- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Konuyu artık fazla deşme koskoca 6 yıl kesinlikle bir duygusal bağ olmuştur. Olmasa serpme kahvaltılar koyun koyuna pozlar olmaz. Ama geçmiş bitmi gözüyle bak adamın aklına sokma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzgünüm ama olay anlattığınız gibiyse sadece vicdanıyla Allah arasında değil. Aleni bir yalan var ortada. Aldatılma korkunuza istinaden söylüyorum yalan da bir çeşit aldatmaktır ve kandırmaktır, aldatmak sadece cinsel manada gerçekleşmiyor. Zaten -doğru söylediğini varsaysak dahi- sırf uçkuru için bir kadını bu şekilde kategorize eden birinden ne beklenir ki. Acaba bu durumu bilerek mi evlendiniz...Ben zaten hep söylerim. Aldatılmak benim En hassas noktalarımdan bir tanesi. Eşimin bunun dışında bir yalanını yakalamadım. Ama kesinlikle yalan söylemez diye net konuşamam.. sonuçta beyin okuma özelliğim yok . Her şey vicdanı ile Allah arasında artık.
Haklısınız. Ama fotografları görünce kendimi tutamamıştım. Kim tutabilirdi ki zaten.. Ama gündem etmemeye çalışıyorum. Son olaydan sonra zaten..Konuyu artık fazla deşme koskoca 6 yıl kesinlikle bir duygusal bağ olmuştur. Olmasa serpme kahvaltılar koyun koyuna pozlar olmaz. Ama geçmiş bitmi gözüyle bak adamın aklına sokma.
Nişanlıyken ve daha öncesinde bu kadar detay bilmiyordum. Zamanla bir şeyler karşıma çıkınca ister istemez sorgulamak zorunda kalmıştım. Evlendikten sonra da bu fotografları görünce şarteller IPTAL bendeÜzgünüm ama olay anlattığınız gibiyse sadece vicdanıyla Allah arasında değil. Aleni bir yalan var ortada. Aldatılma korkunuza istinaden söylüyorum yalan da bir çeşit aldatmaktır ve kandırmaktır, aldatmak sadece cinsel manada gerçekleşmiyor. Zaten -doğru söylediğini varsaysak dahi- sırf uçkuru için bir kadını bu şekilde kategorize eden birinden ne beklenir ki. Acaba bu durumu bilerek mi evlendiniz...
Neden onu benimsemesini ve önemsemesini sağlayacak? Ya da neden sorunluluk sahibi olduğunu kabul ettirecek?Sizin nasıl bir yol izleme fikriniz var? Ben asıl bunu merak ettim. O kadını evliliğinize dirilte dirilte ortak etmeyi mi düşünüyorsunuz, yoksa artık yeni anılar biriktirerek sizi benimsemesini ve önemsemesini sağlayıp evlendiğini ve hayatına çekidüzen verip artık evli barklı bir erkek olduğundan sorumluluk sahibi olduğunu kabul ettirmeyi mi?
İçimi mi okudun doğru söyleNeden onu benimsemesini ve önemsemesini sağlayacak? Ya da neden sorunluluk sahibi olduğunu kabul ettirecek?
Ne kadar yanlış bir düşünce.
Bunlar içten gelen seyler değil mi?
Yani hissettim sanırım. :)İçimi mi okudun doğru söyle![]()
Neden onu benimsemesini ve önemsemesini sağlayacak? Ya da neden sorunluluk sahibi olduğunu kabul ettirecek?
Ne kadar yanlış bir düşünce.
Bunlar içten gelen seyler değil mi?
Ama durup durup deşmemiş.Size sürekli eski hayatınızı bir şekilde gözünüze sürekli soksalar içinizden gelir miydi? Benim gelmezdi. Bazen açıklayamadığımız çok tesadüfi şeyler yaşayabiliriz. Asıl önemli olan, bunca şeyi bilip kabullendikten sonra durup durup deşmek.
Ama durup durup deşmemiş.
Bellek bulmus montun cebinde sormus.
Tüm yorumları okumanızı tavsiye ederim..Nişanlınız berbat bir insan. Sizin mantığınız alıyor mu hangi erkek sadece cinsellik için biriyle 6 yıl beraberlik yaşar? Kadınların köküne kıran mı girmiş de böyle bir olay için 6 yıl bu kadının yanında olmuş? Benim takıldığım nokta bu da değil. Şimdi yeni bir ilişkisi var ve eski sevgilisinin arkasından ne biçim konuşuyor böyleleri iki gün sonra sizinle ayrılsa yine aynı şeyi söyler. Duygusal bir şey yoktu sadece cinsellik içindi deyip geçer. O kadının bundan haberi var mı acaba? Eğer olsaydı nişanlınıza bırakın mesaj atıp karşısına çıkmak yüzüne tükürmeye bile layık görmezdi..
Dinlene dinlene mi oluyor? En büyük kötülüğü insan kendine yapar. Daha başka şeylerde bulabilir konu sahibi. Bir mektup bir başka anı. Sürüp gider.. Ben ilk yorumumu tekrarlıyorum. Yeter ki eşinin hayatında milad olsun. Ondan önce, ondan sonra. Konu sahibi o flashın içindeki fotoların eski ya da yeni olduğunu anlayamadı mı ? Anlamıştır bence. Yeniyse ve aldatılıyorsa yapması gereken net zaten. Ama değilse de zor da olsa kendi imha edebilirdi, eşine hatırlatmasına da gerek yoktu. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokup, kendi ayağına sıkıp huzur bulunmaz. Böyle erkekler de yaptıklarının arkasında durmaz.
Nişanlınız berbat bir insan. Sizin mantığınız alıyor mu hangi erkek sadece cinsellik için biriyle 6 yıl beraberlik yaşar? Kadınların köküne kıran mı girmiş de böyle bir olay için 6 yıl bu kadının yanında olmuş? Benim takıldığım nokta bu da değil. Şimdi yeni bir ilişkisi var ve eski sevgilisinin arkasından ne biçim konuşuyor böyleleri iki gün sonra sizinle ayrılsa yine aynı şeyi söyler. Duygusal bir şey yoktu sadece cinsellik içindi deyip geçer. O kadının bundan haberi var mı acaba? Eğer olsaydı nişanlınıza bırakın mesaj atıp karşısına çıkmak yüzüne tükürmeye bile layık görmezdi..
Benim sorunum tamamen geçmişinde yaşadıkları değil ki bana yalan söylemiş olması ve o bulduğum fotoğraflar karşısında beynimin dumura uğramış olması. Durup durup tabiki de önüne atmıyorum. Yaşadığım olayı anlatıyorum. Hem görmeseydim duymasaydım nereden bilecektim. Kendi kendime sorun çıkaracak kadar kafayı yemedim henüz. Ne olursa olsun o kadına da tamamen düzgün bir insan diyemem. Çünkü evli olduğumuz süreç içinde de tacizlere devam ediyordu. Madem o kadar seviyordu,sevdiği insanın mutlu olmasını da isterdi heralde ? Cinsel içerikli mesajlar atmak çok saçma değil mi ?Dinlene dinlene mi deşmiş? En büyük kötülüğü insan kendine yapar. Daha başka şeylerde bulabilir konu sahibi. Bir mektup bir başka anı. Sürüp gider.. Ben ilk yorumumu tekrarlıyorum. Yeter ki eşinin hayatında milad olsun. Ondan önce, ondan sonra. Konu sahibi o flashın içindeki fotoların eski ya da yeni olduğunu anlayamadı mı ? Anlamıştır bence. Yeniyse ve aldatılıyorsa yapması gereken net zaten. Ama değilse de zor da olsa kendi imha edebilirdi, eşine hatırlatmasına da gerek yoktu. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokup, kendi ayağına sıkıp huzur bulunmaz. Böyle erkekler de yaptıklarının arkasında durmaz.
Tabiki cok sacma gerizekaliya bak sevgi falan degil pacasina yapismak bu karaktersiz ve onursuzmus o kadın benceBenim sorunum tamamen geçmişinde yaşadıkları değil ki bana yalan söylemiş olması ve o bulduğum fotoğraflar karşısında beynimin dumura uğramış olması. Durup durup tabiki de önüne atmıyorum. Yaşadığım olayı anlatıyorum. Hem görmeseydim duymasaydım nereden bilecektim. Kendi kendime sorun çıkaracak kadar kafayı yemedim henüz. Ne olursa olsun o kadına da tamamen düzgün bir insan diyemem. Çünkü evli olduğumuz süreç içinde de tacizlere devam ediyordu. Madem o kadar seviyordu,sevdiği insanın mutlu olmasını da isterdi heralde ? Cinsel içerikli mesajlar atmak çok saçma değil mi ?
İste onursuzluk bende tam da bundan bahsediyorum.. KuzumTabiki cok sacma gerizekaliya bak sevgi falan degil pacasina yapismak bu karaktersiz ve onursuzmus o kadın bence
Hanimefendicim neden esinin hayatinda milad olcak? Yani neden caba göstercek ki? Sevgi boyle birsey değil. Mutluluk belki caba gerektirir ama gercekleri nasil degistirecek. Nasil imha etmek. Esi yalan soylemis kendisine kim olsa hesap sorar. Bu mu 6 yıldır cinsellik icin suren iliski. Serpme kahvaltilar falan. E anlamıştır tabiki eski oldugunu ama ortada yalan var.
Benim sorunum tamamen geçmişinde yaşadıkları değil ki bana yalan söylemiş olması ve o bulduğum fotoğraflar karşısında beynimin dumura uğramış olması. Durup durup tabiki de önüne atmıyorum. Yaşadığım olayı anlatıyorum. Hem görmeseydim duymasaydım nereden bilecektim. Kendi kendime sorun çıkaracak kadar kafayı yemedim henüz. Ne olursa olsun o kadına da tamamen düzgün bir insan diyemem. Çünkü evli olduğumuz süreç içinde de tacizlere devam ediyordu. Madem o kadar seviyordu,sevdiği insanın mutlu olmasını da isterdi heralde ? Cinsel içerikli mesajlar atmak çok saçma değil mi ?