canım o zman küfür edeni ikna edip annenin kapısına getireceksiniz o özrünü dileyip ikna ediceksiniz annenin bi suçu yok ikna etmeye çalışmayın nişanlın küfür edeni ikna etsi o çözsün bu işi bozduğu gibi
şu senin görümce bekarmı
canım o zman küfür edeni ikna edip annenin kapısına getireceksiniz o özrünü dileyip ikna ediceksiniz annenin bi suçu yok ikna etmeye çalışmayın nişanlın küfür edeni ikna etsi o çözsün bu işi bozduğu gibi
canım o zman küfür edeni ikna edip annenin kapısına getireceksiniz o özrünü dileyip ikna ediceksiniz annenin bi suçu yok ikna etmeye çalışmayın nişanlın küfür edeni ikna etsi o çözsün bu işi bozduğu gibi[/QU
dedi nişanlım getirip ayaklarınız öptürcem die kabul etmedi. baabsı aradı artık çok geç dediler. teyzeleri geldi ayrı ayrı kovdular. patronu geldi kovdular. arkadaşları geldi dinlemediler bile. görümcem olcak kadın aradı benden de özür diledi ki ben seni allaha havale ediyorum. allah sevenleri ayıranı affetmez nasıl vicdanın rahat dedim. ama yumuşamadı kimse. olmadı naptıksa
ondan bole cazgır bu kadın bekar olsa bu kadarı olmazdı dıe dusunuyorum..
cnm bugun gene konusmaya calıs duygu somurusunu bızzat sen yap kardesıne soyledıgın lafı sen solesen nasıl olur acaba baktınkı olmuo hıc arkana bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?