- 21 Kasım 2017
- 28.655
- 124.203
- 598
Hala aynı… Vicdan azabı, kendini affedememe falan biraz abartılı değil mi ya sanırsın kötü yola düşürdü adamı sjsjahsjsjBirisi gorur sıkayet eder diye korkum... Hayır o düşünemedi ama yanımda olmak ıcın geldi benım dusunmem lazımdı bunu en azından resme gırme demeliydim o yuzden affedemıyorm kendimi
Tamamen şehir efsanesi bunlar. Karşısına çıksa ne olur dediğim gibi işçi statüsünde olanlara parti üyeliği serbest zaten. Anayasal hak yani. Ayrıca partinin üyesi bile değilmiş.Yıllar sonrada olsa karsısına cıkar diyorlar farklı bır hukumet gelirse
Cok hassasım bu konularda ne sebeple olursa olsun bırının benım yuzumden bası derde girsin ıstememHala aynı… Vicdan azabı, kendini affedememe falan biraz abartılı değil mi ya sanırsın kötü yola düşürdü adamı sjsjahsjsj
Rahatladım bıraz tesekkur ederımTamamen şehir efsanesi bunlar. Karşısına çıksa ne olur dediğim gibi işçi statüsünde olanlara parti üyeliği serbest zaten. Anayasal hak yani. Ayrıca partinin üyesi bile değilmiş.
Hayır seni ya da sevgilini bulduğumuzu söylemedik. Hangi parti olduğunu tahmin ettik sadece. Yoksa nerden bilelim siziBen burda çaresizce yardım ıstıyorm korkuyorm o ınsanın bası yanacak diye sız neyın derdındesnz bırde paylasın cekınmeyın gercektn cok kotusunuz
Ay tamam anladık her mesajında aynı şeyler. Herkes yazmış işte bir şey olmaz diye. Ne kadar abarttın höff yani. Yok vicdan yok kendini affedememe. Adamı kötü yola düşürmediysen, cebine yasaklı madde koyup ihbar etmediysen hiçbir şey olmaz.Cok hassasım bu konularda ne sebeple olursa olsun bırının benım yuzumden bası derde girsin ıstemem
Bu suan emın olun tek dusundugum benım yuzumden bası yanmasınHayır seni ya da sevgilini bulduğumuzu söylemedik. Hangi parti olduğunu tahmin ettik sadece. Yoksa nerden bilelim sizi
Aha gene aynı şeyAnöadım
Bu suan emın olun tek dusundugum benım yuzumden bası yanmasın
Siz olsanız benım yerımde sizde korkardınız ve vicdan azabı cekerdınız emın olun tesekkur ederım yınedeAy tamam anladık her mesajında aynı şeyler. Herkes yazmış işte bir şey olmaz diye. Ne kadar abarttın höff yani. Yok vicdan yok kendini affedememe. Adamı kötü yola düşürmediysen, cebine yasaklı madde koyup ihbar etmediysen hiçbir şey olmaz.
Yooo hiçte korkmaz vicdan azabı da çekmezdim. Sevgilim sırf kıskançlığı yüzünden geliyorsa kendi düşünsün banane .Siz olsanız benım yerımde sizde korkardınız ve vicdan azabı cekerdınız emın olun tesekkur ederım yınede
Tamm tamm :)Aha gene aynı şey
Olmaz
Olmaz
Olmaz
Olmaz
Senin yüzünden ona bir şey olmaz da, kk daki kadınlara afakanlar basabilir
Benım uyarmam lazımdı cunkı Fotografların paylasıldını ben biliyordum o bılmıyordu ben aslında gırme diyecektim resme o an tutuldum kaldım resmen bır sey diyemedimfotoğraf çekimi yapılırken ne sanıyordunuz?
Parti ailesi arşivinde saklanacağını mı ?
Böyle yerlerde fotoğraf çekilmenin amacı paylaşım zaten.
Sevgilin bunu akıl edemeyecek biri galiba .o yüzden senlik bir şey yok .
Ayrıca bir şey olmaz.
Yooo ben korkmazdım, korkmadım da. Neysem oyum, memur olmama rağmen de saklamadım hiç. Siz de tam sindirilmiş tipsiniz. Silkelenin biraz.Siz olsanız benım yerımde sizde korkardınız ve vicdan azabı cekerdınız emın olun tesekkur ederım yınede
Kendim bu durumu yasamıs olsam memur dahı olsam asla korkmam ne olursa olsun baskasının ısı tehlikeye girecekse korkarım amaYooo ben korkmazdım, korkmadım da. Neysem oyum, memur olmama rağmen de saklamadım hiç. Siz de tam sindirilmiş tipsiniz. Silkelenin biraz.
Konu sahibi rahatlayın artık ortada hiçbir şey yok. Sadece evham yapıyorsunuz.Kendim bu durumu yasamıs olsam memur dahı olsam asla korkmam ne olursa olsun baskasının ısı tehlikeye girecekse korkarım ama
Rahatladım bıraz burdakı yorumlardan sonra tesekkur ederımKonu sahibi rahatlayın artık ortada hiçbir şey yok. Sadece evham yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?