fikrinize ihtiyacımm var :(

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
kızlar 2 yıldır birlikte olduğum sevgilim var
beni kendine zor aşık etti kavgalarımızda pek yok mutluyuz
ailelerimizde biliyo kendi aramızda yüzüklerimizde var
beni kaybetmekten çok korkuyo bu gece ufak bi konuştuk
ve benden yemin etmemizi istedi ayrılmıycağımıza dair
tabi bunun içinde birbirimize ynlış yapmıycak olmamız falanda
dahill.bu bi yandan hoşuma gidiyo zatenn ciddiyiz yemin etmekten korkmuyorm ama ne biliyim
2 gün düşünmek istedim sizce ne yapmalıyımm fikrinize ihtiyacımm var gerçekten kafam çok karışık..

kızlar 2 yıldır birlikte olduğum sevgilim var
beni kendine zor aşık etti kavgalarımızda pek yok mutluyuz
ailelerimizde biliyo kendi aramızda yüzüklerimizde var
beni kaybetmekten çok korkuyo bu gece ufak bi konuştuk
ve benden yemin etmemizi istedi ayrılmıycağımıza dair
tabi bunun içinde birbirimize ynlış yapmıycak olmamız falanda
dahill.bu bi yandan hoşuma gidiyo zatenn ciddiyiz yemin etmekten korkmuyorm ama ne biliyim
2 gün düşünmek istedim sizce ne yapmalıyımm fikrinize ihtiyacımm var gerçekten kafam çok karışık..

vay, yemin edip etmemek için 2 gün düşünme süresi isteyen biri... beni şaşırttı bu devirde
aşk ne güzel diyorum sadece

Düşüncem diyince tepki vermedi mi yoksa sen kendıne guvenmıyo musun falan erkeklerın en cok soyledıgı sey aslında

Bence aşk şartlara yeminlere bağlanmamalı.. Kimbilir belki de öyle bir an gelecek ki, çok sevdiğin halde, onu sevdiğin için ayrılmak zorunda kalacaksın.. Hayat bu, ne zaman ne yaşayacağımız belli değil, elbette ki geleceği düşünmeyin demiyorum ama ilişkiyi şartlara kurallara yeminlere bağlı yaşamak yanlış..

Bana kızmada bıraz takıntılı ve kendıne guvensız bırı gıbı geldı yemın edılınce donulmuyor mu sankı sözden

diyelim yemin etmediniz

yarın gidip seni aldatıcak mı

sana olan sevgisinde azalma mı olacak

yada aman ben nasıl olsa yemin etmedim her istediği yapabilirim mi diye düşünecek

eğer ki çok duygu yüklü bi zamanda söylediyse o an aşka gelmiştir

ama bunun için yemin edilmez

eger bir yemin etmek istiyorsa keske evlenme teklifi etseymis, tanımadan yorum yapamam ama seviyordur fakat bu yemin olayları bana sacma gelir yerinde olsam bana güvenmiyo musun diye sorgulardım tabi kötü anlamda degil güvenini kazanmak için birseyler yap bence ona oyle goster sevgini

Düşüncem diyince tepki vermedi mi yoksa sen kendıne guvenmıyo musun falan erkeklerın en cok soyledıgı sey aslında

onunla aramızda önemsenicek kadar kötü şeyler olmadığı için demedi canım sen nasıl istersen dedi tabii ben ona yemin ederken onu sevdiğimi göstermek için ufak tefek onu gülümseticek süprizlerr yapmayı düşünüyorum :) kendimede güveniyorum ama ne biliyim böyle bişeyle karşı karşıya kalınca tuhaff oluyo insan onunla bi hayat geçirmeyii çookk istiyorm iyide anlaşıyoruz zaten bu gece sabaha kadar düşünücemm.. kafamı toparlayıp :)

bu yemini etsemde etmesemde onda olan hiç bi duygu degişmiyceğine güveniyorum çünkü bu güveni bana veriyo ve bu 2 senedir birbirimize küsmedik bile o yüzden onun baglılığına inanıyorum. bu yeminde bana biras agır geldi güvenmiyo mu acaba diye düşündüğüm için burdan fikrinizi istedim bu arada bz sadece ayrılmıycz diye yemin etmiycez bunun içinde bize yanlış gelen herşey olucak tabi yemin edersem ve benim sevgilim allah korkusu olan biridir bana yanlış yapmıycam diye yemin edip sonrada kalkıp yanlış yapmaz..

canımmm ben buna benzer bir konuda daha yazmıştım Allah aşkına yarına çıkacağımızın yarın ne olacağımızın bir garantisi var mı da siz yemin ediyorsunuz? sevgi bitince aşk bitince güven bitince en büyük yemini de etmiş olsanız ilişkiniz biter zaten...aşk,sevgi,güven,anlayış olduktan sonra da arada yemin olmasa da zaten bir ömür beraber olursunuz... artı bişey daha eklemek istiyorum kırılma bana canım ama sevgilinde biraz özgüven eksikliği var bence... seni kaybetmemek için ne yapacağını şaşırmış :))

Ya sanırım ben biraz saçma düşünüyorum ama hem size güveniyor hem de yemin ettiriyor :/ Ne bileyim bu yemine güvenip farklı davranmaya başlamasın yani 2 yıldır yapmadığı hataları yapmasın nasılsa yemin ettik ayrılmayacağız düşüncesiyle ?

Türk filmi gibi...
Çok hoş...
Ben ki nefret ederim yeminden ama gülümsedim okurken.
Ben olsam yeminimi ederdim.. Etmiştim de...
Kötü tarafından bakılacak bir olay yok. Hee ayrılık olursa da ki Allahım saklasın verirsiniz kefaletini..

Ya sanırım ben biraz saçma düşünüyorum ama hem size güveniyor hem de yemin ettiriyor :/ Ne bileyim bu yemine güvenip farklı davranmaya başlamasın yani 2 yıldır yapmadığı hataları yapmasın nasılsa yemin ettik ayrılmayacağız düşüncesiyle ?

işte onu yapamaz canım çünküü o yemini ederken sadece ayrılmıycagız diye değil ilişkimize gelebilicek herhangi gibi bi zararda olmuycagına diye de söylenicekmiş hem ben onun yanlışını görüym yeminim var deyipte affedemem ki.

Back
X