Film bitti, ben kendime gelemiyorum

Ben esime bile söylemem bu filmi o kadar ozel. Insanlar soruyor
Utopikuye Allah kocana sabır versin. Çok mız mız küçük bir kız çocuğu gibisin.

Filme gelince; eğer bir filmden etkilenip eşini ve hayatını o sahnelerle kıyaslayıp hüzünleniyorsan Allah yine sabır versin eşine.

filmin ne olduğunu tahmin ettim, ama söylemem çünkü benim en sevdiğim film:) benim sevdiğim film değilse de değmez zaten konuşmaya, ama benim sevdiğim filmi de öyle herkese söyleyemem kusura bakma konu sahibi. herkesin anlayabileceği bir film değil zaten, çoğu kişi izlerken anlamıyor, o yüzden seçerek paylaşıyorum.

o kadar insanın filmin ismini sorması normal filmin konusuna göre durum değişir, geçen arkadaşım alien filmni izliyordu, rüyasında alien kovalarken görmüş, ee sonuç olarak izlediğin şeyden etkileniyorsun bunu çocuklar bile bilir (çocukken rüyamda çizgi film görürdüm ben ne güzel) konu içeriğini paylaşmadan kimse yorum yapamaz, gereksiz bir muhabbet olur.

geçen bir üye "bir derdim var ama anlatamam ne olduğunu" diye konu açmıştı, onun kadar içi boş bir konu olmuş bu da bence. derdini söylemeyen derman bulamaz, bu değişik ketumluğu ile pek huzurlu olabileceğini sanmıyorum hayatında konu sahibinin.

aşırı etkilenip etkisinden uzun süre çıkamadıgım filmler oldu. ama o film özel göreceli diye kimseyle paylaşmamazlık yapmadım. 20 sayfadır insanlar bunu soruyor ve konu sahibi hep göreceli, herkes sevmez vs deyip geçiyor köşeye. konu sahibinin amacı filmi sahiplenmek değil, özel hayatında insanlardan göremediği ilgiyi bu şekilde görmek hoşuna gitti. bence.

Kardeşime oldu aynı şey bir süre filmle ilgili replikleri vs tekrar tekrar izledi filan izlediğiniz film aşk ve gurur mu
E artık aramızda olay olan şu çok özel filmin adını paylaşın.etkilendiginiz filmi merak ettik kulüp üyeleri olarak

Polemik yaratmak istemiyorum amacim yok bana özel oldugunu ve sadece birkac noktadan beni yakaladigi icin etkilendigimi söylüyorum cogu kisi begenmez bile belki yani cok goreceli bir film
Size özel mi Dikkat çekmeye mi çalışıyosunuz ? Söylememekteki amaç ne yani. Film hakkında tek söylediğiniz duygusal romantik falan filan e biz ne bilelim esas kız ölüyo mu aldatılıyo mu siz filmin neresinde kendinizi buldunuz biz nerden bilelimde yorum yapalım. Madem söylemeyeceksiniz niye konu açıyosunuz. Tek yorum çıkarsınız etkisinden merak etmeyin olacak bunu biz mi söyleyelim illa

Allah aşkına şu filmin adı nedir ?Meraktan çatlayacağım

Yahu net olup "su filmi izledim, boyle boyle etkilendim" denilse yorumlari 2 sayfa bulmayacak ici bos, tiriska bir konu, icine gizem katinca neredeyse 20 sayfayi bulmus ya, yanarim ona yanarim. :) Demek ki ilgi isteyince konulari boyle aciyoruz hanimlar,ogrenelim. :)

Eee bulabildiniz mi bari filmi, veya ortada film var miymis? Simdi onlarca sayfa geriye gidemicem, cok bildirim aldim bu konudan, girip duruyorum.

Konu sahibinin eski konularina goz gezdirdim, cok degil aslinda, sadece basliklara baktim ve buradan bir kac yorum okudum ustune. Bence olay su: ortada film filan yok. "film" filan diye konu sahibi kendi hayatina demis. Zira tuhaf bir evlilik ve gonul iliskisi gecmisi var. Keklenmis olma ihtimalimiz yuksek bence. Kendine ozel filmmis. bu olsa olsa kendi hayati. Kendi hayatini anlatsa bu kadar alicisi cikmaz veya burada taslanir diye film milm diye sallamis gibi geldi bana. Konu sahibinin psikolojisinin de normal oldugunu dusunmuyorum.

Ben biraz meraklıyım ve sanırım son iki haftamın yayın akışına bakacağım bulmak için. Konusundan bulabileceğimi düşünüyorum. Bulursam paylaşırım.

Şehir şehir geziyorlar
Mutlu sonla bitmiyor
Adam kadını 3 yıl bekliyor
Türkçe dublajı var
Tvde yayınlanmış

Böyle bi film izleyen olduysa ipuçlarını birleştirdim. El birliğiyle bulalım yoksa çatlayacağım!

Not Defteri diye düşünüyorum.

Ne kadar oldu izleyeli filmi? Huzunlu mu? Oyle olunca daha cok etkiliyor cunku. Ben esime bile söylemem bu filmi o kadar ozel. Insanlar soruyor bana burada söyleyemiyorum

genele çekilmiş bir filme özelleştirmek? bu kadar anlam yüklemeyin.
bu kadar gizem, bu kadar abartı.
söylemeyin tamam da niye konu açıp söylemem, söylemem nidalarındasınız.
siz bahsederseniz, doğal olarak sorulur, tuhaflık anlatıp sonrada film benim özelim demeniz.
bence kafanız karışık.

Kız goblinin gelinini görünce goblini hatırlıyorum da ondan
hahahah izledin mi o diziyi? ben bir sürü kore dizisi izlemişimdir bugüne kadar, hatta japon ya tayland dizilerine de bakarım sayısını unuttum artık, dizilerinin yanında filmlerini de izlerim asyanın. ama şu goblin nickimi değiştirtecek kadar hayran bıraktı beni kendisine

Kadin olmuste olamaz mi? Tv de yayinlanmis derken hangi kanal. Ana kanallara baksan bile bulamazsin cunku belki siradan bir filmdir. Bosver bence.

Kanki başka beğendiğin filmler varsa paylaşsana.Filmlere kafayı saracam.Beni bayağı bir oyalar.Ama öneri lazım.
Duygusal dram tarihi gizem polisiye ama etkilendiğin filmleri...
Diğer arkadaşlar da lütfen.

.Ay ütopik sen de yani.Film buldumcuğu olma bukadar bizle hislerini paylaştıysan ayıp olıyor ama.Nolur yani söylesen. Kişiye özel filmlere bayılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…