Yani akil var mantik varFotografları paylasılacagını bilmiyordu
O akıl mantık bende yok sanırım orada bu gelmedi aklıma kendime ondan kızıyorm en cok daYani akil var mantik var
Siyasi parti toplantisinda fotograf neden cekilir?
Hatıra albümü olsun çocuklara kalsin diye mi?
Birisi gorur sıkayet eder diye korkum... Hayır o düşünemedi ama yanımda olmak ıcın geldi benım dusunmem lazımdı bunu en azından resme gırme demeliydim o yuzden affedemıyorm kendimiDuruşunuz biraz dik olsun. Erkek arkadaşınız kendi gelmek istemiş. Sizinle muhalif parti etkinliklerinde takılıyorsa bir zahmet kendisi düşünsün başına gelecekleri, siz niye bu kadar dert ettiniz? Terör örgütü olmadığı sürece sıkıntı olacağını da sanmıyorum. Herkes o hesabı mı takip ediyor sanki? Ayrıca herkes aynı görüşte de değil. Memurlar bile çizgisini belli ediyor, başlarına bir şey gelmiyor.
Ben baktım ve hangi parti olduğunu buldum sanırımTüm partilerin sayfasına girip cikcam şimdi çocuğu uyutuyum da
Asdafsfadsfs
cok merak ettim
kk ajanları iş başındaBen baktım ve hangi parti olduğunu buldum sanırım
Yemin ederim tam tahmin ettiğim gibi
Kız ben unuttum yaa tühBen baktım ve hangi parti olduğunu buldum sanırım
BuldumBen baktım ve hangi parti olduğunu buldum sanırım
Yaa merak ettim ama üye ifşa olur sanırım. İstemediği de bir şey ama merak işteBuldumasdasfadsfassfss
Ayol nasıl bulabildiniz ben şöyle bi bakayım dedim hepsinde yaşlı amcalar falan varBen baktım ve hangi parti olduğunu buldum sanırım
Bulmanız bıraz zor da neden bu kadar merak ettinz anlamadımkk ajanları iş başında
Gercektn bu kadar kotumusunuz merak edip bulsunuzda ne oldu kı bulmanız cok zor bı ıhtımalYaa merak ettim ama üye ifşa olur sanırım. İstemediği de bir şey ama merak işte
Ya benim anladığım ufak bir ilçenin parti başkanlığına falan gitmişsiniz. Kim nereden bulacak sizi, bence başka bir şey sandılar üyeler.Gercektn bu kadar kotumusunuz merak edip bulsunuzda ne oldu kı bulmanız cok zor bı ıhtımal
Ben burda çaresizce yardım ıstıyorm korkuyorm o ınsanın bası yanacak diye sız neyın derdındesnz bırde paylasın cekınmeyın gercektn cok kotusunuzGercektn bu kadar kotumusunuz merak edip bulsunuzda ne oldu kı bulmanız cok zor bı ıhtımal
Merak etmeyin bir şey olmaz. Tam devlette çalışan yani tam memur olanlar için sıkıntı oluyor. Devlette çalışan işçi statüsündeki elemanların siyasi parti üyeliğine bir şey diyemezler. Bana güvenin anayasada bile yazıyor bu. Yarı devlet yarı özelde çalışıyor dediniz, büyük ihtimal işçi statüsünde çalışıyor ve parti üyeliği serbest onlara. Memur değil erkek arkadaşınız. Kaldı ki ortada bir parti üyeliği bile yok.Ben burda çaresizce yardım ıstıyorm korkuyorm o ınsanın bası yanacak diye sız neyın derdındesnz bırde paylasın cekınmeyın gercektn cok kotusunuz
Bırdaha mı asla zatenBir de siz bilirsiniz ama parti falan uğraşmayın bu tarz işlerle. Seçim zamanı oyunuzu verin bitti gitti. Normal vatandaş olarak yaşamak en güzeli.
Yıllar sonrada olsa karsısına cıkar diyorlar farklı bır hukumet gelirseMerak etmeyin bir şey olmaz. Tam devlette çalışan yani tam memur olanlar için sıkıntı oluyor. Devlette çalışan işçi statüsündeki elemanların siyasi parti üyeliğine bir şey diyemezler. Bana güvenin anayasada bile yazıyor bu. Yarı devlet yarı özelde çalışıyor dediniz, büyük ihtimal işçi statüsünde çalışıyor ve parti üyeliği serbest onlara. Memur değil erkek arkadaşınız. Kaldı ki ortada bir parti üyeliği bile yok.
Bulunca ne olacak onu da anlamadım da bn bu kadsr korkuyoken insanların merak edip arastırması buldum diye yazması cok üzücüMemursa siyasi parti uyeligi, parti propagandasi yasak ama siz yarisi ozel diyorsunuz.
Demek ki memur hukmunde degil kaldi ki memurlar dahi kendi sendikalarinin eylemlerine katilabiliyorlar ve sendika aslinda dunya gorusunu, parti secimini de yansitan bir sey.
Bir sey cikmaz diye umuyorum.
Onun disinda arkadaslar, alintilayamadim ama bir insani gizlilik icinde paylastigi halde seni buldum, bulcam diye tedirgin etmek hiç etik degil.
Bu kadar hafiyelik fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?