1 yıllık evliyim ve eşimide ailesini de çok seviodum açıkçası kendi anne ve babamı 2 haftada bi ararken kayınvalidemi hergün aramalar şakalaşmalar falan çok mutluyduk takii eşim beni 10 günlüğüne ailesinin yanına bırakana kadar kadınının karışmadığı şey kalmadı kılık kıytafetimden kimi arayıp aramayacagıma kadar hadi onuda gectim bide eşim evimizdeki herşeyi annesine anlatıyomuşş bilmediği şey yok oğlunada bi temiz akıl veriyomuş cıldırdım öğrenince bide o kadar saygısızki eşimle yattığım odaya kapı tıklama falan adeti yok cat girer konuşur çıkar sanki 10 yasındaki oğlunun odasına giriyoo....bide afedersiniz eşime aramızdaki ilişkiyi sorarken yakaladım o kim ki benm yatak odasını sorabilio arkadaşlar bunlar çok özel şey deilmidir 2 kişinn arasındaki cinsellik hiç araştırılır mı hele bi anne oğluna nasıl sorar aklım almıyo öle bi soğudum ki anlatamam gözüm göresi yok aramakta istemiyorum konuşmakta artık ben bunlarla naıl bi ömür gecircem die düşünüom bunalımdayım resmen içim içimi yiyo eşime bile güvenimi yitirdm ben onu annemden babamdan hayatımdaki herseyden üstün görerken o nasıl oluyoda annesine bütün özelimizi anlatabiliyo sizce çok mu abartıyorum sinirlenmekte haksızmıyım ne dersinz
delikafadulden:roflol:ya böle olacagını hiç düşünmemiştim eşimn rahmetli abisinn karısından çok çekmişler hiç aryıp sorma olayı falan yokmuş diğer gelinlerinin tabi anlattıklarına göre.... hani bende dedim ki benden gün görsünler olabildiğince iyi niyetimle yaklaştım kadın acılı oğlunun tekini kaybetmiş bir tek oğlu kalmış dedim bilemezdm ki böle olacagını bunların anne oğul arası ilişkileri çok farklı ayıp giz sır yok çözemedm bi türlü 9 aylık hamileyim bide çocuk için çok erkenmiş onu anladım allah hakkımızda hayırlısını göstersin koskoca 31 yasındaki oğluna hergün kaktın mı yemek yedinmi die aramaya ii gelio sanki aç kalacak geleli 3 hafta oldu hala atamadım o şoku üzerimden.. yapım gereği yapmacıkda olamıyorum zaten ben aramayı kestm artık yine hergün arıyo kaynana tabi eski muhabbeti bulabilene aşk olsun 1 gün açıom tli 2 gün açmıom artık ne yapım içimden gelmio eşimlede telefonda tartışmıştık zaten ara sıra laf vurduruyorum ama anlamamazlıktan gelio açmıo o meseleyii ahh bi açsaa acaba aynı şeyi ben kendi ailemle paylaşsam ne düşünürdü ne yapardı acaba ?
kaynana yanlıları nerde
deseler ya çok ayıp kocanın annesi vardır bir bildiği diye
her şeye yetişiyorlar ya
sorunun asıl kaynağının kayınvalidesi değil eşi olduğunu anlayabilseniz, kaynana yanlılarını çağırmanıza gerek kalmaz...
kayınvalide hatalı olabilir ama asıl sorun adam büyüyememiş...denge kuramamış, yetişkin olamamış koca olamamış...kayınvalideye kulp arayacağınıza adama bakın önce...
cnm benm ii hoşta sadece benm mi kaynanam kaybetmş oğunu söle bi çevremize bakarsak herkezn sevdiği insanlar ölüoo hayatın kuralı bu vakti zamanı gelince bizde ölcez dört günlük dünya demişsin ee madem öle su dört günlük dünyada niee ben kendi kendimi kahrediyim evliliğimi güvenilmeyecek durumlara neden düşürüyüm nese zaten ben tepkimi koydum eşimlede konuştum hatta açtığım konuyuda bi temiz okuttum inş hayırlısı olur hakkımızda ne diyim ama kesin kararlıyım su yaşıma kadar kimseden izinde almadım işimede karıştırmadım hiç kusura bakmasınlar su zamana kadar saygı dedim sustum bundan sonra susmam artık herkez yerini hattini bilsin dimi ama benmde olcak oğlum surda kaldı 2 haftam büyük konuşmayım hayatta böle yapmam ama evlennce allah mesut bahtiyar etsn onlar mutlu olsun bana yeter ne ararım ne sorarım sık sık bayramda gelsnler özel günlerde arasınlar yetr darılmam vallaha yaw ne buu böleeee
burda suc kayinvalidende degil ki tamami ile esinde esime annesi boyle bir soru yoneltse esimin ilk lafi sana ne anne olur birdahada cesaret edip soramaz bile ama esim anlatirsa oda ogrenmis olur sorana degil anlatana bakicaksin otur esinle konus hatta sert bir konusma yap oda haddini bilsin kayinvalidenlede samimiyeti mesafeyi koru
sorunun asıl kaynağının kayınvalidesi değil eşi olduğunu anlayabilseniz, kaynana yanlılarını çağırmanıza gerek kalmaz...
kayınvalide hatalı olabilir ama asıl sorun adam büyüyememiş...denge kuramamış, yetişkin olamamış koca olamamış...kayınvalideye kulp arayacağınıza adama bakın önce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?