Fikirlerinizi öğrenmek istedim.

Kahvesever7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
105
53
13
Evde sürekli bakımlı mı olunmalı? Herkesin bakımdan kastı nedir bunu öğrenmek istedim.

Son düzenleme:
bakımlı olmak demek bi çok şey demek aslında
ha sürekli bakımlı olabiliyo musun derken ben olamıyorum

bazen üzülüyorum bu duruma genç yaşımda tam zamanları jilet gibi gezim falan ama yok içimden gelmiyor
enerjim kalmıyor

dip boyam geldi mesela 2 haftadır öyle geziyorum eşim bile diyo ne zaman yaptırcaksın diye
kaş bıyık zamanlarım gecikebiliyor bazen
veya şöyle saçımı düzleştirim maşa yapim falan olayı yok hiç içimden gelmiyor bla bla bla

kendimden soğudum :KK76:

bu konuyu kocam okusa

o elbisenden dönme gecelik olarak giydiğin şeyi hiç giymezsen zaten bakımlı bir kadınsın derdi :KK53: :KK70:

bir uyucunu yırttı genede giyiyorum :confused:

bakımlı olmak demek bi çok şey demek aslında
ha sürekli bakımlı olabiliyo musun derken ben olamıyorum

bazen üzülüyorum bu duruma genç yaşımda tam zamanları jilet gibi gezim falan ama yok içimden gelmiyor
enerjim kalmıyor

dip boyam geldi mesela 2 haftadır öyle geziyorum eşim bile diyo ne zaman yaptırcaksın diye
kaş bıyık zamanlarım gecikebiliyor bazen
veya şöyle saçımı düzleştirim maşa yapim falan olayı yok hiç içimden gelmiyor bla bla bla

kendimden soğudum :KK76:
Ya evet sürekli olmuyor bakım. Ben ara ara çok bakımlı ara ara da salıyorum. Temizim. Temiz olmak bakıma yeter mi diye merak ediyorum.

Ya evet sürekli olmuyor bakım. Ben ara ara çok bakımlı ara ara da salıyorum. Temizim. Temiz olmak bakıma yeter mi diye merak ediyorum.

bence temiz olmak bakımlı olmak demek değil
temiz olmak bi gereklilik aslında
duş almak, diş fırçalamak, elleri yıkamak vs.

bakımlı olmak bence her zaman pürüzsüz duştan sonra iyice nemlendirilmiş bir vücut
düzenli yüz bakımı temizleme maske nemlendirme vs
saçların temizliği bakımı maskesi ve şekillendirilmesi
evde giyinirken bile paspal olmamak eşofmansa şortsa bile en azından ağzı yüzü yamuk olmadan

bunun gibi şeyler bence bakıma giriyor

biraz insanın ruh haliyle alakalı ya
iyi hissedince daha bakımlı olabiliyorsun
kötü hissedince salıyorsun

Barbie bebek olmadığım için pijamalarımla mutluyum,eşim eve geleceği zaman barbie oluyorum :olamaz:
Evet bennde genelde eşim gelmeden bakım yaparım. Ama çoğu zaman yine eşofman olur sadece saç düzeltip az makyaj yaparım. Dün biraz özendim eşimin hoşuna gitti. İçimden şu geçti acaba ben ne kadar bakımlıyım.

Evet bennde genelde eşim gelmeden bakım yaparım. Ama çoğu zaman yine eşofman olur sadece saç düzeltip az makyaj yaparım. Dün biraz özendim eşimin hoşuna gitti. İçimden şu geçti acaba ben ne kadar bakımlıyım :)

Eşofman giymeyin bir pantolan bluz yeter zaten yada güzel bir elbise kilit noktası olur:))

Back
X