Fikrinize ihtiyacım var yardımcı olun

Bilmiyorum değil nedense çok üzülüyorum ona ailesi yanına gidip gelmiyor bende bırakınca yanlız kalacak o beni çocuğumuzu düşünmedi ama ben yine de düşünüyorum
Gereksiz vicdan yapmayın…

Bazı istisnalar olsa da, kimse boşu boşuna hapse girmez..

Kimse durup dururken boşanmaz…

Demek ki onunla mutlu değilsiniz, kaldı ki sizi düşünen bir insan da değilmiş.

son pişmanlık fayda etmez, insan ne oldum değil ne olacağım demeli hep bu hayatta.

bakın, nasıl da kötü davrandığı karısının vicdanına kaldı…

Yüz kızartıcı suçu olursa boşar mahkeme örnek veriyorum tecavüz VS avukat hnm
Ablacım sen okuduğun kadarıyla biliyorsun, hanımefendi bu işin içinde kilomuz kadar hukuk kitabı okumuştur allah bilir. Vardır bir bildiği, siz buraya yol yordam istemeye değil kocanızın eş ailesinin acısını çıkarmaya gelmişsiniz belli.
Maalesef eskidendi o
Şaka mısınız kadın avukat avukat akıl verdiğiniz, eskidendi o dediğiniz her kuralı sizden bizden önce biliyordur.

Şuana kadar en mantıklı destek Di Allah razı olsun güzel yorumun için

Taraflar arasındaki davanın yapılan muhakemesi sonunda mahalli mahkemece verilen, yukarıda tarihi ve numarası gösterilen hüküm davacı (kadın) tarafından temyiz edilmekle, evrak okunup gereği görüşülüp düşünüldü:
Davalının, uzun süreli özgürlüğü bağlayıcı cezaya mahkum olduğu ve cezasının infazı için cezaevinde bulunduğu, bu yüzden davacının geçim sıkıntısına düştüğü yapılan soruşturma ve toplanan delillerden anlaşılmaktadır. Cezaevinde bulunması sebebiyle davalının evlilik birliğine ilişkin görevlerini ifa etmesi olanağı bulunmamaktadır. Davacının uzun süre bu duruma katlanması da beklenemez. Bu halde taraflar arasında ortak hayatı temelinden sarsacak derecede ve birliğin devamına imkan bırakmayacak nitelikte bir geçimsizlik mevcut ve sabittir. Gerçekleşen bu durum karşısında davacı, dava açmakta haklıdır. Bu şartlar altında eşleri birlikte yaşamaya zorlamanın artık kanunen mümkün görülmemesine göre, boşanmaya (TMK.md.166/1) karar verilecek yerde, yetersiz gerekçe ile davanın reddi doğru bulunmamıştır.
SONUÇ: Temyiz edilen hükmün yukarıda gösterilen sebeple BOZULMASINA, temyiz peşin harcının istek halinde yatırana geri verilmesine, işbu kararın tebliğinden itibaren 15 gün içinde karar düzeltme yolu açık olmak üzere oybirliğiyle karar verildi.24.09.2014 (Çrş.)
Kaynak için ayrıca bakınız, yazı temmuz 2020 tarihinde eklenmiş.

Ahahahaha kadin ictihat yapistirdi yahu İste dedigim kararlardan biri

Yoo uzun sureli hurriyeti baglayici ceza almasi da bosanma sebebidir; adami omur boyu beklemenizi kimse sizden beklemez yani

siz avukat olsanız da, hukuk okusanız da görduğunuz gibi sizden daha çok avukat olanlar var.
ulkemizde çoğunluk doktordan daha çok doktor, avukattan daha çok avukat, öğretmenden daha çok öğretmen.
işinin ehilleri ancak mutevazilik yapsın, cehalet en geçerli meslek. bilmiyor, bilmediğini de bilmiyor. denklem sonucunda herkesten iyi biliyor. elin yabanı boşuna dememiş ignorance is bliss diye. her anlamda bliss valla. hem bilmezlik hem cehalet açısından.
gece gece ben bile sinir oldum.

fikrinize ihtiyacım var diyip bir avukata o eskidendi oooo falan çekmek hem acayip hem ayıp.

Yoo yargitayin 2. Hukuk dairesi bosanma davalarina bakar ve bu konuda zibilyon tane karari var ama siz benden daha iyi bildiginiz icin baskoydugunuz bu yolda devam edin derim
Hanımefendi hukuk mezunu olsa neyse diyeceğim ama kendisi lise mezunuymuş. Bilmediği konular hakkında alanında uzman kişiye kesin konuşmaya çalışması aşırı komik. Ve evet uzun süreli mahkumiyet boşanma sebebidir, yakın bir komşumuz bundan dolayı boşandı.

Amaaan hayat onun hayati

Peki neden ben Bir senedir o istemediği için boşanamıyorum

Ve eşinizin ailesi size bakmak zorunda değil, madem örf adet namus diyorsunuz bu duruma göre sizinde onlarla birlikte onların evinde yaşamanız gerekirdi kocanız gelene kadar. Ismarlama örf adet mi olur, aman şurasını alayım burası kalsın ne saçma şey.
Kocanız eve gelmiyormuş oğlunuza bakmıyormuş sizin buna rağmen hala ona acımanız ayrı bir enteresan. Adam belli ki hayırsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…