- 9 Haziran 2019
- 29
- 14
- 3
- 38
- Konu Sahibi Plutonkaptan
Aslında kendine gün yaratma fırsatı veriyorum amahic bir şekilde bundan memnun olmuyor. Mesela ne isteyken ne de dışarı çıktıysa telefon açıp rahatsız etmem. Ama dönüş saatini atıyorum 12 gibi en geç gel diye tembihlerim çünkü genelde ertesi gün iş olur ve çocuk uyuyor olduğu için uyanmasını istemem. Kombine bilet satın aldim ama ondan tek istediğim ertesi gün yoğun çalıştığım günler maça gitme çünkü geç dönüyor ve onun eve paldır küldür girmesi uykumuzu bölüyor yoğun çalışıyorum. Kombineyi toptan istemedi öyle olunca. Neymiş birseyi yaparken şart koşması onu kisitliyormus. Zevk almiyormus. Haksız mıyım böyle yapmaktaEşiniz kısıtlandığını düşünüyorsa bunları oturup konuşarak çözebilirsiniz. Kendinize ait zamanlarınız olsun arada. Mesela arkadaşlarıyla çıkabilir. Diğer gün siz çıkın. Bebeğe bu durumlarda dönüşümlü bakabilirsiniz. Biraz da özeleştiri yapmakta fayda var. Karşı tarafı sürekli suçlamak yerine hatalarınız karşılıklı olarak telafi etme şansı verin birbirinize. Her evlilikte anlaşmazlık olur. Sizinki bence çözülmeyecek kadar ağır değil gibi geldi bana. Terapiyi de bırakmayın. Eşiniz sizin çabanızı görürse belki o da devam eder.