Fikrinize ihtiyacım var

efnan mira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
17
-3
1
28
Arkadaşlar ben 7 aylik evliyim ve esimle iki yil konuşarak severek evlendik ya ben bilmedigim bazi huylari var ve kafayi yiyeceğim devam etsem düzelir mi ya da katlanilabilir mi ya da yillarimi heba etmek de istemiyorum 25 yaşındayım çocuğumuz da yok sorun su esim annem ve kardesimin cok gelmesini ve bizim de cok gitmemisi istemiyor haftada bir yeter beb kalabaliksan hoslanmam diyor ve diger sorun da kavga ettik diyelim o kavga dışındaki bütün her şeyi söylüyor mesela ablan enistene boyle davraniyor annen babana bunu diyor haklisin diyemiyorum hakli olsa bile ailem sonra da beni es olarak gorup haklisin demiyorsun diykr kendi kati ailesine karsi hatalarini her seyini soyluyor ben hoslqnmiyorum hakli sa olsa ailemi elestirmesini ailem esinle iyi ol biz gerekirse cok gelmeyiz diyorlar zaten haftada bir anca geliyorlardi ama bu sekilde yurur mu sizce ya eşimi seviyorum evet ama ömürlük bir yol bu cimri degildir gelseler elinden geleni yapar agirlar isin kotu yani su ki ablam bu sebeble bir ay once bosandi ve bir kardesim de ogrenci babam emekli zaten evde dort kisi zor yetiyorlar birbirlerine hunun icin deger mi yuva yikmak mesela duzerlir mi acaba

Son düzenleme:
Çok değişik ve zor bir eş yapısı. Öncelikle sizin ailenizle gelip gitmenizi istemiyorsa kendi ailesine karşı nasıl ? Ayrıca kimi ne ilgilendirir başkasının hayatı ailesi falan, neden anne babanıza ablanıza eniştenize laf söylemesine müsade ediyorsunuz. Direkt sana ne, neden seni ilgilendiriyor desenize, ayy çok sinirlendim

Kendi ailesine de öyle kendi annesi babası da cok gelmezler ablasinin uc cocugu var basim agriyor diye cok gelsin gitsin istemiyor ya bilmiyorum kafam cok karışık bana karsi cok merhametli mesela bilmiyorum yeri gelir ayagimin altini oper yorulduğum zaman ve ileri derece hemofili hastasi ilac aliyor haftada uc gun damardan ona ragmen ben hic merhametini severek evlendim ben sıkılıyorum gelsinler ama sık gelip gitmesinler istiyor piknik falan ailemle gitsek cogu zaman buz senle bas basa gidelim napacaz kalabaligi diyor

Kronik hastaligi olan insanlarda niyeyse boyle bi ice kapaniklik olusuyor, sanki hayattan zevk almalari yasakmis gibi sürekli bunalimli takiliyorlar.

Cok yorucu bir esiniz var, Allah sabir versin.

Güzelleme yapmak istemem doğrusu, hemofili ile aile bağlarının veya başkasının ilişkisi hakkında konuşmanın hiçbir alakası yok. Rabbim şifasını versin ama siz aile bağlarına kıymet veriyorsanız bu durum sizi hep üzecektir.

Kronik hastaligi olan insanlarda niyeyse boyle bi ice kapaniklik olusuyor, sanki hayattan zevk almalari yasakmis gibi sürekli bunalimli takiliyorlar.

Tesekkur ederim isin kotu yani ablam bu sebeple yeni bosandi bir ay oluyor ve anne babam cok uzuldu bu duruma toparlanamadilar daha bu konuyu acsam dahi cok cok kotu olurlar toplum baskisiyla ki bir de ogrenci kardesim var suan babam emekli zaten eve zor yetiyor ben de bosanip gitsem deger mi duzelir mi acaba diyorum cimri degildir annemler gelse her seyi yapmak ister bilmiyorum ya

Erkeğin bu kadar baskın olduğu evlilikler maalesef kadının alttan almasıyla iyice çekilmez bir hale gelebiliyor. Kısaca bu aşamada sorunu çözdünüz çözdünüz, çözemezsiniz ilerde çok sıkıntı yaşayacağınızı düşünüyorum

Kalabalık sevmiyor demek ki, benim eşim de pek sevmez, kendi akrabaları da dahil. Siz çalışmıyorsanız aileniz siz evde olduğunuz zaman gelsin mesela, eski konular hakkında da konuşun az az, yapmasın, ailenizdeki meseleleri bundan sonra anlatmazsınız ona.

Haftada bir kere görüşüyormuşsunuz. Iki güne bir sizin ailenizle vakit geçirmek zorunda mısınız anlamadim.Yani ayda yilda bir dese anlayacagim da haftada bire tamam adam. Yeni evlisiniz. Başbasa olmak istiyordur belki. Ben de eş ailesiyle haftada bir falan görüşmem yani. Hic sorunumuz olmamasına rağmen. Siz eşiniz işteyken görüşün. Her buluşmaya onu dahil etmek zorunda mısınız. Ben bu konuda sizi haklı bulmadim.

Eleştiri olayı saçma ama. Ona ne dedikodu yapar gibi. Hic hoş değil.

Haftada bir de çok. Adam haklı. Siz evliliği benimseyememişsiniz

Ben Zaten onda da hem fikirim hic yikici olmadim ve gercekten cok cok sabirli biriyimdir kendin git gorus diyor evet ama ben ailemle yeri geliuor piknik yapmak istiyorum korkuyorum kacga cikacak diye gitsem olmuyot gitmesen annemin akli bende kaliyor getimiyor diye

Doğru anladıysam kavga anında sizin ailenizdeki problemleri önünüze getiriyor? Şahsen benim asla kabul etmeyeceğim bir şey.

Doğru anladıysam kavga anında sizin ailenizdeki problemleri önünüze getiriyor? Şahsen benim asla kabul etmeyeceğim bir şey.
Evet yani mesela ablan neden enistene bunu bunu dedi veya baban annene karsi boyle aile ici meseleler lafci bir yapisi varmis ben bilmiyordum bunu da mesela bu gitme gelme konusu acilimca her seyi dokuyor ortaya normal gunde yalan soyleyemem ailem konusunda olunca diyor yerli yersiz

Valla bence siz abartı görüşmek istiyorsunuz. Yeni bir ailenizin olduğunun farkında da değilsiniz. Erkeklere böyle yapsa dünya sey diyoruz. Ayda yilda bir olan pikniğe laf edecegini de sanmiyorum eşinizin. Zaten sizin gitmenize de lafı yokmuş. Hic gorusmeyelim dedigi yok. Çok sevmiyor olabilir ailenizi. Mesafeli olmak istiyordur. Kalabalık sevmiyordur.
Ayrica ablam da bu konudan dolayı boşandı demişsiniz. Siz komün hayatı yaşamayı benimsediginiz için karşı tarafa fazla geliyor olabilir mi?

Ya bana haftada bir cok mesela bireyselligi seven biriyim esiniz de sanırım öyle yasitmisiz sana tavsiyem eşinle ilgili sorunları ailene anlatmaman gerekiyor

Çalışmıyorum izin vermiyor lisans mezunuyum saglik mesela yani olgun bi yapisi yok kavga esnasinda mesela en buyik sorun bu gitme gelme konusunda asarim belki ama

Yani lutfen kelimelerinizi duzgub secerseniz ablam bu sebep derken zaten gurbetdeydi biz hic gidemiyorduk arabasi yok babamin ablam lafciligi her seyi basina kalkmasi sebbepli bosandi tesekkur ederim yorum yaparken kirici olmayi tercih etmeyin lutfen guzel kelimeler secinc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…