Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımefendi benim öyle bir beklentim yok ama biz ona bu zamana kadar her konuda yardımcı olduk bu kadar bencil olmayabilirdiKadın dersini almış, cekilmis hayatinizdan işte daha ne istiyorsunuz anlamadım ki?
Gel deyince gelsin, git deyince gitsin.
Kendi evde otursun biz isteyince hayatimiza dahil olsun, o sirada da hep bizim emrimize amade beklesin?
2bine hayatını satın mi alıyorsunuz?
Kızı var uzakta evli birde kaynım var ama ondan maddi bir beklentisi yokBaşka çocuğu yok mu eşin tek çocuk mu?
Şanslısın ki eşin annesinin davranışının farkında. Düşünsene ne yaparsa yapsın ille de annem haklı deseydi. Eğer kv plancı ise siz de plancı olun. Anladığım kadarı ile maddiyato da kötü değil tek başına kadın o kadar parayı napıyor?Kızı var uzakta evli birde kaynım var ama ondan maddi bir beklentisi yok
Yüzyüze bakamayacak haldeyseniz, siz hayatına dahil olmayın. Düğüne gitmeyin.Keşke kenara çekilse şimdi kardeşinin düğünü var ve uzak bir şehirde bizde katılacağız arayıp sizle geleceğim diyor ama biz hani konuşmuyorduk hani bana küfür etmiştin hani yok işi çıktıya şimdi yüzlere kez arayacak
Bencil canım şuan bende mecburen kv kalıyorum kış gelecek Biz elektrikli soba yakıcaz onun hesabını yapıyor dün çok sinir oluyorum hep kendini övüyor bence mesafeli olmanız daha iyi emin olEvet biz ona gidince öflüyor çünkü ev kirlenecek diye yemek hazırlayacak diye bizi çağırmıyor zaten artık istediğinde o geliyor torununu görüp yemeğimin yiyip gidiyor
hayır demem çünkü iki saat boyunca aynı ortamda olmak İstemiyorum kendi imkanları çok geniş kendi imkanları ile gitmesini istiyorumYüzyüze bakamayacak haldeyseniz, siz hayatına dahil olmayın. Düğüne gitmeyin.
Başka bir şehirdeki düğüne siz de giderken otobüsle mi gitsin tek başına? Siz bu konuda rahat eder misiniz? Gel demez misiniz?
Evet benim kv dem de çok kendini övüyor sürekli olarak rahmetli babasıyla övünüyor diğer insanları kendi çocukları dahil yerin dibine gömüyor sadece en mükemmelin kendisi olduğunu düşünüyor hepimizin yarım olduğunu düşünüyor ve biz oraya gidersek asla klima açamayız çünkü masraf oluyor diyor sıcaktan pişsek dahi asla klima açmaz gerçi artık gitmiyorum ama Benim anlatmak istediğim gönlüm kırıldı açıkçası bu kadar bir bencillik bu kadar ağzı bozuk paraya düşkünlük ve sorsan en iyi oBencil canım şuan bende mecburen kv kalıyorum kış gelecek Biz elektrikli soba yakıcaz onun hesabını yapıyor dün çok sinir oluyorum hep kendini övüyor bence mesafeli olmanız daha iyi emin ol
Ben zaten gitmek istemiyorum eşim dayısı olduğu için çok ısrar ediyorYüzyüze bakamayacak haldeyseniz, siz hayatına dahil olmayın. Düğüne gitmeyin.
Başka bir şehirdeki düğüne siz de giderken otobüsle mi gitsin tek başına? Siz bu konuda rahat eder misiniz? Gel demez misiniz?
Eğer çevre ne der vs diye düşünüyorsan sizinle gelir aöa sizin şartlarınıza gıkı çıkmaz sizin dediğiniz saatte yola çıkar mola verir ve sizin istediğiniz saatte düğünden ayrılır. Örnek çocuk küçük uykusu geldi der düğünden ayrılırken siz ayyy çocuklar bitseydi bla bla diyemez. Anlatabildim mi ?Bende bu paraya
hayır demem çünkü iki saat boyunca aynı ortamda olmak İstemiyorum kendi imkanları çok geniş kendi imkanları ile gitmesini istiyorum
Bende bu paraya
hayır demem çünkü iki saat boyunca aynı ortamda olmak İstemiyorum kendi imkanları çok geniş kendi imkanları ile gitmesini istiyorum
Her evlat anne babasına bakmakla yükümlü yani ona verilen meblağın karşılığını beklemek bence bencillik bu. Bana anormal bi durum görünmedi almış kreşe vermişsiniz niye bana getir desin ki. Buna koyulacak bi ad yok. Torununu özlüyo, geliyo görüyo gidiyo.Merhabalar fikirlerinizi merak ediyorum bu yüzden danışmak istedim benim kv bebeğime bakıyordu 6 aydır bir ay önce hiç yoktan bir kavga çıkardı ve ben bebeği ona götürmek istemedim çünkü yüzümüze gelmek istemiyordum bunun üzerine bebeği kreşe alıştırdım -bebeğim 1 buçuk yaşında bu arada -bu süreçte hiç arayıp sormadı neden bebeği getirmediniz demedi.
İkinci husus ise eşimin de benimde maddi imkanlarımız çok şükür iyi eşim her ay kv iki bin tl veriyordu ve eşimin babası vefat ettiği için geçimini sağlıyordu o parayla bunu bebeğe bakmadan önce de veriyordu bebeğe baktıktan sonra da devam ettirdi bu konuyu hiç mesele yapmadım. Eşime bebeği kv den aldıktan sonra da parasını yolla dedim geçim sıkıntısı yaşamasın diye eşim de gönderdi. Buraya kadar mesele yok asıl size danışmak istediğim konuya geliyorum ;
Gen gün eşimi aramış bebeği görmek istiyorum diye bizde buyur ettik gelsin torununu görsün geldi yemek yedik çay meyve derken gitti giderken de bebeğim onu çok sevdiği için evden giderken bayağı arkasından ağladı o da yarın bana getir demedi ama bende dedim ki olmazsa yarın sana getiririm cevap vermedi yarın götürmedim velhasıl akşamına beş dakika hacdan gelen birini ziyaret için aynı ortamda bulunmak durumunda kaldık o zaman öğrendim ki kendi abisiyle köye gezmeye mangala gitmişler gayet keyfi yerinde bebek umrunda değil parasını da alıyor kendine geziyor. Bu durum beni açıkçası rahatsız etti yani hiç torununu düşünmez bir insan onun evine girmiyorum çok çok çok mecbur olmadıkça o istediği zaman geliyor görüyor gidiyor eskinden bize çok karışırdı şimdi eğer bir işi varsa arar yoksa aramaz. Eğer işini görebileceği birilerini bulduysa yine bizi aramaz çok da umrumda değil açıkçası ama buna ne ad koymalıyım şaşırdım ve eşimde bu duruma epey içerlemiş kaç zamandır morali bozuk annesinin bencil sadece kendini düşünen biri olduğunu düşünüyor ben çok kafaya takmaktasınız söylesemde galiba bu durum onu üzüyor. Sizin bu konuda önerileriniz fikirleriniz nedir ( hızlıca yazdım , yazım hatası olursa kusura bakmayın )
Ben zaten gitmek istemiyorum eşim dayısı olduğu için çok ısrar ediyor
Ben mesafeli ilişkiden şikayetçi eğilim bu kadar bencil olmasından şikayetçiyim eşimin stresli bir işi var ve stresli bir dönemden geçiyoruz bebeğe kreşe alıştırma da dahil ve kendisi sürekli bizim ona bişeyler yapmamızı beklerken bu dönemde sadece gezme tozma yapması bir vefa beklemek suç mu olmuşBu kadar nefret ettiğiniz birinin bir şeyinin de düğününe gitmeyin o vakit.
Hatta görüşmeyin.
Haksız değilsiniz, bana küfreden biri ile ben görüşmezdim.
Esim görüşebilir, maddi yardim yapabilir, torununu da gösterebilir, annesidir. Ama ben karşı karşıya gelmem.
Siz bir şekilde hayatından çıkmamış devam etmişsiniz. Mesafeli de bir ilişki kurmuşsunuz.
Şimdi kurduğunuz mesafeli ilişkiden sikayetcisiniz. Altında yatan sebepte para..
Bana faydası olmayan birine niye para ödeyeyim?
Çünkü annesi.
Sizi sarsmıyorsa bu miktar, önemi yok.
Yok o paraya ihtiyacım var ama mevcut bırakıyor diyorsanız bu da bu durumu kabullenen eşinizin sorunu. Kozunuzu onunla paylaşın..
Eşeğe vuramayan semerine vururmuş oluyor sizinki..
Sizi bu duruma düşüren yada engelleyemeyen kocanıza canim cicim,
Kayınvalidenize sinir stres..
Kendi hayatını gönlünce yaşaması için bizim vereceğimiz paraya ihtiyacı var eğer biz vermezsek de olay çıkaran çirkeflik yapan birieşinden gelen para var ise siz neden para yolluyorsunz ki ? anlamadım. Bir de 2Bin TL çok değil mi? hem kendi eşinin maaşı+2bin TL .. torununuza bakarken tamam ama artık bakmıyorsa o kadar vermeyebilirsinz bence tabi..
kadın bakmak istemıyor kendi hayatını yasamak istiyor demekki bunun için kızamazsnz. Eşinzde bu duruma içerlemiş ise parayı biraz azaltın bir şey der ise çocugu kreşe verdim yetişemiyorum anne der..
Eşime gitmek istemediğimi belirttim o gelmemi istiyor bende bu durumda onu yalnız bırakmak istemiyorum zaten ben düğündeki iki saatten bahsetmiyorum bizimle gelmek istiyor araba ile düğüne gitmemiz iki saatlik yol ve kapalı ortam iki saat Yanyana olmak istemiyordum eşim zaten görüşmememe saygı duyuyorEşiniz size saygı duymuyor o vakit.
Sorun kayinvalide değil eşiniz.
Bana küfreden biri ile karşı karşıya gelmek istemiyorum desem esim karışmaz. Karışmamalı.
Dayısının düğününe gitmeme sebebiniz siz değilsiniz. Eşiniz de bedelini size ödetmesin
Benim böyle bir yoruma ihtiyacım varmış galiba gerçekten kv tam anlamıyla hayatımdan çıksa borç bulup yine o parayı veririm ama işi olunca yine bizi arar bizim işimiz olsa ortadan kaybolurKeşke her kayınvalide 2 binliraya hayatımızdan çıkabilse maddi olarak dokunmuyosa boşverin gitsin Allaha yakın size uzak olsun bu arada aslında çocuğunuz kreşe başladığında 2 biniin tamamı değilde 500 lirasını yada 1000 lirasını kreş parasını bahane ederek kesebilirdiniz gerçi hala kesebilirsiniz
muhtemelen ben de torun falan bakamam herhalde hic güvenmiyorum kendime bu konuda. cocuklarla ilgilenirken bile bir yerden sonra bunaldıgımı hissediyorum. Anneme hep derim sen olmadan napardım ben senin gibi tahammül edemezdim diye. o da zorlanıyor ama sevgisi herseyin üstesinden geliyorDemek ki toruna bakmak istemiyor. Torununa bakmak istemiyor diye onu sevmediğini ileri süremeyiz. Gelip görmek istemesi normal.
Mesela ben olsam, torun falan bakmam. Büyük konuşmayayım ama yaşlılığımda torunla uğraşamam. Bu torun sevme hakkımı elimden almaz. Kaldı ki zaten maddi durumunuz yerindeymiş.
Zaten işinize karışmıyormuş, fazla içli dışlı olmuyormuş ki bu durum zaten buradaki %99 kadının istediği bir şey.
Paraya gelirsek. Muhtemelen para konusundan rahatsız olduğunuzu düşünüyorum. Kayınvalideniz eşinden maaş almıyor mu? Hiç bir geliri yok mu? Muhtemelen eline geçen bir para vardır. İhtiyacı yoksa vermeyin o parayı. Böylece fazla rahatsız olmazsınız.