabiki

Bu bizim size soyleyecegimiz bir şey değil ki
Kendinizi sonradan kotu hissederseniz olmayın derim
Yani bu karsindakine duyduğun güvenle alakalı

İstiyorsanız ve sonrasında ağlayıp zırlamayacaksanız sevişin. Fakat siz de istiyorsanız, sadece o istedi diye olmaz.
Bu tamamen sizinle ilgili bir durum.

Bu bizim size soyleyecegimiz bir şey değil ki
Kendinizi sonradan kotu hissederseniz olmayın derim
Yani bu karsindakine duyduğun güvenle alakalı
İlişkimizde sorun yaşayacağımızı sanmıyorum ama hayat bu sonuçta nolur nolmaz diye düşününce de tereddüte düşüyorum

Back
X