Fikriniz var mı

Birisi gorur sıkayet eder diye korkum... Hayır o düşünemedi ama yanımda olmak ıcın geldi benım dusunmem lazımdı bunu en azından resme gırme demeliydim o yuzden affedemıyorm kendimi

Ben burda çaresizce yardım ıstıyorm korkuyorm o ınsanın bası yanacak diye sız neyın derdındesnz bırde paylasın cekınmeyın gercektn cok kotusunuz
Merak etmeyin bir şey olmaz. Tam devlette çalışan yani tam memur olanlar için sıkıntı oluyor. Devlette çalışan işçi statüsündeki elemanların siyasi parti üyeliğine bir şey diyemezler. Bana güvenin anayasada bile yazıyor bu. Yarı devlet yarı özelde çalışıyor dediniz, büyük ihtimal işçi statüsünde çalışıyor ve parti üyeliği serbest onlara. Memur değil erkek arkadaşınız. Kaldı ki ortada bir parti üyeliği bile yok.

Bir de siz bilirsiniz ama parti falan uğraşmayın bu tarz işlerle. Seçim zamanı oyunuzu verin bitti gitti. Normal vatandaş olarak yaşamak en güzeli.

Memursa siyasi parti uyeligi, parti propagandasi yasak ama siz yarisi ozel diyorsunuz.
Demek ki memur hukmunde degil kaldi ki memurlar dahi kendi sendikalarinin eylemlerine katilabiliyorlar ve sendika aslinda dunya gorusunu, parti secimini de yansitan bir sey.
Bir sey cikmaz diye umuyorum.

Onun disinda arkadaslar, alintilayamadim ama bir insani gizlilik icinde paylastigi halde seni buldum, bulcam diye tedirgin etmek hiç etik degil.
Bu kadar hafiyelik fazla.

Yıllar sonrada olsa karsısına cıkar diyorlar farklı bır hukumet gelirse

Bulunca ne olacak onu da anlamadım da bn bu kadsr korkuyoken insanların merak edip arastırması buldum diye yazması cok üzücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…