Yayılan resimleri kaldiracaklarini dusunmuyorum. Erkek arkadasiniz calistigi yere sizin icin gittigini soylese problem olur mu kiIyı aksamlar.. Ben bır sey soracaktım ben bır partıye üyeyim partinin toplantısına katılmıstım erkek arkadasım da benımle geldi orda resm cekıldık fakat bu resmı her yerde paylasmıslar bu durum erkek arkadasımın calıstıgı şirkette gorulurse eger sıkıntı olur resımlerı kaldırmıyorlar da benim yuzumden bası yansın ıstemıyorm ne yapabilirim
Bilmiyorum ama vicdan azabı cekıyorum benım yuzumden işinden olursa dıyeYayılan resimleri kaldiracaklarini dusunmuyorum. Erkek arkadasiniz calistigi yere sizin icin gittigini soylese problem olur mu ki
Calistgi sirket gitmis oldugunuz partiye karşıt mi ? Eger patronu-muduryle arasi iyiyse bazi sirketlerde arkadasca yaklasimlar oluyor ya oyleyse kendisi gidip sizide tanistrsa onlar gormeden gosterseBilmiyorum ama vicdan azabı cekıyorum benım yuzumden işinden olursa dıye
Buyuk bır sırket ve yarı devletin ama yine de sıkıntı olabilir bu tarz programlara katılmak yasak diye biliyorum cunkıCalistgi sirket gitmis oldugunuz partiye karşıt mi ? Eger patronu-muduryle arasi iyiyse bazi sirketlerde arkadasca yaklasimlar oluyor ya oyleyse kendisi gidip sizide tanistrsa onlar gormeden gosterse
Buyuk bır sırket ve yarı devletin ama yine de sıkıntı olabilir bu tarz programlara katılmak yasak diye biliyorum cunkuCalistgi sirket gitmis oldugunuz partiye karşıt mi ? Eger patronu-muduryle arasi iyiyse bazi sirketlerde arkadasca yaklasimlar oluyor ya oyleyse kendisi gidip sizide tanistrsa onlar gormeden gosterse
umarim bisey olmaz ama resimler bir kere yayildimi herkes paylasiyor ordaki uyeler onlarn takipcileri falan o yuzden kaldirmak yok etmek cok zor.Buyuk bır sırket ve yarı devletin ama yine de sıkıntı olabilir bu tarz programlara katılmak yasak diye biliyorum cunkı
Paylasacakşarını tahmin etmedi bende gaflete dustum.. Cok ıyı bı kurum ve cok ıyı bır ısı var sıkıntı olursa ben yasayamam cunkı vıcdan azabından dunden berı kendimi yiyorum nasıl boyle bır sey yaptım dıyeAman kim görecek. Ben herkesten gizlediğim sevgilimle magazine düşmüştüm. İsmimi yazınca kabak gibi googleda çıkıyoruz bir etkinlikte. Şu ana kadar önüme gelmedi.
Bu kadar ciddiye alan bir yerde çalışıyorsa gelip fotoğraf çekinmeyecekti. Hadi gördüler diyelim her şeyin bir kılıfı var atar topu geçer. Kendinize dert arıyorsunuz
haha cok iyiBen herkesten gizlediğim sevgilimle magazine düşmüştüm.
haha cok iyiiyi bari sorun yasamamissiniz. bende goruncegni dusunmuyorumda boyle seylere dikkat edenler var malesef ya biri gorup sirf sikayete yetistirebilirde
Yani yasaksa ne diye geldi sizinle?Buyuk bır sırket ve yarı devletin ama yine de sıkıntı olabilir bu tarz programlara katılmak yasak diye biliyorum cunku
bu kadar takmayin ya eger gorunurse ona gore aciklamasini yapar simdiden endiseleneck bisey yok ihtimaller uzerine konusuyoruz cunku
Vıcdanen cok rahatsızım kendımı affedemiyorum benim dikkat etmem lazımdıbu kadar takmayin ya eger gorunurse ona gore aciklamasini yapar simdiden endiseleneck bisey yok ihtimaller uzerine konusuyoruz cunku
Vıcdanen cok rahatsızım kendımı affedemiyorum benim dikkat etmembu kadar takmayin ya eger gorunurse ona gore aciklamasini yapar simdiden endiseleneck bisey yok ihtimaller uzerine konusuyoruz cunku
Evet kıskanclık gormek istedi ortamıYani yasaksa ne diye geldi sizinle?
Hadi geldi, ne diye fotoğraf çekimlerine katıldı?
Yani bunu az çok herkes tahmin eder, bu tarz parti organizasyonlarında fotoğraflar çekilir ve medyayla paylaşılır.
Yapacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, inşallah sorun çıkmaz.
Üyesi olmadığını, size eşlik etmek durumunda kaldığını, biraz spontane geliştiğini vb söyler en kötü. Tabi kabul edilir mi bilmiyorum.
** sahi, merak ettim gerçekten. Neden sizinle geldi? Kıskançlık mevzusu falan mı? Çok garip geldi bana. İdeolojisini benimsemediğim bir partinin organizasyonuna katılmazdım şahsen, hele bir de işimin tehlikeye girme ihtimali varsa.
iyide iş onun gittiginiz parti sizin.Sirf kiskancligindan geldiyse bunun basina getirecegi seyler goze alarak gelmistir. Bunlari kiskanip oraya gelmeden once dusuncekti size guvenmesi lazimdi. Bence onun isini birakin o dusunsun siz sirf kiskancligindan oraya gelen iliskinizi dusunun.Vıcdanen cok rahatsızım kendımı affedemiyorum benim dikkat etmem lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?