Fikrinize ihtiyacım var

Çalışmıyorum izin vermiyor lisans mezunuyum saglik mesela yani olgun bi yapisi yok kavga esnasinda mesela en buyik sorun bu gitme gelme konusunda asarim belki ama
Ohoo yine en basit sorunu yazmışsınız. Asıl mesele ayrıntıda. Çalışmama izin vermiyor ne demek. Sizin çalışmak icin koca izninize mi ihtiyacınız var.

Ohoo yine en basit sorunu yazmışsınız. Asıl mesele ayrıntıda. Çalışmama izin vermiyor ne demek. Sizin çalışmak icin koca izninize mi ihtiyacınız var.
Ama evlenirken bu sarti soyledi bana ben hastayim ve eve gelimce seni girmek isterim yipranmani istemem dedi kader bilmiyorum ozel de asla izin vermiyor ama kamuya atanirsan kendi meslegini yap dedi mesela

Kronik hastaligi olan insanlarda niyeyse boyle bi ice kapaniklik olusuyor, sanki hayattan zevk almalari yasakmis gibi sürekli bunalimli takiliyorlar.

Cok yorucu bir esiniz var, Allah sabir versin.
Anlamamissiniz ama haftada bir cok değilmi arkadaslar siz haftada bir eşinizin ailesi ile görüşmek istermisiniz adam demekki bikmis surekli koloni gibi yasamaktan belli ki arkdasta herseyi ailesind anlatan bir tip aynisini erkek yapsa cildirirsiniz ablasi da bu sebepten boşanmış aile yapılarına bi tuaflik yokmu sizce de

Hangi kelimemde hakaret var anlamayadim. Ya da kırıcılık. Görüşme sıklığınız fazla demişim. Istemiyor olabilir demişim.
Ablam da bu sebepten boşandı demişsiniz. Ayrinti vermediginiz icin, Ben de çok içli dışlı yaşamayı seven aile yapınızı karşı taraflar kabul etmiyor olabilir mi diye sormuştum. Daha anlaşılır olmuştur umarım.

Ben kaynanamlaea evimiz daha yakin bes dk haftada uc gun gidiyorum temizlik vs yapiyorum ama annemler bir saat iki otobus oraya o kadar da gitmiyorum tabi kendi hic demedi git annemlere diye ama onlar da tek gelince mutlu oluyrolar diye gidiyorum esimden de bu kadarini beklemiyorum zaten

Çalışmıyorum izin vermiyor lisans mezunuyum saglik mesela yani olgun bi yapisi yok kavga esnasinda mesela en buyik sorun bu gitme gelme konusunda asarim belki ama
Çalışmanıza izin vermeyen insanla evlenerek büyük hata yapmışsınız maalesef. Tamamen kendine muhtaç bırakıyor sizi. Öncelikle bu sorunu çözmeye çalışın. Çocuk için de beklemek istemez sonra da zaten müebbet cezalısınız.

Pardon anlamadığımı iddia ettiğiniz kısım neresi?
Ben evliliğin ortak noktada buluşmak olduğunu söylüyorum, adam haftada birden rahatsızsa kadın biraz görüşme sıklığını azaltacak, erkekte tahammül sınırını yükseltecek. Sorun tam olarak nerede ?

Niye kayın validenize temizlik yapıyorsunuz hizmetcimisinuz siz baştan alıştırmayın nasil evlilik yapip nasil insanlarla bir aradasiniz yahu hic mi kıymetiniz yok sizin kendi hayatınız yok birdr haftada uc gun gelin değil hizmetçi almislar sizi haberiniz varmi

Aileniz çok sık gidip geliyor mu? Eğer her hafta geliyorlarsa eşiniz haklı. Aynısı onu ailesi içinde geçerli. Eğer onun ailesi de sık geldiği halde sizinkilere laf ediyorsa yaptığı doğru değil. Birde her tartışmada ailenizle ilgili kusurları yüzünüze vurmamasi için ciddi bir şekilde uyarın. Düzelmese de yolunuza bakın. Eşiniz düzelmedende asla çocuk yapmayın.

Ablamin bosanma sebebi esincok sinirliydi ustune polisti görücü usulüyle evlendi ben ondan kucuktum ilk ben evlenince o da cok uzuldu haliyle ve evet dedi karisik o durum aslinda sonrasinda da evet cok sevdi ama ablam esinlaf edecek diye bizimle telefonsa dahi konusmazdi bir kere gittik sadece mesela evine en basit yani annenler neden kahvaltintakimk almadi diye laf eden bi tipti babamin durumu iyi degildi dort kiziz biz ve diger ablam yeni evlendi arasinbenimle bir ag diger ablam benden bir ay sonra evlendi yetisemedi adam anlayis yoktu yani

Haftada bir yeterli bir görüşme sıklığı, hatta fazla bile denilebilir.

Onun dışında aileniz hakkında konuşmasına izin vermeyin. Yeni evliyken eşim bir iki yapmaya çalıştı bunu, ailemle ilgili eleştiri istemiyorum, devam edeceksen anahtarını bırak çık git dedim. Bir daha ağzını açmadı. Yıllardır içine atıyordur muhtemelen, umurumda değil açıkçası

Hanımefendi ablanizi bilmem ben sizi diyorum neden kayınvalidenize hizmetci oluyorsunuz bu bir ikincisi surekli iki tarafla da icli disli olmak bu kadar iyi degil daha siz aile olamamizsiniz ki gerçekten buna evlilik mi diyorsunuz

Ama evlenirken bu sarti soyledi bana ben hastayim ve eve gelimce seni girmek isterim yipranmani istemem dedi kader bilmiyorum ozel de asla izin vermiyor ama kamuya atanirsan kendi meslegini yap dedi mesela

Kafa yapılarımız çok farklı. Siz beni ben sizi anlayamayacağım. Haftada 3 gün kv evine gitmeniz de normal degil mesela. Ne işiniz var. Sizin kendi hayatınız, ozeliniz yok mu? Hic evimin keyfini çıkarayım, arkadaslarimla vakit gecireyim vs demiyorsunuz. Zaten çalışmamaya tamam demeniz başlı başına sıkıntı.
Tek anlaşılır tavsiyem, atanmadan ve yılları devirmeden çocuk yapmayın.

Hayir babamlarin arabasinyok babam cekinir zaten ve buraya iki otobusle anca gelebiliyotlar o yuzden iki haftada bir anca gelirler onlar gelemeyimce ben gitmek istiyorum ona soyleniyor surekli her tartismada evet bazen cok aci ama esminin bizim evde kamera oldugunu düşünüyorum her seyi cekil sonrasinda yuzume vuran ciddi sekilde konustum ama duzlmedi bu ikinci

Ya yaslilar 65 varlar gitmedigimde laf oluyor esim de olgun segil bu konuda bir arkamda dursa bazen bakiyorum tam tersi yemek yapiyor tekiz siz de gelin yiyin falan cocugum suan icin istesemde olmuyor zaten o da ayri bir derdim

Bende kalabalık, insan sevmem mesela, misafir vb. Eşim bayılır misafir ağırlamaya ama huyumu bildiği için çağırmaz kimse, dışarda arkadaşları ile görüşür, bende aileme kendim giderim eşimde ayda yılda bir gelir, demem o ki her ailenin dinamiği farklı, ortak bir yol bulun, ailen eşin evde değilken gelsin ayda birde o varken gelirler.

Ya bana haftada bir cok mesela bireyselligi seven biriyim esiniz de sanırım öyle yasitmisiz sana tavsiyem eşinle ilgili sorunları ailene anlatmaman gerekiyor
Anlatmiytoum ama annemelr ogullari gibi goruyor aile olduk yeri geldi kendi sahit oluyor kavgaya falan

Son bir defa konuşun ve aileniz ile ilgili yada kendinizle ilgili hiç bir şeyi anlatmayın. Baktınız düzelmedi ona göre kararınız verin.

Ya yaslilar 65 varlar gitmedigimde laf oluyor esim de olgun segil bu konuda bir arkamda dursa bazen bakiyorum tam tersi yemek yapiyor tekiz siz de gelin yiyin falan cocugum suan icin istesemde olmuyor zaten o da ayri bir derdim
Lafta olsun kıyamette kopsun oldu pasam uc gun temizlik yemek benim ailem geldiginde olay olacak niye tepki koymuyorsunuz agziniz diliniz yokmu

1. esinizi size karistirmamalisiniz. O size sart kostugunda ,o zaman evlenemeyiz , demeliydiniz.
2. Ailenle ilgili konusmasina izin verme Dusunlerinde hakli olabilirsin ama kendine sakla . Boyle konusmani istemiyorum.
3. Onun ailesine sinir koyun. niye haftda 3 gun gidiyorsunuz?
4. Esiniz yokken ailenizle gorusun mumkun oldugunca, madem sevmiyor ve calismiyorsunuz.

Yani benim esimle bu muhabbet hic olmdi ama ben ailemle cogunlukla,tek gorusurum. Esimde genellikle kendi ailesine tek gider. Arada hep birlikte gorusuruz.
Yani h.ici is guc , h.sonu ailecek vakit geciriyoruz genellikle.
Her hafta sonu bir oraya bir buraya ben de gitmek istemem.
Neyse sonuc, istek ve istemediklerinizi her zaman esinize net bir sekilde soyleyin.

Orta yolu bulamiyorsaniz ,ileride bakarsiniz acele etmeyin.1 2 yil ,tanimakla geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…