Sedef'in size ne zararı olabilir bu saatten sonra? Şehir ayrı şehir.. Evli barklı kadın..
Ben olsam maziyi sindiremezdim. Neden? 18 yaşında bir erkeğin kafasının büyük bölümü cinselliğe çalışır. Hele 19 yaşında, evli ama kocasının yanında olmayan bir kadın.. Allahım.. Çocuğun hayallerini düşünemiyorum bile..
Benim kaldıramayacağım bunlar olurdu, o adamı içim kabul etmezdi. Sen maziyi sindirdiğine göre, gelecekten korkmana gerek yok.
nasıl aileymişki kocası askerde olan gelini kaynıyla aynı odada yatırmışlar
kesinlikle katılıyorum..
bildiklerinize rağmen hala dert ettiğiniz ve korktuğunuz şey sedefin sizi alt etmesi, herkesin sedefi sevmesi (!)
oysa asıl sorun, sözlünüzün ve ailesinin değer yargıları..
Kadın evli barklı ve uzakta olabilir ama her geldiğinde "ben geldim nerdesin vs" gibi pek samimi davranıyor anlaşılan kızın sözlüsüne karşı. Bu tip davranışlara az miktarda dahi olsa maruz kalan kişi üzerinde garip bir his kalır. Yani kendinizi kızın yerine koyun bir.. Herkes sinir olur.
Kesinlikle burada ciddi ve olgun bir tavır takınman gerekiyor tüm aileye karşı. Çizeceğin imajın kalıcı sonuçları olacaktır.
evet ya. Geniş ozaman aile ne diyim.
gelin ile kaynı aynı oda da yatıran kaynanaya ne demeli?
Affedersiniz ama ahlaksızlık bu
Kadın evli barklı ve uzakta olabilir ama her geldiğinde "ben geldim nerdesin vs" gibi pek samimi davranıyor anlaşılan kızın sözlüsüne karşı. Bu tip davranışlara az miktarda dahi olsa maruz kalan kişi üzerinde garip bir his kalır. Yani kendinizi kızın yerine koyun bir.. Herkes sinir olur.
Kesinlikle burada ciddi ve olgun bir tavır takınman gerekiyor tüm aileye karşı. Çizeceğin imajın kalıcı sonuçları olacaktır.
Canım beni yanlış anlama kimseninde günahını almak istemem ama sözlüm sedeften korkuyor diyorsun samimiler hayatım diyor diyosun ve hatta sözlüm bana sedefi savunuyor diyorsun:26:acaba sedefin kocası askerdeyken sözlünde bekarken aralarında birşey yaşanmış olabilirmi?Benim okuduklarımdan sonra aklımda bu düşünce oluştu:26:
Maşallah sedefin 3 tane kocası var gibi davranıyor.nedeni sema nişanlanınca sedefin onu arayıp sürekli fatih (semanın eşi)le böyleydik fatih abim bana sarılır teselli ederdi yok ışıkları kapatr şakalr yapardı falan die anlatması ayrıca bu sedef hanım kayınvalideme demişki zamanında sema ya hediyeler al ne sitiosan yap ama benm gbi sevmeyin onu sevgisinizi kıskanıorum paylaşamam demiş kaynanam anlattı bunu bana hani gör bizi nasıl sevio gbilernden ay deliricem ya benyolarım bu sedefi
ne safı canım? Erkekler hiç bu konuda saf olur mu? İnsan yengesinin dizine yatar mı? El şakaları yapıyorlardı diyorsun.Bu el şakaları bedene değen şeyler anla işte.sözlüm cidden saf yoksa ben bunca sei yutabilrimiydim emnmki basına ne geliosa saflıından gelio anlayamıo bişileri illa sölicem illa kavga çıkarıcam oda öle bi insan işte:S
Sözlüne diyeceksin. Senin yapabileceğin bişi yok. Sema bile başaramamış. Sen başarasın.ben bune yola çıktım çok çabalarla çok şeyler atlatarak geldik bu gnlere fikrlernize saygı duyuyorum elbette ama sözlüm herkesin bırakıp gttii zamanlarda bile vardı her zaman sevgisini hissettim hep güven verdi bana tüm bunlara ragmen ben bu yoldan dönmek istemiorum sadece o sedefe karsı nasıl davranıcaımı nasıl tavır alacaımı bilmek istiorum bu konuda fikrler verrsenz çok sevnirim
konu sahibesi,
bugün bu ilişkiler içinde bulunan hanım yarın olurya senin sözlünle ilişkimiz vardı diye ortaya çıkarsa o zaman ne yapacaksın bu sözlü bu aile ve bu eltiyle evlilik yürümez evlendiğinde hep acabalar ve ön yargılar olucaktır kafanda sürekli huzursuz olabilirsin kafanda sürekli bu olayları düşünerek ne kadar mutlu olabilirsinki......
aynı sei bana kendi öz ablamda söledi ama sanmıorum öle bişiy olduunu konduramadıımdan deil sözlümün kişiliini bildiimden o kendince abisi askerde olduu için yengesini mutlu etmeye adamıs kendini aman üzülmesn aman abimin emaneti die bide bilinçli bi insan deil sözlüm 18 yasında olmuş bu olaylar suan 25 inde ve ne düşüncemi kestremedn kendi anlattı bana bunları
Konu sahibi, 18 yaşında bir kayın ve 19 yaşında yengenin ranzada yatarken el ele tutuşmaca oynamasını, tv izlerken yengenin kaynının dizlerine yatmasını, gece aynı odada kalmalarını, bitanem, hayatım diye hitap etmesini sindirmişse, "Ben geldim, neredesin" demeye mi takılması çok anlamlı değil, değil mi?
herhalde konu sahibinin adı yasemin, ayrımcılık yapıldığını söylediğine göre.
bi yerde büşra diye bahsetmişti kendinden, yasemin kim yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?