• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinizi merak ettim arkadaşlar...

Eşinizle tam altın aldıklarını konuşmadınız mı? Ben olsam “valla bravo bu devirde kıymet verip pahalı bir hediye almışlar” derdim.
Eşinizin kardeşi de bence abisine duyurmak için söylemiş. Tahmininiz doğru gibi.
konuşmadık yani fırsat olmadı sonrasında yoğun geçti sonraki gün aklıma da gelmedi ama illaki konu olurdu yani neyini saklıcam bunun sonuçta

çeyreği bulamama durumu yok canım onu zaten takıp buraya gelmişler.eve gelirken oturmaya insan kontrol etmez mi yani.iki kutuyu da kapalı mı verir?hadi bunu gelirken açıp bakmadın diğerini de mi kapalı verdin yani?
hee ben anlayamamışım konuyu şimdi okudum tekrar da.. gereksiz olmuş ya. ya da iyi düşünelim size çeyrek gelmesin yanlışlıkla diye de sormuş olabilirler

Valla konu hep iyi niyetli yorumlanmış ama malesef herkes bu kadar iyi niyetli değil.

Kesin düşündüğün gibi olmuştur demiyorum ama neden olmasın?

Abimden gizleyecek düşüncesi oluşmuştur veya ne taktığımızı bilsinler diye alelade duyurmak istmiştir veya gerçekten de art niyet yoktur kendilerinden emin olmak istemişlerdir. Her türlü ihtimal olabilir.

Burada yazılan "Aaa yok senin hayal gücün çok geniş ne senaryolar yazmışsın öyle hııı kötü gelin " yorumları bana çok da doğru gelmedi.

Hayatta nelerle karşılaşıyoruz bu da gayet olabilecek bir mevzu.

Valla konu hep iyi niyetli yorumlanmış ama malesef herkes bu kadar iyi niyetli değil.

Kesin düşündüğün gibi olmuştur demiyorum ama neden olmasın?

Abimden gizleyecek düşüncesi oluşmuştur veya ne taktığımızı bilsinler diye alelade duyurmak istmiştir veya gerçekten de art niyet yoktur kendilerinden emin olmak istemişlerdir. Her türlü ihtimal olabilir.

Burada yazılan "Aaa yok senin hayal gücün çok geniş ne senaryolar yazmışsın öyle hııı kötü gelin " yorumları bana çok da doğru gelmedi.

Hayatta nelerle karşılaşıyoruz bu da gayet olabilecek bir mevzu.
herkes her ihtimal olabilir diyor benim düşüncemi abest buluyor bende anlamadım valla.üstelik düğün sonrası uaptığını söylediğim halde.ne olursa olsun ben bir daha verdiği altını alır abisine veririm aç canım diye ya da abine ver canım o açsın derim.ya daa yine aynı şekilde alır açmam içeri giderim bakalım bu sefer ne uyduracak söylemek için...tabi bana verirse sevgili abisi dururken bir daha...

benzer bir olay yaşadım.annemden yarım altın borç almıştım.kuyumcuya gidip anneme olan borcumu vermek için yarım altın aldım birde çeyrek aldım iki ay sonrası düğün için.ayrı ayrı pakete koydular çantama attım.eve gelip anneme paketin birini verdim.babamda yanında.gayrı ihtiyari annem altın kesesini açtı baktı içinden diğer çeyrek çıktı nasıl utandım sanki kandırıyormuşum gibi.halbuki karıştırmışım insanlık hali.annem şimdi senin gibi düşünse çok üzülürüm.

Bence de kötü niyetli değil ama aklınca tam altın aldıklarını vurgulamak istemiş sadece. Benim de eski erkek arkadaşım bana doğum günümde kolye almıştı. Verdikten sonra onun yakın arkadaşı çok beğendim bi bakabilir miyim diye isteyip aaa altın bu baya falan demişti o geldi aklıma :olamaz:

Tam altın aldıklarının altını çizmişler borcunuzu unutmayın diye. Aynını sizden bekleyecekler benzer durumda.

o düğün sonrası şu kadar gram taktım diye belirttiği için böyle düşünüyorum daha çok.ve sürekli her konuda abisini muhattap aldığı için şimdiye kadar abisini konuya dahil etmek istedi haberi olsun istercesine vurgulamak için yaptı gibi geliyor bu yuzden.onun dışında kimsenin içini bilemezsin ki zaten ne kadar tanırsan tanı...
Boşver tatlım ya istediğini düşünsümm

Dogru soyluyorsun aman ne yaparsa yapsin istedgini dusunsun...bundan sonra da yine hicbise yapmicam benim bir durusum var sonucta boyoe hesap kitaplara gelmicem herkes kendine yakisani yapar...sallamicam yine her zaman yaptigim gibi...
En doğrusu canım

Belki de...ama soyle birsey var ekstra olarak..dugun sonrasi kac gr altin taktigini abisine ozellikle tlf acip soylemisti ilerde esinle aranda bir mevzu olur belki sen bil demisti esime.belki bende bu yuzden boyle dusundum bu potansiyeli bir kez gordugum icin...

yetiştiğimiz aileler çok farklı. kadınlar daha hassas varlıklar. bir de bazı insanlar çok ince ve hassas olabiliyor. Sen olumlu düşün olumlu olsun.

Back
X