- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Biz eşimle öğrenciyken tanıştık ve evlenene kadar 6-7 sene geçti .Cinsel birliktelik yaşamadık .Ama şunu söyleyebilirim kimse sadece cinsellik için 6 yıl durmaz . Kaba tabir olacak ama bu işi yapan insanlar var veya bir sürü kadın var cinselliği yaşayan .Yani demeye çalıştığı tek gecelik ilişki gibi değil bu .Birşey hissetmiş ki durmus .Ha şimdi hissetmiyodur o ayrı Ama keske kendimi kurtaracağım derken 6 yılını geçirdiği kadını karalamsya çalışmasaydi.
Kadının yaptığı hoş değil evliyken mesaj atması vs ama belkide evlilik vaat etti çünkü uzun ilişkiler genelde evlilik niyetiyle devam eder .Mecbur değil ama genellikle bu konuşulur .Büyük ihtimalle kadını pat diye bırakıp sizinle evlendi .o da hszmedemedigi için acısını çıkarıyor .Sizin sucunuz yok ama ben eşinizin birseyleri eksik anlattığını düşünüyorum
Kadının yaptığı hoş değil evliyken mesaj atması vs ama belkide evlilik vaat etti çünkü uzun ilişkiler genelde evlilik niyetiyle devam eder .Mecbur değil ama genellikle bu konuşulur .Büyük ihtimalle kadını pat diye bırakıp sizinle evlendi .o da hszmedemedigi için acısını çıkarıyor .Sizin sucunuz yok ama ben eşinizin birseyleri eksik anlattığını düşünüyorum