Fikrinize ihtiyacm var, ben mi ok abartyorum?

ben sadece tek bir konuya değinmek istiyorum. kimse birşey dememiş ama sen kendi aileni neden 2 haftada bir arıyorsun. evlendin diye onları bu kadar boşlamanı anlayamadım canım. kayınvalide konusunda da sen ona bu kadar yakınlık gösterince o da bunu fırsat bilip tam ortadan olaya dahil oluvermiş. iş eşinde bitiyor. bildiğini belli et ve tavrını koy bence.

bu arada hayırlı doğumlar dilerim

canım yapacağın şey şu
eşine elbet güvenini yitirirsin ayıp diye birşey var
şunu yap
eşinle az konuş, açıklamaların seviyeli olsun...genelde evet hayır bilmiyorum tarzında ol bir müddet soğuk davran çünkü haketti...aileye anlatılmaz evlilik özeldir..kaynananıda bundan böyle aramıyor sormuyorsun..arada başını ağrıt , hastayım de kes ayağını..ne o öyle karışmalar..ayıp.... bunları yaparak kötü mü olacaksın korkma zaten anladığım kadarıyla hiç iyi olmamışsın...
eşinde soracak ..eşinede sana güvenim kalmadı durum bundan ibarettir..hatta senin yüzünü dahi görmek istemiyorum fakat aynı evde mecburum...mümkünse seviyeli duralım.pek benimle muhatap olma..gözümdeki değerini kaybettin...evliliğimin geri kalan yıllarını ayrıntılı düşünmem gerekiyor cevabını da ver o bundan sonra düşüneceğin ayrıntıların hesabını yapsın...artık aramaları sormaları kes...kol içe bükülür canım kolunu uzat bakalım dirseğinden dışa bükülüyormu ağzınla kuş tutsan da yaranamadığına yaranamazsın...arama sorama eşinde dahil muhatap olma ki seviyesizliklerini saygısız ve kültür noksanlığı içinde aciz insanlar olduklarını öğrensinler...kısacası derslerini ver...

içimi rahatlattınız kızlar kaç gündür kendi kendime kavga etmeye ii geliyordum sürekli kendimi yargılıyordum aramadığım içinde doğrumu yapıyorum yalnışmı yapıyorum die hep çelişkideydim ama görüyorum ki bu kadar yapılan yorumda tek hatamın samimiyetimden kaynaklandığını eşim ve ailesinin ilişkilerinin bağlılıklarının normal olmadığını <anladım çok haklısınız araya belirli bi düzeyde seviye koymak şart oldu sinek mındar deil ama miğde bulandırıyor valla sitresten düşünmekten erken doğurcam die korkuom nese çok saolun

şimdi yapman gereken iki şey

1 kayınvalidenle arana mesafe koymak

2 eşinle sıkı bir konuşma yapmak

herkes konumunu bilsin

sen bence kayınvalidenin gözüne girmeye çalışmışsın birazda

hergün aramakla falan....ama 5yıllık tecrübem ile fazla yüz vermeye gelmiyo

kaynana yanlıları nerde
deseler ya çok ayıp kocanın annesi vardır bir bildiği diye
her şeye yetişiyorlar ya

Ne yap et arani sogut mesefa koy araya bir süre görüsme cok yüz göz olmussunuz kaydirigubbakcemile

bence ilk önce hatayı sen yapmıssın tabiki kaynanandır arıcaksın sorucaksın hal hatrını ama belirdi bi düzeyde yani siz arkadas yana anne kız diilsiniz.benimde kayınvalidem cok iyidir allah razı olsun ama öle zırt pırt hergün arıyıpta sohpet etmem ama saygıda kusurda etmem bu seviyeyi koyamamıssın ve bundan sonra ne kadar seviye koyarsan koy artık hiç bişi düzeltemezsin cnm benm

eşine gelince cok terbiyesizlik yapmıs ayıp yani al karsına konus neden böle bi davranıs içerisindesin de beni cok kırdın sen benim kocamsın seninle özeli gizli kalmalı eger sana güvenemezsem senin olmayı basaramam de bunu birdaha sakın yapma eger yine böle bişi hissedersem aramızda ciddi sorunlar olabilirde ve tavrını koy mirmirmirmir

ayrıca anne ile ogul bu konuyu nasıl konusur kafam almadı:1shok:

bunların aynısı eşine söyleyeceksin
önce eşin sınırlarını belirlesin bi zahmet
kötükedihüso

delikafadulden:roflol:

pek bi anacı imiş eşin de
gerçi abisini kaybettileri için belki böyledirler:sm_confused:

kaynana yanlıları nerde
deseler ya çok ayıp kocanın annesi vardır bir bildiği diye
her şeye yetişiyorlar ya

sorunun asıl kaynağının kayınvalidesi değil eşi olduğunu anlayabilseniz, kaynana yanlılarını çağırmanıza gerek kalmaz...
kayınvalide hatalı olabilir ama asıl sorun adam büyüyememiş...denge kuramamış, yetişkin olamamış koca olamamış...kayınvalideye kulp arayacağınıza adama bakın önce...

Yani:hulya:

Walla eşinize yuh demekten başka birşey gelmedi elimden. Benim eşim böyle bişey yapsa tepesine çıkarım valla ne demekmiş bu diye.klava:

bide soyle dusunsek kayinvalidenin her gun oglunu arayip sormasi diger oglunu kaybettiginden olamazmi ?
dunyadaki en buyuk aci evlat acisidir .. evlat acisini tatmis annelere asla kiyamam belki o yuzden empati yapiyor olabilirim ..
esinizde belki samimi davranarak annesiyle sirlarini paylasarak annesine abisinin yoklugunu hissettrimemeye calisiyor olabilir ..
bende sevmem ozelin ortalara dokulmesini
ama sen iyi niyetinle yaklas bir anda samimiyetini kesme cunku alistirmissin bi kere yavas yavas arayi sogut
anladigim kadariyla kayinvaliden seni seviyor yani samimi bir insan bir anda butun baglari kopartma
nihayetinde butun is kocanda bitiyor ..
su dort gunluk dunyada kotu olmaya degmez ...

cnm benm ii hoşta sadece benm mi kaynanam kaybetmş oğunu söle bi çevremize bakarsak herkezn sevdiği insanlar ölüoo hayatın kuralı bu vakti zamanı gelince bizde ölcez dört günlük dünya demişsin ee madem öle su dört günlük dünyada niee ben kendi kendimi kahrediyim evliliğimi güvenilmeyecek durumlara neden düşürüyüm nese zaten ben tepkimi koydum eşimlede konuştum hatta açtığım konuyuda bi temiz okuttum inş hayırlısı olur hakkımızda ne diyim ama kesin kararlıyım su yaşıma kadar kimseden izinde almadım işimede karıştırmadım hiç kusura bakmasınlar su zamana kadar saygı dedim sustum bundan sonra susmam artık herkez yerini hattini bilsin dimi ama benmde olcak oğlum surda kaldı 2 haftam büyük konuşmayım hayatta böle yapmam ama evlennce allah mesut bahtiyar etsn onlar mutlu olsun bana yeter ne ararım ne sorarım sık sık bayramda gelsnler özel günlerde arasınlar yetr darılmam vallaha yaw ne buu böleeee

tamamen haklisin....4 günlük dünyada herkez iyi olmak ister ama büyüklerde büyülügünü bazen bilmiyorlar....eskiside cok dertlenirdi annesiylen...ana ogul basardilar yiktilar yuvayi.......iyikide öyle olmus diyorum simdiki esimi seviyorum....anneside cok iyi bir insan hatta fazla iyi...fazla iyi olmakta iyi deyil.....

burda suc kayinvalidende degil ki tamami ile esinde esime annesi boyle bir soru yoneltse esimin ilk lafi sana ne anne olur birdahada cesaret edip soramaz bile ama esim anlatirsa oda ogrenmis olur sorana degil anlatana bakicaksin otur esinle konus hatta sert bir konusma yap oda haddini bilsin kayinvalidenlede samimiyeti mesafeyi koru

eşim annesine karsı biraz pasif evt katılıyorum YALNIZ CİNSELLİĞİMİZLE İLGİLİ konuşmadı annesinin sorusunu geciştirdi kıramıyo sanırım ama kırması lazım ayıp denen bişi var kadında haddini bilmeli dediğim gibi artık eski muhABBET yok eşimlede konuştm sen bilirisn dedi tabi azcıkta bozuldu ama ne yapım gelecegimizin olabilmesi için mecburum böle yapmaya yoksa ne sevgi kalacak ne saygı eşimle ailelerimiz yüzünden ne tartışalım isterm nede moralimizin bozulmasını isterm dediğim gibi herkez yerini bilsin 3 şahıslar kim olursa olsun aile içine karışmasın o bana yeter canım veririm öğle yapana

Canım benim sen fazla iyi niyetlisin. Ölüm herkezin başında birini kaybetti diye diğerinede bu kadar karışılmaz ki, sende fazla sıkı fıkı olma arada mesafe bırak, hergün arama merak ettim sen hergün kayınvalideni arıyorsun anneni arada peki eşin senin anneni kaç günde bir arıyor. Eşin annesinin evinde yaşamıyor kendi evine annesini karıştımaması lazım annesiyle konuşması lazım yoksa huzursuzluk çok fazla olur. Yeni bebişiniz olacakmış herşey düzelir sıkma canını

vereliniortak
yani su yorum herseeyi acikliyorvereliniortak

yani konu sahibi arkadasim kizmakda sinirlenmekde cok haklisiniz....
lakin kayinvalideye kizdiginiz kadar, hatta daha fazlasiyla kocaniza kizmaniz lazim....
karisiyla anasini ayirmayi bilsin
demkki kocanizdan cesaret alabiliyo biseyleri sormak icin yada yatak odasina cart diye girebilmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…