- 12 Ağustos 2021
- 17
- -8
- 1
- 30
- Konu Sahibi Seherrrr3545
-
Eşim cezaevinde boşanma durumundayım ama içim hiç rahat değil evlilik süresinde de hep sorunlar vardı eve gelmeyen biriydi bir oğlum var ailesi bize sahipde çıkmıyor ne yapmayalım
Tek başına bir annesiniz. Devletten, ailenizden yardım isteyin. Gelmeyen baba, sahip çıkmayan kv kp le zaten hiçbir şey yapamazsınız.Eşim cezaevinde boşanma durumundayım ama içim hiç rahat değil evlilik süresinde de hep sorunlar vardı eve gelmeyen biriydi bir oğlum var ailesi bize sahipde çıkmıyor ne yapmayalım
Bilmiyorum değil nedense çok üzülüyorum ona ailesi yanına gidip gelmiyor bende bırakınca yanlız kalacak o beni çocuğumuzu düşünmedi ama ben yine de düşünüyorumIciniz neden rahat degil?
Ailem yaptı zaten herşeyimi 10 senelik evliyim evimi arabamı motorumu aldı bize bakıyor ama onun ailesi sadece uzaktan bakıyorTek başına bir annesiniz. Devletten, ailenizden yardım isteyin. Gelmeyen baba, sahip çıkmayan kv kp le zaten hiçbir şey yapamazsınız.
Senin düşüncen biraz da olsa rahattıAilem yaptı zaten herşeyimi 10 senelik evliyim evimi arabamı motorumu aldı bize bakıyor ama onun ailesi sadece uzaktan bakıyor
Ülkemin saçma düşünceli insanı sende hoş geldin örf adet aile bağı namus kavramı sana uğramış herhalde yinede fikrine sağolkonuyu anlatmamışsınız, sadece hayatınızdan ana başlıklar vermişsiniz.
kocanız neden cezaevinde?
içiniz neden rahat değil?
oğlunuz kaç yaşında?
çalışıyor musunuz?
ailesi neden size sahip çıkmalı, siz adama guvenip evlendiniz ailesine değil ki? insanlar aileyle evlenmiyor. kocam boş beleşin tekiyse bu benim sorunumdur, kocam aynı zamanda ailesinin sorunudur, ama ailesiyle sizin aranızda öyle sahip çıkmayı gerektiren bir bağ yok adam hayattayken.
Anladım. Kv kp En başta tavırlarını ortaya koymuşlar. Yani sizi kandırmamișlar. Peki siz bu şekilde mutlu musunuz? Çocuğunuz için şu anki şartlar yeterince iyi mi?Ailem yaptı zaten herşeyimi 10 senelik evliyim evimi arabamı motorumu aldı bize bakıyor ama onun ailesi sadece uzaktan bakıyor
Evet oğlum için şartlar bir çok aileye göre fazla fazla üsttün sorumsuz bir anne ve bir aile bütün yükü bana attılar oğullarını umursanıyorlarAnladım. Kv kp En başta tavırlarını ortaya koymuşlar. Yani sizi kandırmamișlar. Peki siz bu şekilde mutlu musunuz? Çocuğunuz için şu anki şartlar yeterince iyi mi?
Ülkemin saçma düşünceli insanı sende hoş geldin örf adet aile bağı namus kavramı sana uğramış herhalde yinede fikrine sağol
Çok doğru sorular yazmışsınkonuyu anlatmamışsınız, sadece hayatınızdan ana başlıklar vermişsiniz.
kocanız neden cezaevinde?
içiniz neden rahat değil?
oğlunuz kaç yaşında?
çalışıyor musunuz?
ailesi neden size sahip çıkmalı, siz adama guvenip evlendiniz ailesine değil ki? insanlar aileyle evlenmiyor. kocam boş beleşin tekiyse bu benim sorunumdur, kocam aynı zamanda ailesinin sorunudur, ama ailesiyle sizin aranızda öyle sahip çıkmayı gerektiren bir bağ yok adam hayattayken.
Boşanmak istemiyor ailesi de boşanma diyor ama ortada aile kavramı yok herkes kendi hayatında mutlu boşanamıyorum mahkeme uzuyor da uzuyorAnasinin babasinin dusunmedigi, beni ve cocugumu dusunmeyen adami ben hic dusunmem ama karar sizin tabi
Üstteki soru soran üyeye boşuna kizmissiniz. Akıllı mantıklı sorular bunlar. Ayrıca boşanmani niye istesinler ki? Oğlu başına kalmasın, el kızı baksın işte düşüncesi. Hiç şaşmaz. Olan sana ve oğluna olacak. Ya buna bi dur diyeceksin yada başkalarının yükünü cekeceksin. Hangisine cesaretin varsa artıkBoşanmak istemiyor ailesi de boşanma diyor ama ortada aile kavramı yok herkes kendi hayatında mutlu boşanamıyorum mahkeme uzuyor da uzuyor
Yoo cezaevinde olmasi bosanma icin gecerli bir sebep ve genellikle tek celsede sonuclanir. Takmayin kimseyi, hayatiniza bakinBoşanmak istemiyor ailesi de boşanma diyor ama ortada aile kavramı yok herkes kendi hayatında mutlu boşanamıyorum mahkeme uzuyor da uzuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?