- Konu Sahibi ironihayat
-
o güzel yorumlarını artık yapmayın boşuna elinizi kolunuzuda yormayın. vicdansız namussuz serefsiz her boku ben yapan bir kadınım. her yaptıgınız yorumu sonuna kadar hakedıyorum. o kadar pisim ailemin yğzüne bakamayan bakmaya layık olmayan kendini herkeze melek gibi gosteren serefsiz kadının tekiyim. hepınız rahatladınızmı o adamıda kandırmıyorum bıktım artık hergun acıyı tadmaktan bıktım. depresyon ılacları almaktan mantıklı bıle dusunemıyorum. kadınlar klubu benım ıcın bıtmıstır. siteye gırmıyorum mumkunse sizlerde youm yapmayın. ne asagılık ne yazık bır kadın oldugumu ben zaten 6 yıldır bılıyorum.
o güzel yorumlarını artık yapmayın boşuna elinizi kolunuzuda yormayın. vicdansız namussuz serefsiz her boku ben yapan bir kadınım. her yaptıgınız yorumu sonuna kadar hakedıyorum. o kadar pisim ailemin yğzüne bakamayan bakmaya layık olmayan kendini herkeze melek gibi gosteren serefsiz kadının tekiyim. hepınız rahatladınızmı o adamıda kandırmıyorum bıktım artık hergun acıyı tadmaktan bıktım. depresyon ılacları almaktan mantıklı bıle dusunemıyorum. kadınlar klubu benım ıcın bıtmıstır. siteye gırmıyorum mumkunse sizlerde youm yapmayın. ne asagılık ne yazık bır kadın oldugumu ben zaten 6 yıldır bılıyorum.
konu sahibi depresyonda olmanız da sizin suçunuz, o haplar da ilaçlar da azap da her şey sizin suçunuz. çünkü bir kadın bir kadına bunu yaparken "ya o ben olsaydım" demiyorsa, ardından ona gelen her şey benim gözümde o kadının ve iki çocuğun aldığınız ahıdır. başka da bir şey değildir. keşke buraya böyle bir konu açmak için gösterdiğiniz cesaretin yarısını hayatınıza yeni bir sayfa açmak için gösterseydiniz. siz lütfen kimseyle evlenmeyin, çünkü kiminle evlenirseniz evlenin o adamı da aldatacaksınız ta ki şu an görüştüğünüz evli adam sizin yerinize daha genç birini bulana kadar. sonra da kendinizi camdan mı atarsınız ne yaparsınız onu bilemem. olacak olan da o gibi görünüyor. bir süre sonra yeni konu "evli sevgilim benden genç birini buldu ölmek istiyorum". kendinize bunu yapıyorsunuz, kadına çocuklara yapıyorsunuz bir de yeni birine kadınlık etmeyi düşünüp ona da aynısını yapacaksınız. vallahi ne dense az size bu güzel yorumların hepsi az. aşık olduk nolacak ya değil mi aşık olduk yaaaa aman be yaaa nolacak ya aşk bu engel tanır mı ya. böyle böyle ne güzel kılıflar çıkıyor şu hayatta. ne desem sinirim geçmeyecek de neyse. cesaretinize hayranım ama, tonlarca evli kadının arasına gelip şu konuyu açıp oturmuşsunuz.
yüzelysel bunlar daha derin acılarım demişsiniz bir de? yaşadığınız şey öylesine yüzeysel ki içinde derinlik aramak mümkün değil. kendinize acımayın, acındırmaya hiç çalışmayın. seçtiğiniz hayatı yaşıyorsunuz.
özür dilerim..yeni üyeyim ve..bu şekilde yeni konu açacağımı zannettim....
daha neler duyacağız acaba şaştım kaldım okuyunca yanlışmı anlıyorum diye tekrar tekrar okudum nasıl insanlarsınız siz hemcinslerimi anlayamıyorum niye kendinizi bu kadar değersizleştirirsinizki sizin gibilere metres deniyor niye bu hayatı kendinize layık görüyorsunuz 2.kadın olmak övünülecek birşey değildir üstelik siz dahada iğrenç planlar yapıyorsunuz bencilliğinizle suçsuz insanlarında hayatını mahvedeceksiniz nasıl yapsam diye bizden yol göstermemizi istiyorsunuz
günaydın kızlar. fikrinizi almak istiyorum.
26 yasındayım erkek arkadaşımla uzun zamandır beraberiz ama evlilik gibi bir durum söz konusu değil. özel sebepler sormayın lütfen. ailem evlenmemi istiyor yasım gecmeden yas ılerledıkce cocuk bakması es adayını secmesı hersey zor olacagını soyluyorlar bana.
erkek arkadasımın durumu çok ıyı cevresınde bızı bılen cok az kısı var aynı zamanda benım cevremdede aynı. 1 hafta once istanbuldan bır arkadasının babası kız aradıklarını sızın memleketle aılesı namazında duzgun bır bayan arıyorlarmıs. adamın oğlu göz doktoru ailesinin durumu cok cok ıyıymıs fabrıkaları varmıs galerılerı varmıs.adamın face adresını gonderdı 34 yasında gayet yakısıklı efendı.benım ailem kapalı bir aile babam elınden kuranını dusurmez sessiz sakin annem desen oda aynı. karsı tarafın aılesıde aynı bu sekıldeymıs zaten bana gosterılen adamda namazlarını kılıyormus ısınden evıne evınden işini bir kışıymıs. şimdi asıl sorunum şu yani ben cekıngen bır ınsanım ben nasıl derim tamam ben gorusmek ıstıyorum diye sanki dilim düğümleniverecekmiş gibi gelıyor. bu ısler nasıl olur.akıl verın bana yaptıgım mantıklımı kafam cok karıstı
Ya gerçekten aklım almadı ama konu sahibini değil yapılan yorumları.
Sizce gerçekten ruh sağlığı yerinde olan bir insan böyle bir konu açar ve böyle birşey sorar mı ? Hangi 26 yaşında genç bir insan böyle bir ilişkiyi güle oynaya sürdürmek ister.
Hemen hakaretler, yok senin acın benim acım demeler.
Bana hiç yaptığının arkasında yüzsüz, arsız, kaşarlanmış hoppidi hoppidi böyle bir ilişki yaşayan biri gibi gelmedi. Depresyonun dibini gören, artık çıkış yolu da kalmayan ve çaresizlikten saçmalayan biri gibi hissediyorum.
Hani bazı konulara yorum yapıyoruz ya " sana sadakat sözü veren kocandır, öteki kadını suçlamak kolaydır, sen kocana bak" diye.
Eee peki buradaki hakaretlerle o yorumlarımız çelişmedi mi ? Diğer kadına sadakat sözü veren o adam, bu kız mı verdi diğer kadına sadakat sözü ?
Bende yaşadıklarını, yaşananları tasvip etmiyorum. Tekrar söylüyorum ki, böyle bir konu açan "asla iyi durumda" olmaz. O zaman biz sakince yanlışını anlatmak yerine niçin vurun kahpeye yaptık.
Düşüne vurmak en kolayı, hep birlikte yanlışını anlatsak, derdine derman olup yaşadığı hayatın hayat olmadığını tekrar vurgulasaydık.
Çok üzülmüştüm konu sahibine ama yorumlardan sonra içim acıdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?