• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi bekliyorum..

eşinin vicdanıyla kaynının vicdanı bir olmayabilir..çok ani ölüm olmuş ve kayınvaliden birden yalnız kalmış..bence çok normal bu şekilde davranması..biraz zamana ihtiyaçları var..sende bu zamanda anlayışlı olmalısın..

eşinin vicdanıyla kaynının vicdanı bir olmayabilir..çok ani ölüm olmuş ve kayınvaliden birden yalnız kalmış..bence çok normal bu şekilde davranması..biraz zamana ihtiyaçları var..sende bu zamanda anlayışlı olmalısın..
Haklısınız.Evi uzak olsaydı kalsın hiç gitmesin derdim inanın..Ama evi bir alt katımızda.Seslense zaten aşağıda olucağız.Ben de çalışıyorum gece 12 de gidiyor.Yeni evliyiz.Sabahın erken saatlerinde kalkıyoruz ikimizde..Cinselliği çabuk bitmeli de uyuyalım gözüyle bakıyoruz şu an..Yani benim üstüme güzel bişey giymeye bile vaktim olmuyor.Kocama kur yapmaya bile..

Acisi daha cok yeni, babasini kaybetmis. Annesi aniden yalniz kalmis, hadi oglunun evlencegi belliydi ama kocasini öyle bi günde kaybetmek, insani baya bi etkiler. Abisi o evden kopali 10 sene olmus saten, belki önceden sorunlar vardi eltinizle bilemeyiz, o yüzden gelemiyo olabilir.
Siz biraz daha sabredin 23 gün cok erken, ileriki zamanlarda cikipta aci günümüzde böyle böyle yaptin kendini düsündün diye yüzünüze vurmasinlar. Sizin icinde kolay degil anliyorum.
Kendim annemi veya babami kaybetseydim dügünümde, bende hep onlarin yaninda olmak isterdim, acilar paylastikca azalir. Esim'de iyi günde kötü günde yanimdami degilmi basinda göstermis olurdu.

diğer konunuzda da yazdım yine aynı şeyi söylicem.
daha babasının 40 ı çıkmamış. ama sizin neyin derdindesiniz?
ya biraz eşinizin acısına saygı gösterin.
ayrıca annesi zor durumda ve tabiiki oğluna ihtiyacı var.

Acisi daha cok yeni, babasini kaybetmis. Annesi aniden yalniz kalmis, hadi oglunun evlencegi belliydi ama kocasini öyle bi günde kaybetmek, insani baya bi etkiler. Abisi o evden kopali 10 sene olmus saten, belki önceden sorunlar vardi eltinizle bilemeyiz, o yüzden gelemiyo olabilir.
Siz biraz daha sabredin 23 gün cok erken, ileriki zamanlarda cikipta aci günümüzde böyle böyle yaptin kendini düsündün diye yüzünüze vurmasinlar. Sizin icinde kolay degil anliyorum.
Kendim annemi veya babami kaybetseydim dügünümde, bende hep onlarin yaninda olmak isterdim, acilar paylastikca azalir. Esim'de iyi günde kötü günde yanimdami degilmi basinda göstermis olurdu.
Eşime belli edicek bişey yapmıyorum.Ama ne yapsam beni yanlış anlıyor.Mesela anne tencereni al unutma giderken dedim.Sen benim anneme al bizde bişeyin kalmasın gibi davranıyosun dedi.Çok üzülüyorum öyle yaptığında..Çok alınıyorum..Öyle bişey düşünmüyorum bile aklıma bile gelmiyor.Ama ben ne yapsam beni yanlış anlıyor.Öyle yapınca da ben de kayınvalidemden soğumaya başlıyorum..

diğer konunuzda da yazdım yine aynı şeyi söylicem.
daha babasının 40 ı çıkamamış. sizin neyin derdindesiniz?
ya biraz eşinizin acısına saygı gösterin.
ayrıca annesi zor durumda ve tabiiki oğluna ihtiyacı var.
Yalnız 2 oğlu var ve diğer oğlu daha 40 çıkmadan düğün yapıyor sünnet.Neden bu acıyı ben tek başıma yaşıyayım sizce.Bence siz iyi okumamışsınız durumu..

Eşime belli edicek bişey yapmıyorum.Ama ne yapsam beni yanlış anlıyor.Mesela anne tencereni al unutma giderken dedim.Sen benim anneme al bizde bişeyin kalmasın gibi davranıyosun dedi.Çok üzülüyorum öyle yaptığında..Çok alınıyorum..Öyle bişey düşünmüyorum bile aklıma bile gelmiyor.Ama ben ne yapsam beni yanlış anlıyor.Öyle yapınca da ben de kayınvalidemden soğumaya başlıyorum..
O zaman esinizle konusun, ne kadar üzgün oldugunuzu anlatin, onu ve annesini düsündügünüzü söyleyin öncelikle sonra belki farkinda degilsin üzüntünden ama bana böyle böyle davraniyorsun alinmaya basladim, sonucta yeni gelinim ailemden uzakta burda bi sen varsin beni anlayacak, sende ters davraninca zoruma gidiyor, bende kendimi yalniz hissediyorum deyin.

Şimdi tam aksini düşünelim eşinde kaynın gibi olsaydı ? daha çok mu mutlu olacaktın?? Rabbim uzun ömür verdikçe dilediğiniz kadar yalnız kalırsınız... Biliyorum zor ama peki senin baban olsaydı nolucaktı inan sen eşin gibi olacaktın... vefat eden kimse geri gelmiyor... ama sen yaşıyorsun elbet mutlu günleriniz olur.. inanın aynı durumda ben olsam ve annem tek yaşasaydı bize alır getirirdim.. gerçekten ölüm çok kötü bir duygu dilerim ki rabbim sevdiklerimizi tez zamanda yanına almaz biraz anlayış eşin demese bile sen kaynananla ilgilenmelisin onu direği direnci herşeyi gitti o yatakta tek başına yatıyor artık derdi tasası olduğunda yanında olacak bi tek oğulları var..

Haklısınız.Evi uzak olsaydı kalsın hiç gitmesin derdim inanın..Ama evi bir alt katımızda.Seslense zaten aşağıda olucağız.Ben de çalışıyorum gece 12 de gidiyor.Yeni evliyiz.Sabahın erken saatlerinde kalkıyoruz ikimizde..Cinselliği çabuk bitmeli de uyuyalım gözüyle bakıyoruz şu an..Yani benim üstüme güzel bişey giymeye bile vaktim olmuyor.Kocama kur yapmaya bile..

sende kendince kesinlikle haklısın..zamanla taşlar yerine oturur diye düşünüyorum..şimdilik kayınvaliden düşünemeyebilir en azından birkaç ay geçsin bakalım..

Yalnız 2 oğlu var ve diğer oğlu daha 40 çıkmadan düğün yapıyor sünnet.Neden bu acıyı ben tek başıma yaşıyayım sizce.Bence siz iyi okumamışsınız durumu..
diğer oğlunun yaptığı da çok çirkin. ama onlar gelip buraya konu açsa onlara da aynı tepkiyi verirdim. kaldı ki dışarıdan görenlerde yüzlerine söyleyemiyordur ama emin olun hepsi hoş bakmamıştır konu komşuda.
sonuçta annesi demekki sizin eşinizi daha yakın hissettiği için sürekli ona geliyo. ama sizin burada anlayışlı davranmanız gerekirken üstüne bu acı günlerde insanlara sorun çıkarmaya çalışıyorsunuz.
biraz zaman geçsin zaten bir ömür kocanla yalnız yalnız oturursun.

Bu arada esinin ve annesinin sünnet dügünü ile düsünceleri ne? Gidicekmisiniz? Ben olsam ona gitmem mesela, 40 cikmadan bizde eglence olan bi yere gidilmez, ölüye saygidan ötürü.

Başınız sağolsun. Aslında ailenle geri dönüp bir süre sonra düğün nikah her neyse yapsanız daha iyi olurmuş. Böyle o acının üzerine ilk gecenizden bile bir şey anladığınızı sanmıyorum. Henüz acıları taze olduğu için eşinin böyle davranması normal, iki üç ay geçsin sonra düzelmezse karşına alıp konuş ama güzellikle konuş empati yaparak

Başınız sağolsun.
Zamanla normale döneceğini düşünüyorum.
Ancak aynı binada yaşadığınız sürece sürekli burun buruna olacaksınız.

Kayninizin davranislari sizi degil esinizi baglar bence. Her evlat bir olmaz. Bu bir tercihtir,esiniz boyle olmayi tercih etmis,kayniniz da boyle olmayi. Varsin yapsinlar sunnet dugunu siz aldirmayin. zamanla duzelir esiniz ve size ilgi gosterir merak etmeyin elbet kalirsiniz basbasa
Ayrica baba vefat etmeseydi de cok basbasa kalinamazdi sonucta altli ustlu oturuyorsunuz

Bu arada esinin ve annesinin sünnet dügünü ile düsünceleri ne? Gidicekmisiniz? Ben olsam ona gitmem mesela, 40 cikmadan bizde eglence olan bi yere gidilmez, ölüye saygidan ötürü.
Mecbur gidiceksin ki gitmeyip napıcaksın..Öyle yorumlar var ki..Keşke açmasaydım konuyu..Tek diyeceğim Allah umarım bunlardan bir tanesini bile size yaşatmasın..Teşekkürler..

Mecbur gidiceksin ki gitmeyip napıcaksın..Öyle yorumlar var ki..Keşke açmasaydım konuyu..Tek diyeceğim Allah umarım bunlardan bir tanesini bile size yaşatmasın..Teşekkürler..
baban yaşıyor mu bilmiyorum ama allah da sana o büyük acıyı yaşatmasın. o zaman belki ne demek istendiği anlarsın.

baban yaşıyor mu bilmiyorum ama allah da sana o büyük acıyı yaşatmasın. o zaman belki ne demek istendiği anlarsın.
Babamı hayatım boyunca hiç görmedim..Zaten bir tek eşimin babasından babalık gördüm.Ama siz beni anlamıyorsunuz.Sanırım farklı şeyler düşünüyoruz.Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Umarım bi gün sizde benim yaşadığım gibi bir şeyler yaşamazsınız teşekkürler.

Senin kendi baban düğün günün de vefat etseydi, yine eşinle başbaşa kalmak istermiydin? Evliliğinin tadını çıkarmak istermiydin?

Düğünde yaşadığınız tam bir travma olmuş Allah rahmet eylesin..
Fakat ne olur yeni evliyim vs. Düşüncelerini en azından iki üç ay geçene kadar unutun. Eşinizin ve annesinin yanında olun. Sizi kırmak istemem siz de çok üzülmüşsünüz ama yazdıklarınızı okuyunca kaç ay oldu acaba diye düşünmüştüm ki 23 gün olmuş. Bu çok az bi süre taziye için..
Biraz daha sabredin ve eşinizle ilgilenin. Kayınvalideniz size gelmese bile eviniz yeni evli evi gibi olmayacak bi süre, bunu kabullenin yoksa hergün size o ev zindan olur.

Back
X