Fikriniz var mı

Yobazlık ne alaka ne kadar yanlıs düşünüyorsunuz kendi gorusunuz dısında olan insanları yobaz olarak mı görüyorsunuz.. Ayrıca arkadasımla aynı goruste olduğumuzu nerden cıkardınız onun tek kbahatı benımle gelmek istemesı oldu.. Resımler konusunda da uyarması gerekn bendim

Yaa merak ettim ama üye ifşa olur sanırım. İstemediği de bir şey ama merak işte
Ben niyeyse üyeyi değil de partiyi ve başı belaya girecek olan enisteyi merak etmiştim onlara odaklandımbu arada iyi bı çocuk olursanız şirinleri bile görebilirsiniz

Buyuk bır sırket ve yarı devletin ama yine de sıkıntı olabilir bu tarz programlara katılmak yasak diye biliyorum cunku
Tskgv ye bağlı kurumlardan sanırım. Sorun olabilir bazen ik titizlenebiliyor.

Şimdi söyle ki.. Siz bir ortama giriyorsunuz ve sevgiliniz işini riske atma pahasına sizin sahipli olduğunuzu göstermek adına yanınıza geliyor. Bunun adı yobazlık. Ben demiyorum bunu sözlük diyor.. Kaç yorumda işi çok iyi firma çok iyi diye belirtiyorsunuz. E o zaman dikkat edebilirdiniz. Umarım denk gelmezler ama şirketler böyle şeyleri hoş karşılamaz bundan eminim. En azından foto çekilmeseydi iyi olurdu.

Fotografları sosyal medyadan kaldırttık baska yerde varsa ama bilemiyorum kı ya inanın kendimi yedım bıtırdım ıkı gundur ikimizde gaflete düştük sanki hele ben fotografa gırme dıyecektım tutuldum orda ya nasıl dustum boyle bı hataya ben

Ama şimdi bu olmadı merak ettik :)

Demek kı bir gun her sey ortaya çıkmaya mahkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…