- Konu Sahibi ironihayat
-
Birincisi konu ben değilim, ikincisi de benim düşündüklerim ya da düşünmediklerim sizi ya da başka birini ilgilendirmiyor.
Lütfen sınırlarınızı bilin.
Sevgiyle...
Vurun kahpeye kızlar.
Sizi aldatan kocalarınızın, terk eden eski sevgililerinizin hırsını alın bu kızdan!!
Kimsede sormasın evli barklı adamın 20 yaşındaki kızla ne işi olur diye???
Devam...
Birincisi konu ben değilim, ikincisi de benim düşündüklerim ya da düşünmediklerim sizi ya da başka birini ilgilendirmiyor.
Lütfen sınırlarınızı bilin.
Sevgiyle...
İntikam almıyorum bu kızlada hiç işim olmaz
ama bu kız suanda 26 yasında cocuk mocuk degıl bende 26 yasındayuım hatta 20 yasında bıle cocuk degıl
yaşadığı seydende pişman değil yoksa kim kimi unutamamış
ama burada illakı kahramanlar cıkacaktır normal yani
İntikam almıyorsunuz ama bu konuyu açan şahsa namussuz o..... diyerek terbiyesizlik yapıyorsunuz.
Kibledim.Hiç hoş değil bu tarz ithamlar.Seviyeyi düşürmeyin bu tarz kelimeleri kullanarak.
Konuya gelecek olursakta;
Konu sahıbı bir daha gelmeyeceğini söyledi yazıp çizmeye gerek yok daha.
Kendi hayatına devam edecek biz apırsakta köpürsekte.
az önce yorumlara mühadale yapan sizdiniz ,
bende size
pardon sanamı sorucam diyorum
sanırım ben yanlış lanse ettim size. uzun zamandır beraber oldugum bırısı var ailem bunu bılmıyor bilse kıyamet kopar. ben evlenmek ıstıyorum ama onun boyle bır durumu yok 2 cocugu var ve esınden ayrılamıyor cocuklar yuzunden bende zaten zorlamadım ayrıl dıye onu sevıyorum 6 yıldır beraberım ayrılamayım belkı mılyon kere ayrıldım yapamıyorum onsuz.hı yargılayın kufur edın umrumda degıl. ben bunu kabul etmısım. benı duzgun bır adamla evlendırmek ıstıyor aıleme uygun bırısıyle. boyle bır kısmet cıktı karsıma bende degerlendırmek ıstıyorum. arkadasın bırısı ılk soyledıgım seyın parası oldugunu soylemıs ben tam olarak konusmadım bana durumlarını gayet ıyı oldugu aılesı duzgun ve adamın cok ıyı bır ınsan oldugu. bana ne soylendıyse onu yazdım. fikir ıstıyorum sızden yargılama degıl.
Cutemom biliyor musun, hamile kadınla polemik yaşamayayım dedim ama son derece seviyesiz bir üslübun var.
Bu nedenle emin ol 5. evliliğe kadar da yolun var.
2 evlilik kesmez seni.
Yazdıklarıma başka hanımlar da cevap vermiş ama onları anladım son derece de hak verdim.
Kuyruk acısı gibi algılanmasını asla istemezdim çünkü öyle biri değilim.
Herkesi seven bir kalbe sahibim.
Benim niyetim konu sahibesini haklı çıkarmak değil bir nebze de olsa içinde bulundugu durumun farkına varmasını sağlamaktı.
O kadar dışındaki kendi hayatının, adamın evli olmasını bir kenara bırak kendisini peşkeş çekiyor.
Ama o hala ayrılamamın derdinde.
Konudan çıkıyorum.
Seni de üslübun konusunda son kez uyarıyorum.
Sen hariç diğer hanımlar da alınmasın lütfen herkesi anlıyorum.
Herkesi de seviyorum.
Sana da akıl fikir diliyorum.
Cutemom biliyor musun, hamile kadınla polemik yaşamayayım dedim ama son derece seviyesiz bir üslübun var.
2 evlilik kesmez seni.Yazdıklarıma başka hanımlar da cevap vermiş ama onları anladım son derece de hak verdim.
Benim niyetim konu sahibesini haklı çıkarmak değil bir nebze de olsa içinde bulundugu durumun farkına varmasını sağlamaktı.
O kadar dışındaki kendi hayatının, adamın evli olmasını bir kenara bırak kendisini peşkeş çekiyor.
Konudan çıkıyorum.
Herkesi de seviyorum.
Adam 6 yil boyunca seni oyalamis,
simdi evlenebilecegin bir saf daha bularak
bir omur daha oyalama pesinde .
Ben adama kizmadim.
Butun bunlara razi olan sana kizdim...
Depresyon falan degil bu.
Bu ahlak yoksunlugu .
Hani ailem muhafazakar demissin ya,
muhafazakarlikla baskiciligi birbirlerine karistirmislar demek ki
sen de bu kadar rezil bir duruma bile kilif arama pesindesin ...
Aklini basina al .
Sen o zengin goz doktoruyla evlenip bu adamla iliskine devam edersen ,
belli ki bu adam hem senin bedenini hem de esinin parasini somurme pesinde .
Bir tasta iki kus yani ...
Azicik mantikli ol.
Adamin seni sevdigi falan yok.
Seven insan sevdiginin baskasiyla evlenmesine goz yummaz .
Ama sen tum bunlara onay verirsen elbet acisi cikar.
Cunku aldatan aldatilir ...
Eden bulur yani...
Iste o zaman ben ne yaptim demeye baslarsin da is isten gecmis olur...
şu cümleler ne kadar çirkin,yakışıyor mu size? konu sahibini savunmak adına bir kadını en acı yaşadığı yerinden vurdunuz tebrikler!
2 evlilik kesmez seni.
Yazdıklarıma başka hanımlar da cevap vermiş ama onları anladım son derece de hak verdim.
Konudan çıkıyorum.
Herkesi de seviyorum.
2 evlilik kesmez seni.
Konudan çıkıyorum.
Herkesi de seviyorum.
günaydın kızlar. fikrinizi almak istiyorum.
26 yasındayım erkek arkadaşımla uzun zamandır beraberiz ama evlilik gibi bir durum söz konusu değil. özel sebepler sormayın lütfen. ailem evlenmemi istiyor yasım gecmeden yas ılerledıkce cocuk bakması es adayını secmesı hersey zor olacagını soyluyorlar bana.
erkek arkadasımın durumu çok ıyı cevresınde bızı bılen cok az kısı var aynı zamanda benım cevremdede aynı. 1 hafta once istanbuldan bır arkadasının babası kız aradıklarını sızın memleketle aılesı namazında duzgun bır bayan arıyorlarmıs. adamın oğlu göz doktoru ailesinin durumu cok cok ıyıymıs fabrıkaları varmıs galerılerı varmıs.adamın face adresını gonderdı 34 yasında gayet yakısıklı efendı.benım ailem kapalı bir aile babam elınden kuranını dusurmez sessiz sakin annem desen oda aynı. karsı tarafın aılesıde aynı bu sekıldeymıs zaten bana gosterılen adamda namazlarını kılıyormus ısınden evıne evınden işini bir kışıymıs. şimdi asıl sorunum şu yani ben cekıngen bır ınsanım ben nasıl derim tamam ben gorusmek ıstıyorum diye sanki dilim düğümleniverecekmiş gibi gelıyor. bu ısler nasıl olur.akıl verın bana yaptıgım mantıklımı kafam cok karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?