- 12 Ağustos 2021
- 17
- -8
- 1
- 30
- Konu Sahibi Seherrrr3545
-
Hanımefendi hukuk mezunu olsa neyse diyeceğim ama kendisi lise mezunuymuş. Bilmediği konular hakkında alanında uzman kişiye kesin konuşmaya çalışması aşırı komik. Ve evet uzun süreli mahkumiyet boşanma sebebidir, yakın bir komşumuz bundan dolayı boşandı.
Peki neden hala boşanamıyorumsiz avukat olsanız da, hukuk okusanız da görduğunuz gibi sizden daha çok avukat olanlar var.
ulkemizde çoğunluk doktordan daha çok doktor, avukattan daha çok avukat, öğretmenden daha çok öğretmen.
işinin ehilleri ancak mutevazilik yapsın, cehalet en geçerli meslek. bilmiyor, bilmediğini de bilmiyor. denklem sonucunda herkesten iyi biliyor. elin yabanı boşuna dememiş ignorance is bliss diye. her anlamda bliss valla. hem bilmezlik hem cehalet açısından.
gece gece ben bile sinir oldum.
fikrinize ihtiyacım var diyip bir avukata o eskidendi oooo falan çekmek hem acayip hem ayıp.
Yani zaten mantikli olan da bu degil mi? Misal kocasi 10 sene ceza aldi, durusmaya cikinca bu adam 10 sene evlilik birligini yurutemeyecek, ben bosanmak istiyorum deyince mahkeme zaten -ictihatlar da bu dogrultuda oldugundan- cat diye bosuyor. Hatta kadinlarin cogu hizli bosanmak icin kocasinin ceza davasinin sonuclanmasini bekler geneldeHanımefendi hukuk mezunu olsa neyse diyeceğim ama kendisi lise mezunuymuş. Bilmediği konular hakkında alanında uzman kişiye kesin konuşmaya çalışması aşırı komik. Ve evet uzun süreli mahkumiyet boşanma sebebidir, yakın bir komşumuz bundan dolayı boşandı.
Ülkemin saçma düşünceli insanı sende hoş geldin örf adet aile bağı namus kavramı sana uğramış herhalde yinede fikrine sağol
Ve eşinizin ailesi size bakmak zorunda değil, madem örf adet namus diyorsunuz bu duruma göre sizinde onlarla birlikte onların evinde yaşamanız gerekirdi kocanız gelene kadar. Ismarlama örf adet mi olur, aman şurasını alayım burası kalsın ne saçma şey.
Kocanız eve gelmiyormuş oğlunuza bakmıyormuş sizin buna rağmen hala ona acımanız ayrı bir enteresan. Adam belli ki hayırsız.
Yani özgür bir insanın hayatını cezaevindeki kişiye ipoteklemek mantığa uymuyor zaten, haklısınız.Yani zaten mantikli olan da bu degil mi? Misal kocasi 10 sene ceza aldi, durusmaya cikinca bu adam 10 sene evlilik birligini yurutemeyecek, ben bosanmak istiyorum deyince mahkeme zaten -ictihatlar da bu dogrultuda oldugundan- cat diye bosuyor. Hatta kadinlarin cogu hizli bosanmak icin kocasinin ceza davasinin sonuclanmasini bekler genelde
Bilip bilmeden ne konuşacağım pardon?Beraber yaşıyorduk takii ailemin benim özel ihtiyaçlarım için verdiği paraları elimden alıp kendileri dışarıda yemeğe ginedek kimse kimsenin hayatını bilmiyor bilip bilmeden konuşma bende Allah korkusu var ağzı olan konuşuyor
Boşanma zaten, aile, namus,gelenek falan bunlar bi kere bosanmanin yapisiyla bagdasmazBoşanmak istemiyor ailesi de boşanma diyor ama ortada aile kavramı yok herkes kendi hayatında mutlu boşanamıyorum mahkeme uzuyor da uzuyor
Boşanma durumundayim demediniz mi zatenEşim cezaevinde boşanma durumundayım ama içim hiç rahat değil evlilik süresinde de hep sorunlar vardı eve gelmeyen biriydi bir oğlum var ailesi bize sahipde çıkmıyor ne yapmayalım
Cezaevinde uzun süre mi kalacak bu nedenle mi boşanmak istiyorsunuz vicdan mı yapıyorsunuz içiniz bu yüzden mi rahat değilEşim cezaevinde boşanma durumundayım ama içim hiç rahat değil evlilik süresinde de hep sorunlar vardı eve gelmeyen biriydi bir oğlum var ailesi bize sahipde çıkmıyor ne yapmayalım
Biz bosan hayatını kendin kur, babalık yapmıyor zaten dedik ama acaba boşanma, sen annesin, her türlü eziyete katlan, başa gelen çekilir gibi bir cevap mi bekliyordun? Buraya konuyu açıp fikir soran sensin. Ayrıca ne yazarsan ona göre cevap yazılır burda. İstediğini duymayınca yazanlara sitem ediliyor. İlginçBeraber yaşıyorduk takii ailemin benim özel ihtiyaçlarım için verdiği paraları elimden alıp kendileri dışarıda yemeğe ginedek kimse kimsenin hayatını bilmiyor bilip bilmeden konuşma bende Allah korkusu var ağzı olan konuşuyor
Ne alaka şimdi?Ülkemin saçma düşünceli insanı sende hoş geldin örf adet aile bağı namus kavramı sana uğramış herhalde yinede fikrine sağol
Ailen bakıyormuş zaten, boşan git temelli. Neyine gerek faydasız koca?Beraber yaşıyorduk takii ailemin benim özel ihtiyaçlarım için verdiği paraları elimden alıp kendileri dışarıda yemeğe ginedek kimse kimsenin hayatını bilmiyor bilip bilmeden konuşma bende Allah korkusu var ağzı olan konuşuyor
Ne alaka yahu ? Sap saman ilişkisi.Ülkemin saçma düşünceli insanı sende hoş geldin örf adet aile bağı namus kavramı sana uğramış herhalde yinede fikrine sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?