- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
arkadaşlar yeni ev aldık eşimin kardeşi ve eşi bize oturmaya geldi.başka bir şehirde yaşıyorlar normalde.neyse geldiklerinde ev hediyesi olarak tüm altın getirmişler otururken hayırlı olsun deyip kardeşi bana uzattı altın kutusunu bende teşekkür edip önce kendisini sonra eşini öptüm aynı şekilde eşimde öyle yaptı.gerek yoktu filan dedik.ben kutuyu aldım o an doğaçlama baktım aldım içeriye gittim ortaya koyamayacağım için yani.neyse ertesi gün kardeşi eşimi aramış ve emin olamadık biz iki tane altın almıştık birisi çeyrek birisi tümdü.gelmeden önce bir tanıdığa düğün hediyesi takmak için almıştık çeyreği.acaba karışmış mıdır diye aklımıza takıldı kusura bakma nolur sorulmaz ama böyle şeyler içimize dert oldu diye sormuş.eşimde henüz bakmadım eve gidince kontrol ederiz demiş.sonra bana söyledi bende tümdü dedim eve gidincede gösterdim.sonra aklıma takıldı acaba eşim orada bakmadığı için altına mı böyle söyleme gereği duydu ya da gördüğünden emin mi olmak istedi?bilmiyorum bana mı güvenmedi saklayacağımı mı düşündü ya da?siz olsanız ne düşünürdünüz?sonuçta diğer altını buraya gelmeden önce takmışlar e bunu da en azından eve gelmeden kontrol etmez mi insan açılamayacak bir şey değilki.bilmiyorum ya çok üzüldüm ama bu olayın üzerine benim için gerçekten böyle mi düşünmüştür ya da verdiği hediyeyi vurgulamak mı istedi abisine.keşke hiçbirşey getirmeselerdi
Not: bu kisi dugunden sonra abisine ozellikle msj atip kac gram altin taktigini soyleyip daha sonra esinle aranda mevzu olur belki demisti...bende bu yuzden yine vurgulamak mi istiyor ne taktigini diye dusundum...cunku sadece ben gordum o an ve iceriye gittim tamamen dogaclama...

Not: bu kisi dugunden sonra abisine ozellikle msj atip kac gram altin taktigini soyleyip daha sonra esinle aranda mevzu olur belki demisti...bende bu yuzden yine vurgulamak mi istiyor ne taktigini diye dusundum...cunku sadece ben gordum o an ve iceriye gittim tamamen dogaclama...
Son düzenleme: