- 3 Ocak 2017
- 809
- 424
- 18
- 29
- Konu Sahibi Uzgun melek37
-
Teşekkür ederim ama kreş iyi olacaktır değil mi hemde birikim yaparım burada kreş fiyati uygun en kral kreş 700 lira . Her ay bir çeyrek yapsam yeter banaBaşka çocuklarla kaynaşması paylaşmayı öğrenmesi daha iyi olacaktır Eminim disiplin altında. Allah muaffak etsin yolunuz zor.
Teşkkur ederim maalesef yok. Ancak Çalışmayacağım ama o zamanda bunalımdan cikamayacagizBaşka bir seçeneğiniz var mı? 2 yaş kreş için bana da erken geliyor ama şartlar bunu gerektiriyorsa yapacak birşey yok... allah pişman etmesin inşallah... hayırlısı olsun...
Çalışan anneler en iyi ihtimalle 2 yaşında veriyor kreşe, gayette iyi büyüyorlar.Teşekkür ederim ama kreş iyi olacaktır değil mi hemde birikim yaparım burada kreş fiyati uygun en kral kreş 700 lira . Her ay bir çeyrek yapsam yeter bana
Birbirimizi çok kiriyoruz önüne geleni dovuyor gerçekten o derece . Eğer şimdi vermezsem biraz büyüdüğnde hiç önüne geçemem diyorum ve hiç bir yer kabul etmezÇalışan anneler en iyi ihtimalle 2 yaşında veriyor kreşe, gayette iyi büyüyorlar.
Tabi yanında olmanız çok daha iyi olurdu ama o bunalımla çocuğa ne kadar verimli olabilirdiniz ki.
İyi bi karar vermişsiniz ilk zamanlar zorlanır ama alışır.
Aynen iyi düşünmüşsünüz. Birde orda böyle çocuklarla çok karşılaşıyorlardır yol yordam bilirler. Ama güvenli iyi biryer mi araştırdınız mı?Birbirimizi çok kiriyoruz önüne geleni dovuyor gerçekten o derece . Eğer şimdi vermezsem biraz büyüdüğnde hiç önüne geçemem diyorum ve hiç bir yer kabul etmez
Evet kastamonu da oturuyorunbzaten toplasan iz 10 kreş anca var zamanında staj yapmıştım sahibi sürekli öğretmenleri kamera ile izliyordu çok dsiplinliydiAynen iyi düşünmüşsünüz. Birde orda böyle çocuklarla çok karşılaşıyorlardır yol yordam bilirler. Ama güvenli iyi biryer mi araştırdınız mı?
Teşvik nafakası alabiliyormusunuz acaba? 2 yaş için bir araştırın derim!Teşekkür ederim ama kreş iyi olacaktır değil mi hemde birikim yaparım burada kreş fiyati uygun en kral kreş 700 lira . Her ay bir çeyrek yapsam yeter bana
Kimden alacağım nafakayi acabaTeşvik nafakası alabiliyormusunuz acaba? 2 yaş için bir araştırın derim!
Hemde nasıl kendini internetteki çizgi filme televizyona verdi bütün gün yaptığı tek seyŞartlarınız evde bakmaya uygun değilse verin bence, hem alışmış da olur. Belli şeyleri öğrenir, belki ona da ortam değişikliği daha iyi gelir, sorunlu bir ortamdaymış zaten bunalmıştır.
Devlet özel okula giden çocuklara destek veriyor. Adı teşvik nafakasıKimden alacağım nafakayi acaba
Hemde nasıl kendini internetteki çizgi filme televizyona verdi bütün gün yaptığı tek sey
Gerçekten mi nereye baş vura bilirimDevlet özel okula giden çocuklara destek veriyor. Adı teşvik nafakası
Yani atıyorum yıllık 12 bin lirayla 3 binlirasını devlet karşılıyor. Ben kızım için almıştım! O yüzden söyledim
Bana çok bağımlı bir çocuk değil inş alışır eğer alışmaz ise işe giremem ve lanet kaynanamin triplerini çekmeye devam ederimBence verin kreşe, daha iyi olur gibime geldi. Birkaç gün zorlanır, triplenir de siz düzgünce onu karşınıza alın "Sana istediklerini alabilmemiz için benim para kazanmam lazım, para kazanmak için de işe gitmem lazım" diye açıklayın. Böyle böyle alışacaktır o da, her an annesi yanında olamaz zaten ona yapışık gezemez.
Bana çok bağımlı bir çocuk değil inş alışır eğer alışmaz ise işe giremem ve lanet kaynanamin triplerini çekmeye devam ederim
İkametkahınızın bağlı olduğu okula gelir belgenizle başvuru yapıyorsunuz. Orda göndereceğiniz okulu seçiyorsunuz. Bu konuda size müdür yardımcı oluyor. Sonra çıkıp çıkmadığını internetten kontrol ediyorsunuz. Ağustosta başlıyor başvurular. İnternetten araştırın. Birde teşvik veren okul olması lazım!Gerçekten mi nereye baş vura bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?