Fikrinize ihtiyacım var

Herseyguzelolsundh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
415
12
28
Merhaba arkadaşlar bir sıkıntım olduğunda burada paylaşıyorum aldığım tavsiyeler beni rahatlatıyor. Kısa ca bahsetmem gerekirse eşimle 2 gün önce ufak Bi tartışmamız oldu benim alıngan olduğuma dair dünde eşimin doktor randevusu vardı normalde randevularına hep beraber gideriz onu hiç yalnız bırakmam o da bunu bilir neyse dün sabah 9 30 gibi kalktım Bi baktım eşim yok kahvaltısını ypmış kalkmış gitmiş sinirden küplere bindim bana nasıl haber vermez diye sinirden mesaj attım zahmet edip sorsaydın diyor yahu sormama gereki var normalde beraber gitmiyomuyuz bende inada bindirdim o gelmeden çıktım evden haberde vermeden aradı neredesin diye eve gelince konuşuruz dedi geldim eve konuşmak için adım atmadı bende yemek yedim erkenden gittim başka odada oturdum gitmedim yanına o da gelmedi bugün oldu tel faturam biraz fazla gelmiş onu soruyo hiçbişey olmamış gibi neyse akşam oldu yemek hazırladım çağırmasam gelmicek çağırıyorum yemeğini bitirince mi çağırıyorsun diyo bende çağırmama gerek mi var dedim şimdi bişey olmamış gibi oturuyor. Sinirlendiğim konuyu az çok anladınız ne yapayım ben şimdi.

Neden tartışıp eşinizin bu şekilde tepki verdiğini bilmeden objektif bir yorum yapabileceğimizi zannetmiyorum. Belki önceki tartışmada eşiniz haklıydı.. Ama gereksiz bir şekiyde uzuyor tartışma .. Oturuh konuşun tatlıya bağlayın ortada birşey yok

Neden tartışıp eşinizin bu şekilde tepki verdiğini bilmeden objektif bir yorum yapabileceğimizi zannetmiyorum. Belki önceki tartışmada eşiniz haklıydı.. Ama gereksiz bir şekiyde uzuyor tartışma .. Oturuh konuşun tatlıya bağlayın ortada birşey yok
Aslında basit Bi konu benim alıngan olduğumu artık bundan yorulduğunu sert Bi dille ifade etti ama 1 2 saat sonrasında yumuşatmıştık ortamı

Aslında basit Bi konu benim alıngan olduğumu artık bundan yorulduğunu sert Bi dille ifade etti ama 1 2 saat sonrasında yumuşatmıştık ortamı
Belki de suçluluk psikolojisinden öyle davrandı.. Boşu boşuna geriliyorsunuz gerçekten ortada buskadar usatacak birşey.yok.. konuşun ve bitirnu küslüğü bence 🤗

Back
X