Başınıza gelen olay kötü, ama anladığım kadarıyla ailenizin bu işe olur vereceği yok.
Zamanında ailesinin sözünü dinlemeyip evlenen biri olarak size tavsiyem, lütfen ailenizi dinleyin, sizin göremediğiniz çok şeyi onlar görmüştür.
Zaten telefon açıp küfürler savuran bir aileye kaçarak neden gidesiniz ki, iki gün sonra size "kaçtın geldin, biz mi istedik seni, oğlumuzun peşinden ayrılmadın" gibi kırıcı laflar söyleme ihtimalleride çok fazla.
Bence bir an önce unutmaya çalışın.
Başınıza gelen olay kötü, ama anladığım kadarıyla ailenizin bu işe olur vereceği yok.
Zamanında ailesinin sözünü dinlemeyip evlenen biri olarak size tavsiyem, lütfen ailenizi dinleyin, sizin göremediğiniz çok şeyi onlar görmüştür.
Zaten telefon açıp küfürler savuran bir aileye kaçarak neden gidesiniz ki, iki gün sonra size "kaçtın geldin, biz mi istedik seni, oğlumuzun peşinden ayrılmadın" gibi kırıcı laflar söyleme ihtimalleride çok fazla.
Bence bir an önce unutmaya çalışın.
günaydın arkadaşlar. dün akşam babamla konuşmayı denedim beni tersledi. bağırmalar sindirmeye çalışmlar falan. kendi sesinden beni duyacak halde bile değildi. sonra ağlaya ağlaya odama gittim. uyumuş kalmışım gece uykumdan uyandırmışlar beni rüyamda ağlıyomuşum uyandırmaya çalışmışlar uyanmışım ama oraları hatırlamıyorum bi boşluk var oralarda kendime geldiğimde hastanedeydik. sinir boşalttı demiş doktor. sonra psikolog benle konuşmak istedi izin vermediler. çok yorgun zaten götürelim yarın getiririz dediler doktoru savmak için. ben de sabah kalktım işe geldim kendimi iyi hissedince. evde durmak istemiyorum.
son durumda zerre gelişme yok. bu zaman zarfında biraz bu konuyu unutturayım konuşmayım dedim annem benle konuştu cumartesi günü gayet ılımlı ve anlayışlı yengenle konuşmuşsun görümcen aramış seni ne konuştunuz falan dedi ben de dedim özür diliyodu yengene ben nikah gününü bekliyorum demişsin o ne demek dedi ben de mucize bekliyorum dedim. istiyosun yani dedi ama o kadar samimiydi ki ben de evet dedim bu sefer başladı bağırmaya çağırmaya ağzımdan laf almak içinmiş o samimiyet meğerse ben şok oldum. kız kardeşimi kenara çekmişler dün akşam da o da unutmaya çalışıo bence üstüne varmayın dedi die sen de ablan taraftasın aynı kafadasınız die bağırmış babam. bugün müdürümden izin alcam salı itibariyle izne ayrılıp nişanlımın yanına gidicem. artık ailemden soğudum resmen. bu kadar inat bu kadar gurur yapılmaz bak biz ne dersek o olur tavrındalar. görecekler ben şimdiye kadar onlar neistediyse onu yaptım hayatımda ilk defa kendim ne istersem onu yapcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?