- 5 Eylül 2019
- 105
- 53
- 13
- Konu Sahibi Kahvesever7
Evde sürekli bakımlı mı olunmalı? Herkesin bakımdan kastı nedir bunu öğrenmek istedim.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet sürekli olmuyor bakım. Ben ara ara çok bakımlı ara ara da salıyorum. Temizim. Temiz olmak bakıma yeter mi diye merak ediyorum.bakımlı olmak demek bi çok şey demek aslında
ha sürekli bakımlı olabiliyo musun derken ben olamıyorum
bazen üzülüyorum bu duruma genç yaşımda tam zamanları jilet gibi gezim falan ama yok içimden gelmiyor
enerjim kalmıyor
dip boyam geldi mesela 2 haftadır öyle geziyorum eşim bile diyo ne zaman yaptırcaksın diye
kaş bıyık zamanlarım gecikebiliyor bazen
veya şöyle saçımı düzleştirim maşa yapim falan olayı yok hiç içimden gelmiyor bla bla bla
kendimden soğudum![]()
Ya evet sürekli olmuyor bakım. Ben ara ara çok bakımlı ara ara da salıyorum. Temizim. Temiz olmak bakıma yeter mi diye merak ediyorum.
Evet bennde genelde eşim gelmeden bakım yaparım. Ama çoğu zaman yine eşofman olur sadece saç düzeltip az makyaj yaparım. Dün biraz özendim eşimin hoşuna gitti. İçimden şu geçti acaba ben ne kadar bakımlıyım.Barbie bebek olmadığım için pijamalarımla mutluyum,eşim eve geleceği zaman barbie oluyorum![]()
Evet aynen öyle bir de çalışmayan bayanlar sürekli evde olunca daha da salınıyor bence.biraz insanın ruh haliyle alakalı ya
iyi hissedince daha bakımlı olabiliyorsun
kötü hissedince salıyorsun
Evet bennde genelde eşim gelmeden bakım yaparım. Ama çoğu zaman yine eşofman olur sadece saç düzeltip az makyaj yaparım. Dün biraz özendim eşimin hoşuna gitti. İçimden şu geçti acaba ben ne kadar bakımlıyım :)
Evet aynen öyle bir de çalışmayan bayanlar sürekli evde olunca daha da salınıyor bence.
Evet doğru. İşte ev işi şu bu derken rahatlık önemli oluyor. Doğru diyosunuz.Eşofman giymeyin bir pantolan bluz yeter zaten yada güzel bir elbise kilit noktası olur:))
Doğru diyorsunuz. İlk zamanlar daha özenliydim. Şimdi esofman. Bir de dışarı kıyafetimi evde giymeye kıyamıyorum galiba.Buna katılmıyorum bende ev hanımıyım,önce kendim içşn bakarım sonra eşime:))