- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.514
- 248
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız.Evi uzak olsaydı kalsın hiç gitmesin derdim inanın..Ama evi bir alt katımızda.Seslense zaten aşağıda olucağız.Ben de çalışıyorum gece 12 de gidiyor.Yeni evliyiz.Sabahın erken saatlerinde kalkıyoruz ikimizde..Cinselliği çabuk bitmeli de uyuyalım gözüyle bakıyoruz şu an..Yani benim üstüme güzel bişey giymeye bile vaktim olmuyor.Kocama kur yapmaya bile..eşinin vicdanıyla kaynının vicdanı bir olmayabilir..çok ani ölüm olmuş ve kayınvaliden birden yalnız kalmış..bence çok normal bu şekilde davranması..biraz zamana ihtiyaçları var..sende bu zamanda anlayışlı olmalısın..
Eşime belli edicek bişey yapmıyorum.Ama ne yapsam beni yanlış anlıyor.Mesela anne tencereni al unutma giderken dedim.Sen benim anneme al bizde bişeyin kalmasın gibi davranıyosun dedi.Çok üzülüyorum öyle yaptığında..Çok alınıyorum..Öyle bişey düşünmüyorum bile aklıma bile gelmiyor.Ama ben ne yapsam beni yanlış anlıyor.Öyle yapınca da ben de kayınvalidemden soğumaya başlıyorum..Acisi daha cok yeni, babasini kaybetmis. Annesi aniden yalniz kalmis, hadi oglunun evlencegi belliydi ama kocasini öyle bi günde kaybetmek, insani baya bi etkiler. Abisi o evden kopali 10 sene olmus saten, belki önceden sorunlar vardi eltinizle bilemeyiz, o yüzden gelemiyo olabilir.
Siz biraz daha sabredin 23 gün cok erken, ileriki zamanlarda cikipta aci günümüzde böyle böyle yaptin kendini düsündün diye yüzünüze vurmasinlar. Sizin icinde kolay degil anliyorum.
Kendim annemi veya babami kaybetseydim dügünümde, bende hep onlarin yaninda olmak isterdim, acilar paylastikca azalir. Esim'de iyi günde kötü günde yanimdami degilmi basinda göstermis olurdu.
Yalnız 2 oğlu var ve diğer oğlu daha 40 çıkmadan düğün yapıyor sünnet.Neden bu acıyı ben tek başıma yaşıyayım sizce.Bence siz iyi okumamışsınız durumu..diğer konunuzda da yazdım yine aynı şeyi söylicem.
daha babasının 40 ı çıkamamış. sizin neyin derdindesiniz?
ya biraz eşinizin acısına saygı gösterin.
ayrıca annesi zor durumda ve tabiiki oğluna ihtiyacı var.
O zaman esinizle konusun, ne kadar üzgün oldugunuzu anlatin, onu ve annesini düsündügünüzü söyleyin öncelikle sonra belki farkinda degilsin üzüntünden ama bana böyle böyle davraniyorsun alinmaya basladim, sonucta yeni gelinim ailemden uzakta burda bi sen varsin beni anlayacak, sende ters davraninca zoruma gidiyor, bende kendimi yalniz hissediyorum deyin.Eşime belli edicek bişey yapmıyorum.Ama ne yapsam beni yanlış anlıyor.Mesela anne tencereni al unutma giderken dedim.Sen benim anneme al bizde bişeyin kalmasın gibi davranıyosun dedi.Çok üzülüyorum öyle yaptığında..Çok alınıyorum..Öyle bişey düşünmüyorum bile aklıma bile gelmiyor.Ama ben ne yapsam beni yanlış anlıyor.Öyle yapınca da ben de kayınvalidemden soğumaya başlıyorum..
Haklısınız.Evi uzak olsaydı kalsın hiç gitmesin derdim inanın..Ama evi bir alt katımızda.Seslense zaten aşağıda olucağız.Ben de çalışıyorum gece 12 de gidiyor.Yeni evliyiz.Sabahın erken saatlerinde kalkıyoruz ikimizde..Cinselliği çabuk bitmeli de uyuyalım gözüyle bakıyoruz şu an..Yani benim üstüme güzel bişey giymeye bile vaktim olmuyor.Kocama kur yapmaya bile..
diğer oğlunun yaptığı da çok çirkin. ama onlar gelip buraya konu açsa onlara da aynı tepkiyi verirdim. kaldı ki dışarıdan görenlerde yüzlerine söyleyemiyordur ama emin olun hepsi hoş bakmamıştır konu komşuda.Yalnız 2 oğlu var ve diğer oğlu daha 40 çıkmadan düğün yapıyor sünnet.Neden bu acıyı ben tek başıma yaşıyayım sizce.Bence siz iyi okumamışsınız durumu..
Mecbur gidiceksin ki gitmeyip napıcaksın..Öyle yorumlar var ki..Keşke açmasaydım konuyu..Tek diyeceğim Allah umarım bunlardan bir tanesini bile size yaşatmasın..Teşekkürler..Bu arada esinin ve annesinin sünnet dügünü ile düsünceleri ne? Gidicekmisiniz? Ben olsam ona gitmem mesela, 40 cikmadan bizde eglence olan bi yere gidilmez, ölüye saygidan ötürü.
baban yaşıyor mu bilmiyorum ama allah da sana o büyük acıyı yaşatmasın. o zaman belki ne demek istendiği anlarsın.Mecbur gidiceksin ki gitmeyip napıcaksın..Öyle yorumlar var ki..Keşke açmasaydım konuyu..Tek diyeceğim Allah umarım bunlardan bir tanesini bile size yaşatmasın..Teşekkürler..
Babamı hayatım boyunca hiç görmedim..Zaten bir tek eşimin babasından babalık gördüm.Ama siz beni anlamıyorsunuz.Sanırım farklı şeyler düşünüyoruz.Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Umarım bi gün sizde benim yaşadığım gibi bir şeyler yaşamazsınız teşekkürler.baban yaşıyor mu bilmiyorum ama allah da sana o büyük acıyı yaşatmasın. o zaman belki ne demek istendiği anlarsın.
Sanırım artık konu okunmadan cevaplanıyor..Senin kendi baban düğün günün de vefat etseydi, yine eşinle başbaşa kalmak istermiydin? Evliliğinin tadını çıkarmak istermiydin?