Fikrinizi merak ediyorum, ailevi bir durum

Ben evleneli 2 sene oldu ve aileme 4 saat uzaklıktaki başka bir şehirde yaşıyorum, annemler beni ziyarete 2 kez geldi sizce bu normal mi? Annemi hep davet ediyorum ama sık sık bahane buluyor, yine 4 saat mesafedeki dedemlere 1 ayda 2 kez gitti, 8 saat mesafedeki teyzeme de bana geldiğinden daha sık gidiyor, bazen sitem ediyorum ama sonra kıyamıyorum yine normale dönüyorum, ama cidden yalnız hissediyorum evim, eşimle olan ilişkim, düzenim, nasıl bir hayat yaşıyorum hiç merak etmiyor mu diye üzülüyorum, sizce ben mı abartıyorum
4 saat yol bir yasatan sonra yorucu oluyor. evlat olarak onlar gelmese de gitmek sizin vazifeniz benim bakis acima gore. 4 saat mesafedeki babasina gitmis. o da onun vazifesi. yasli adam ona gelemeyecegi icin o babasina gidecek tabiki. bir anne olarak evinize fazla karismamak sizi esinizle, geciminizle basbasa birakmak istemistir. kendinizi mesgul edecek seyler yapin anneniz her dk gelemez oyle sıkılıyorsunuz diye.

Ben anneme gidiyorum kızımda bana gelsin diye düşünüyordur belki sorsanız ya en azından cevabı alırsınız. Bence absurt bir durum da yok o ayri

Ben anneme gidiyorum kızımda bana gelsin diye düşünüyordur belki sorsanız ya en azından cevabı alırsınız. Bence absurt bir durum da yok o ayri

Ben zaten gidiyorum 😁 çevreme bakınca yeni evlenen arkadaşlarım evlerini anneleri ile düzenlediler benim annem gelmedi, evlendim o sene geldi ve 1 gün kaldı gitti, 2.sene geldi yine 1 gün kaldı gitti, bu kadar az gelmesi bana biraz üzücü geliyor yeni evli de sayılmam artık yani 2 bucuk sene olacak evliliğim

Back
X