Utopikuye Allah kocana sabır versin. Çok mız mız küçük bir kız çocuğu gibisin.Ben esime bile söylemem bu filmi o kadar ozel. Insanlar soruyor
Size özel miPolemik yaratmak istemiyorum amacim yok bana özel oldugunu ve sadece birkac noktadan beni yakaladigi icin etkilendigimi söylüyorum cogu kisi begenmez bile belki yani cok goreceli bir film
Mantikli cumlelerle alintilasalardi bir dey demezdim. Salyalarini akitip havlayarak saldirmak size gore normal bana gore değil
Not Defteri diye düşünüyorum.Şehir şehir geziyorlar
Mutlu sonla bitmiyor
Adam kadını 3 yıl bekliyor
Türkçe dublajı var
Tvde yayınlanmış
Böyle bi film izleyen olduysa ipuçlarını birleştirdim. El birliğiyle bulalım yoksa çatlayacağım!
Not Defteri diye düşünüyorum.
Ne kadar oldu izleyeli filmi? Huzunlu mu? Oyle olunca daha cok etkiliyor cunku. Ben esime bile söylemem bu filmi o kadar ozel. Insanlar soruyor bana burada söyleyemiyorum
hahahahKız goblinin gelinini görünce goblini hatırlıyorum da ondan
Şehir şehir geziyorlar
Mutlu sonla bitmiyor
Adam kadını 3 yıl bekliyor
Türkçe dublajı var
Tvde yayınlanmış
Böyle bi film izleyen olduysa ipuçlarını birleştirdim. El birliğiyle bulalım yoksa çatlayacağım!
Kanki başka beğendiğin filmler varsa paylaşsana.Filmlere kafayı saracam.Beni bayağı bir oyalar.Ama öneri lazım.Filmin adini soyletip KIB yapin. Hak etti.
Kisiye ozel film mi olur ben etkilendigim filmleri hep paylasirim. Onlar etkilenir etkilenmez, onlarin bilecegi is.
Beni etkileyen bir filmi daha paylasabilirim AGORA. Oyle romantik bir film degil beklentiniz ask uzerine olmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?