fikirlerinize ihtiyacım varrr

sevgilin olacak adam seni zengin biriyle evlendirip bir taraftan aklınca vicdanını aklayacak, öbür taraftan aynı koşullarda olmuş olacaksınız ki bu ilişki bitmeyecek bu durumda. evli iki insan olarak birilerini aldatmaya devam...

valla pesss.

buna herkeze hakettıgını vermek denır kısaca

Şu an farkında değilsin ama birlikte olduğun adam bir şeref düşmanı. Onun bulacağı adamdan da hayır gelmez. Zaten bir süre sonra seni görüşmeye zorlar. Belki ikiniz de evli olursanız her şey daha kolay olur diye düşünüyordur hatta. Bir şekilde canını kurtarmaya bak evliliği falan da kendini iyi hissedene kadar ertele. Bir mesleğin varsa ona eğil. Hayatına çok yazık ediyorsun, göze alabilirsen ailene bile söyleyerek yardım isteyebilirsin. Ama buraya bu konuyu açtığına göre şu an çok sağlıklı düşünemiyorsun. Güvendiğin ve aklı başında birilerinden yardım al lütfen.

Bak canım,ilk okuduğumda,hani özel sebeplerden dolayı evlenmemize imkan yok demişsin ya,o an anladım evli biriyle birlikte olduğunu.6 yılını heba etmişsin.20 yaşında en çocuksu duygularla,en toy yaşta kandırılmış bu insana bağlanmışsın.Ve o adam sırf kendi vicdanını sana karşı rahatlatmak ve de başka amaçlar için seni kendi elleriyle evlendirip yuva kurmana ben yardım ettim demek istiyor.Aklınca kendini aklayacak.Bak kardeşim,hayatında bir hata yapmışsın,başka bir hataya yelken açma.6 yıldır kopamadığını vazgeçemediğini söylüyorsun.Onun bulduğu biriyle evlenince mi vazgeçeceksin.Evliliğindeki ilk duygusal çöküntüde,yine onun kollarına gitmeyecek misin? Hali vakti yerinde göz doktoru olan şahıs,kendi imkanlarıyla kız bulmaktan aciz mi?
Sen yarın öbür gün evlendiğinde,diyelim ki kocanı sevdin mutlu oldun.O sevgilin kıskanıp kocanın kulağına ilişkinizi fısıldamayacağı ne malum.

Çok gençsin.Gel vazgeç bu kendini düşürdüğün durumdan.Düşmez kalkmaz bir Allah.Onun bulduğu adam da eksik olsun.Sen önce beynini,ruhunu boşalt.Ne zaman sağlıklı düşünmeye başlarsan ve karşına da iyi bir insan çıktığı zaman evlenme kararı al.Kendine yazık etme.

yazdım yazdım sildim kınamıyım başıma gelmesin diye.. ama ne mide bulandıran bir durum bu ..sevgilin hem pastam dursun hem karnım doysun istiyor.. o yüzdende çevresinden biriyle evlendirecekki her daim elinin altında ol.. bi süre sonra sen bu durumdan sıkılsan bile o tehtitleriyle senden yine faydalancak.. gerekirse evde kal evde kal arkadaşım ama bu durumu sonlandır.. hanımlar afedersiniz ama adam bildiğiniz p.z.v.n.k seni düşünüyorum ayaklarına peşkeş çekicek kızı... af allahım ne hallere düştük...

Vurun kahpeye kızlar.
Sizi aldatan kocalarınızın, terk eden eski sevgililerinizin hırsını alın bu kızdan!!
Kimsede sormasın evli barklı adamın 20 yaşındaki kızla ne işi olur diye???
Devam...

iroihayat...Mantıklı düşünemiyorsun,aklını başına topla.
İçinde bulunduğun durum hoş değil.Kendini kötü bir pozisyona düşürmüşsün.
Bunun mazereti-açıklaması olmaz.Sebep ne olursa olsun sonuçta geldiğin nokta belli.

Senin depresyonda olman normal.
Yaşıtların erkek arkadaşlarıyla gönüllerince gezip eğlenirken sen bir ayıpla yaşıyorsun.
Onlar sevgilileriyle yaşadıklarını ışıl ışıl gözlerle anlatıyorlar.Sarmaş dolaş gezmelere çıkıyorlar.
Evlilik planları yapıyorlar,sözler nişanlar yapıyorlar.Sen bunları yapamıyorsun.

Yaşın küçük değil.6 sene,yanlışını anlaman için yetip artmalıydı.
Yanlış yanlışı doğurur,kötülük kötülüğü...
Bu yanlışı söküp atmadan,yeni bir başlangıç yapamazsın.
Sakın bir yanlış daha yapıp o çocuğun hayatını mahvetme.
O adamdansa sana ne köy olur ne kasaba.
Anca böyle hayatını mahveder.Seni daha da çıkmaza sokar.

Allah sana akıl fikir versin.İnançlı ailenin kızıyım demişsin.
Onlardan az çok birşeyler öğrendiysen tövbe edip doğru yola yönel.

kızlar ben bu konuda empati yaparak anlayışlı yorum yapamam belki anlayış yoksunuyumdur bilemiyorum ama bu kız 18 yaşında aklı bir karış havada bir kız değil..çalışma hayatının içinde olan,6 yıldır bu evli sevgilisi ile devam eden bir kız.hadi geçtim orasını sevgi aşk bağlılık falan ayrılamadı diyelim adam kıza sevgili buluyor ya hem de zengininden bi sevgili kızımız da bunu gayet normal görüp fikir istiyor.işte bu kısmda koptum ben.

yoksa kızlar,böyle böyle çok hata yaptım ama nasıl ayrılırım bu adamdan bana böyle bi şey teklif etti deseydi kimse bu kadar abatmayacaktı olayı.üstelik normal yorumlarda geldi ama ben kesin karalıyım onu bağlıyım falan yazdı.e gayet bilinci yerinde demek ki..ya da bizler çok anlayışsızız.sabah sabah şoka girdik okudukça

Allah akıl versin kurtulsun bu durumdan daha da diyecek bişey yok

Son düzenleme:
Vurun kahpeye kızlar.
Sizi aldatan kocalarınızın, terk eden eski sevgililerinizin hırsını alın bu kızdan!!
Devam...

İntikam almıyorum bu kızlada hiç işim olmaz
ama bu kız suanda 26 yasında cocuk mocuk degıl bende 26 yasındayuım hatta 20 yasında bıle cocuk degıl
yaşadığı seydende pişman değil yoksa kim kimi unutamamış
ama burada illakı kahramanlar cıkacaktır normal yani

6 yıldır süren bir ilişki için çok düşünme süresi olur muhtemelen. yanlışı görme, yanlıştan çıkma. 6 yıl bu 6 ay, 6 gün değil ki. sağlıklı bir ruh bunu yapar mı yapmaz mı tartışmasından ziyade bunu yapıp yapmıyor olması mevzu burada. eğer ruh sağlığından dem vuracaksak ve hep bu bahanenin ardına saklanacaksak o zaman her aldatan adamın da çok eşliliğe yönelik bir ruh hali olduğunu ve poligami sebebiyle hayatını böyle sürdürmek zorunda olduğunu düşünüp buna da eyvallah demeliyiz. aldatıp aldatıp kollarımızda ağlayan bir erkeği her seferinde mağdurmuşcasına bağrımıza basmalıyız mesela?

acıya ve dibe vurmuşluğa her zaman merhamet eder her zaman birazcık da olsa vicdan yapar yumuşak bakarım. ama akılsız başın derdi olmuş bu mevzu. ve kendisi dikkat ederseniz bu durumdan kurtulmak yerine daha da düğüm atma peşine gidiyor. yeni bir adam sokmak istiyor oyuna, bunu da öneren güya bu kişiyi sevdiğini iddia eden evli 2 çocuk babası bir insan evladı. hadi diyelim ruh hali elvermiyor, bu detayları da göremiyor mu? depresyon ilaçları alıyorsa doktoru bunları göremiyor mu? bir şeylerle yüzleşmeyi reddetmek, böyle yaşamak ve "acılarım" var demek olmaz. acıları zira tamamen evli bir adamın kapatması olmasından kaynaklanıyor. acı çekmek istemiyorsa bu ilişkiden kaçabilir sağlıklı bir ilişki yaşayabilirdi. ha ayrılamıyor çok mu seviyor? o zaman bitti gitti bunların hepsini hakediyor.

imzayı atan adam onun suçu değil mi bu? evet onun da suçu bu. bugün konu sahibi olmazsa yarın bir başkası olur hayatında. o başkaları da işte konu sahibi ve benzeri hemcinslerimiz. hepsini ruhu yorgun ve hasta diye kabulleneceksek olmadı bir de eve buyur edip beraber yaşayalım? yapmayın ne olur. insanlık da hakedilen yerde yapılır.

Son düzenleme:
gayet kolay. eskisinden ayrılırsınız . yeniylede tanışırsınız. hayatınızda birii varken diğeriyle görüşmek aldatmaktır.

Aldatma kelimesi bu bayan için anlamını yitirmiş okycim.
Sevgilisi de evli çocukluymuş.
Diyecek bir şey bulamıyorum. Keşke buraya konu açarken utansaydınız.
Zira ben okurken bile utandım

Son düzenleme:
allahım ya bende burada salak salak aman ayrıldım ama sevgilimdi sonuçta 10 ay konuştum nasıl başkasına bunu izah ederim acaba hatalarına rağmen dönsemmi ya sevgilim oldu diye başkası girince hayatıma beni yanlış tanırsa derdindeyim :) milleti boyut atlamış pehhh :)
allah sizin gibileri ıslah etsin ve etrafımızdan uzak tutsun..her hatayı yapın sonra depresyn hapına sığın ohh ne ala nolursan ol inan umrumuzda diil.
Ilşki boyutunuzu merak ettim evli bi adamla öyle sohbet muhabbet laylaylommu 6 yıldır ????burada kadınlar gözyaşları döküyor yuvalar yıkılıyo çocuklar yuva aile ortamı görmeden büyüyo vicdansız.. Daha bide geçmiş acı çektim diyor utanmadan.. Ne bekliyordun bu hayatı seçmişsin ve kimsenin günahına girmeden kendi kendini topla bi.adam seni bi sevgili gibi mi görüyor sandın başkasına yamamaya çalışıo nasıl bi durum

açtığın her konudada nedense çok zengin çok düzgün insanlar sana görücü gelmiş miş :)) kastamonuyu bilirim küçücük bi yer ve sen bu adamla gayet gezip tozuyosun..

Midem bulandı yazmadanda duramıyorum

Zaten bir kadın şeytana bile pabucunu ters giydirir ama nedense evli bir adama gelince "kandırılır"

Kendisi için neyin doğru olduğunu çok iyi bilir ama "saf"tır "iyi niyetli" dir.

Bırakın Allah aşkına, 20sinde cahildi 6 yıldır sürdürmenin mantığı ne?

Aman ne iyi niyet çok müslüman, çok zengin , çok yakışıklı ve 6 yıllık evli sevgilimin bulduğu adamla evleneyim.

Bir kere midesizliktir sanki o adamla hiçbir şey yaşamadı ya düşününce ben bile iğreniyorum.

Bari konuyu evli sevgiliden söz etmeden aç, insanlarında bu tepkilerne maruz kalma ya!

Üstelik bu, sevgiliyle ilgili açılan ilk konu da değil.

Evli adam hem aldatıyor hem başka kızlarla görülüyor!

Seviyesizlik diz boyu!

Son düzenleme:
Kusura bakmayın benim kuyruk acım var ve empati yapamıyorum. Adam ne kadar sucluysa kadın da o kadar sucludur. Hepimiz asık olduk ama kimse ask acısından ölmedi. 2 tane cocuğun ahının hesabını hangi depresyonla ödeyebilirler?

Vurun kahpeye kızlar.
Devam...

evli barklı adamla burada yüzleşme şansımız olsa emin olun onun çekecekleri konu sahibinden daha yüklü olur. burada edilen sözlerin ve yorumların kimsenin eski sevgilisi ve eski kocası ya da hali hazırda sorunlu kocası ile ilgili değil, empati ile hissettiği yürek acısı ile alakalı olduğunu düşünüyorum. zira benim bir kuyruk acım olmamasına rağmen - eş ve sevgili olarak - burada ciddi şekilde sitem ettim. ha ama şuradan kuyruk acım olabilir, annesi babası tarafından aldatılmış bir evladım ben. ve o evde benim gibi 2 çocuk var. umarım ikisi ya da en azından birisi kız çocuğu değildir. babanızın 20 yaşında bir kızla 6 yıldır ilişkisi olduğunu duyduğunuzda babanıza değil sarılıp sevmek, selam verecek mideyi bulamayabilirsiniz seneler sonra. hiç bunları düşünüyor musunuz? ben zira çok düşünüyorum.

Son düzenleme:

aldatılmadım böyle bi şeyde yaşamadım hani acım falan yok ama neden yorumlarımıza müdahale var? sen empati yapar kendi üslubunca yazarsın ben biraz daha sert yazarım öbürü hakaret eder zaten yönetici gerekeni yapar.ama her konuda neden bu var,bırakın insanlar içinden geçeni yazsın.belki sert bir yorum aklını başına getirecek konu sahibinin belli mi olur?

daha geçen gün o berdel konusunda soru soranlar bir sür laf yedi,anlamak için sorulmuştu konu garip gelmişti ve noldu sahte çıktı..yani biraz müdehaleci olmasak diyorum,kib yapmak yeterli olur :)

Son düzenleme:
Bazen sevgi dediğin şey ne kadar büyük olursa olsun bitirilmesi gerekir

Sen yanlışı 6 yıl devam ettirerek yapmışsın oysa kimse aşktan ölmüyordu...

Belki bu 6 yıl içinde gerçek seveni bulup, mutlu olacaktın

Gel yol yakınken herkesten vazgeç ve kendine yeni bir hayat kur...

Ruh halini az çok anlayabiliyorum. Ama sana tek bir şey söyleyebilirim;

Yanlış hesaplarını başka bir yanlışla kapatamazsın...

Son düzenleme:

Sen Fenerbahçe trübününde "Galatasaray" diye bağırmışsın

Bu kadar kadına "sevgilim evli ve çocuklu" denir mi? Heleki içimizde bu yüzden yüreği yanmış arkadaşlarımız, annelerimiz de varsa...

Birincisi konu ben değilim, ikincisi de benim düşündüklerim ya da düşünmediklerim sizi ya da başka birini ilgilendirmiyor.
Lütfen sınırlarınızı bilin.
Sevgiyle...

Merak ediyorum 8-9 ay önce 1 çocuğu olan sevgilinizin yeni bir bebeği mi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…