ailenizle görüşmelerinizi eşiniz işteyken yapmanız daha iyi olur bence. Eşiniz sadece sizin ailenize karşı böyle değilmiş ki kendi ailesinin de sık sık gelmesini istemiyormuş. Belli ki sakinliğini seviyor, benim eşim de ben de öyleyiz evimize sık sık birileri gelip gitsin istemeyiz baş başa kalıp birşeyler yapmak daha çok hoşumuza gider. Eşinizle yaşadığınız problemleri ailenize, ailenizin problemlerini de eşinize anlatmamanızı öneririm. Siz artık evlisiniz, eviniz yuvanız ayrı aile tabiki önemli ama şuan önceliğiniz eşiniz eviniz olmalı. Tabiki eşinizin aileniz hakkında söylediklerini haklı bulmuyorum. Bunun için oturup konuşmalısınız, evde başkasının konusu açılmasın, başkaları yüzünden tartışmayalım gibisinden. Ben bu sebeplerden evliliğin bitmesini doğru bulmuyorum. Bunlar aşılır, size karşı çok merhametli olduğunu söylüyorsunuz bu gerçekten çoğu erkekte çoğu evlilikte olmayan birşey bunun kıymetini bilin. Daha yeni evli sayılırsınız, zaman geçtikçe birbirinizi daha çok tanıyacaksınız huylarınızı bilip ona göre davranacaksınız birşeyler yerine zamanla oturacak. Biz de yeni evliyken çok kavga ederdik başkaları yüzünden ama şimdi evde konusu bile açılmaz, çok büyük birşey olmadığı sürece eşimle aramı bozmak istemem, umarım yoluna girer herşey