fikrinize ihtiyacımm var :(

Bu zamanda edilen yeminlerin bile bir önemi olmadığı için..Bana yemin de çok garanti gelmedi.Hayatta ne olacağını kestiremezsiniz.Evlenilirken de hastalıkta ve sağlıkta vs.. diye söz veriliyor.Aslında sözün de yeminden bir farkı yok bana göre ama..Artık sözler de yeminler de bu zamanda geçerliliğini,inandırıcılığını ve önemini yitirdi.Bu benim düşüncem.Anı yaşayın,sevdiğinizle yaşadığınız andan keyif alın.Yemine ihtiyacınız yok,gerek te yok.Şu an o yanınızda,siz onun yanındaysanız budur önemli olan.Deli gibi sözler de verilse,yeminler de edilse hayatın bize getireceklerine göre insanlar ve kararları şekilleniyor.Umarım bir ömür boyu beraber olursunuz..Allah ayırmasın.

Biz kadinlar hersey guzel bi sorun yok deriZ Is ciddiye binince hemen dusunmek isteriz.,ne gerek vardi kendine dert ediyosunki?

doğru diyorsun canım zaten sözlüyüz ilişkimiz ciddi ama kafam karıştı yemini duyunca bana güvenmiyor mu acaba diye düşündüğüm için düşünmekk istedimm,bi de biz istanbulluyuz ankaraya gitmesi gerekiyo bu yıl ben istanbulda o ankarada olucakk şöyle düşünüyorum ki kaybetmekten korktuğu için bu yemini istiyo olabilir.çünkü benim ilgilenmediğim ama benim etrafimda olanlar var o da benden uzak olcağı için çok üzülüyo ve bu yemini etsemde etmesemde ilişkimize zarar vericek birşey olmuyck bunuda biliyorum.

doğru söz yemin istemez cnm... hayatın önüne ne gtreceğini neyi yaşayacağını bilemezsin ... sen ona sadık kal ilerde hala aynı duygyulardaysanz evlilikle taçlandırıp nikahınzda iyi gnde kötü gnde hastalıkta sağlıkta... sözü verirsinz ... açıkcası bana braz mantıksız geldi senden yemin istemesi....

Bu zamanda edilen yeminlerin bile bir önemi olmadığı için..Bana yemin de çok garanti gelmedi.Hayatta ne olacağını kestiremezsiniz.Evlenilirken de hastalıkta ve sağlıkta vs.. diye söz veriliyor.Aslında sözün de yeminden bir farkı yok bana göre ama..Artık sözler de yeminler de bu zamanda geçerliliğini,inandırıcılığını ve önemini yitirdi.Bu benim düşüncem.Anı yaşayın,sevdiğinizle yaşadığınız andan keyif alın.Yemine ihtiyacınız yok,gerek te yok.Şu an o yanınızda,siz onun yanındaysanız budur önemli olan.Deli gibi sözler de verilse,yeminler de edilse hayatın bize getireceklerine göre insanlar ve kararları şekilleniyor.Umarım bir ömür boyu beraber olursunuz..Allah ayırmasın.

teşekkür ederim inş hep beraber oluruz.benim sevgilim birazda duygusal biri zaten yüzük takarken pek birşey diyememiştk birbirimize,benim kendi çevremden gözlemlediğim zamane sevgililer şöyle iki günde bir ayrılan küsen laylaylom yaşayanlar işte onlar gibi değiliz biz. doğru diyorsunz hayatta hiç bişeyin garantisi yok evliler bile boşanıyo ama ben kendi ilişkime güveniyorum. belki mesafelerden belkide bazı korkularından istiyo bu yemini, ama onun için benimle olan herşey ona çok özel geliyo bunun farkındayım. bide biz birbirimizn ilkiyiz. kafamın karışıklıgı sadece onun bana olan güveniyle ilgili.

benim sevgilimde bana "benden ayrılmayacağına söz ver" demişti.. bende vermiştim.. ama şimdi ayrıyız :)
hatta bana ayrıldıktan sonra "şimdi benim yerimde başkası olsa seni çoktan silerdi, ama ben seni çok derin sevmişim" dedi..
yani kısaca bugün söz ver diyen yarın bunları diyebiliyor dikkatli ol derim..

Son düzenleme:
Bence çok hoş bir şey bunu erkeğin söylemesi.
Eğer ben olsaydım ederdim ama tabi ilerde ne oluncağını kimse bilemez zaten.

benim sevgilimde bana "benden ayrılmayacağına söz ver" demişti.. bende vermiştim.. ama şimdi ayrıyız :)
hatta bana ayrıldıktan sonra "şimdi benim yerimde başkası olsa seni çoktan silerdi, ama ben seni çok derin sevmişim" dedi..
yani kısaca bugün söz ver diyen yarın bunları diyebiliyor dikkatli ol derim..

ama bu ayrılıgın neden olduğuna da bağlı canım.. anı yaşıycaz ne yapalımm bitmiycegine güveniyorum zaten ama allah ayrılık diye birşey yazmasın kaderimizee :)

işte onu yapamaz canım çünküü o yemini ederken sadece ayrılmıycagız diye değil ilişkimize gelebilicek herhangi gibi bi zararda olmuycagına diye de söylenicekmiş hem ben onun yanlışını görüym yeminim var deyipte affedemem ki.

Sen tabii ki affedemezsin ama belki o yemine güvenir o açıdan demiştim. Madem bu kadar kapsamlı bi yemin bence de edin diğer bayanların da dediği gibi olmadı kefaretini ödersiniz :)

biz birbirimize söz vermiştik ihanet ve yalan olmadığı sürece ayrılık yok diye, ondan sonra da yüzük taktık arkadaşlar arasında. yemin biraz daha ağır sanki ama kendi tercihiniz tabiki

ıkı gun suremı :) ıyımıss..ben kocama ıkı gun dusunmem lasım deseydım sen bana guvenmıyorsun yada benı ssevmıyorssun o zaman ben sorumun cevabını aldım derdı belkıde ayrılırdık ..partnerınız cok sewıo mu yoksa cok mu rahat bırı anlam veremedım..

ıkı gun suremı :) ıyımıss..ben kocama ıkı gun dusunmem lasım deseydım sen bana guvenmıyorsun yada benı ssevmıyorssun o zaman ben sorumun cevabını aldım derdı belkıde ayrılırdık ..partnerınız cok sewıo mu yoksa cok mu rahat bırı anlam veremedım..

aksine çok dar canlıdırr :) sevgiden yana şüphmiz yok kii niye boşuna kavga edelim birbirimizi kıralımm 2 gün belkide daha az bana baglıı o.

ama bu ayrılıgın neden olduğuna da bağlı canım.. anı yaşıycaz ne yapalımm bitmiycegine güveniyorum zaten ama allah ayrılık diye birşey yazmasın kaderimizee :)

yani bende onu demek istedim.. zaman ne gösterir bilinmez..
sizde sözlüymüşsünüz söz yüzüğünün anlamıda söz vermektir.. ayrıca yemin etmeye gerek yok bence.. söz, nişan bunlar dolu dolu anlamları olan olaylar..

kararımıı verdim ona bi oyun hazırladımm şuan yemin etmiycem dedim o üzüldü baya garibim :) ama hal ve hareketlerinde bişey değişmedii şimdilik. bende süpriz olarak sevgili kitabı siparişş verdim onda yeminde ettim güzell şeylerdee yazdırdımm gelince vericem :) bana fikir veren yardımcı olann herkese çok teşekkür ederimm hepinizii öptümm :)

Back
X