Film bitti, ben kendime gelemiyorum

Bi Filmin Adını Vermek Bu Kadarmı zor, sen söylersin sevip sevmemek izleyenin sorunu hayret.. çok komik sanki davincinin şifresi bazı tipler var ya hanı benım giydıgımı baskası gıymesın parfumu baskası kullanmasın dıye kıvrılanlar filmde öyle olmuş

Süslü cümleler kurarak laf ebeliği yapmak ve prokative etmek seninkisi can sıkıcı
Hata ekran karşısında insanların merak ettiğini görüp eğlendiğin fikri sinirlendiriyor
Güzel üslubundaki uslupsuzluğu sevmemiştim haklıymışım

Filmin adı ya "göreceli" ya da "kusura bakmayın" falan bence...

Ne gıcıksın :) catlattin milleti. Bence de soyleme büyüsü kaçar sana ozel olmaktan cikar falan.

Senin aşık olasın gelmiş. Demediler deme.

Üff böyle her şeyi söyleyip de filmin adını gizli tutman çok saçma.. bence film falan yok ortada amaç insanları sinir etmek.. yani bi isim yazmak çok zor olmaması gerek.
+1000
Ben böyle saçma bişey görmedim. ne olacak yani ismini soylesen,ne kadar onemsiyorsunuz ya siz burayı anlamadim konu sahibesi.film komedi filmi olsa bile "aaaa tüüü kakaaa " diycek halimiz yok ya :)
Filmlerde ki gibi aşklar gercek hayatta yoktur merak etme bu kadar kendini kahretmeye degmez

Koyu bir film severim. Filmi az çok tahmin edebiliyorum. "Sadakatsiz" olmali. Ya da başına ne kötülük gelirse gelsin sevmeye devam eden tarzda bir adamin filmi. O yüzden ismini yazmaya çekiniyorsun.Konu göreceli dediğin nokta bu.

utopikuye ne şanslısın ki böyle bir film izlemişsin. sana dokunmuş, özelin olmuş.
bu arada niye burdaki kadınlar filmin adını merak ediyor onu hiç çözemedim gerçekten.

Daha bi film ismini bile vermeye kıskanıyorsun...aman izleyecekler bana özel benim duygularım muhabbeti yapıyorsun gelmiş bi adamla yaşanacak büyük aşktan bahsediyorsun ..o aşk sizi hiç bulmaz merak etmeyin.aşk da haset kıskançlık bu denli bencillik yoktur cünkü.
Ha diyeceksin bi film ismi vermedim diye bu mu Yani.aynen bu diyorum.bak sen fersah fersah uzaksın böyle duygulara..adamı boğar öldürürsün NE aşkı..kusura bakmayın özür diliyorum:)))

Oncelikle, tum duyada halka acik sinemalarda gosterilmis filmin nesi kişiye ozel olabilir
Kac milyon insan belki de izlemistir

Moulin Rogue (Nicole Kidman, Ewan McGragor)'u 20den fazla kere izledim. Bi ara universideyken, yemek yaparken bile izliyordum

En son Fifty Shades'in kitaplarina ve filmine takildim. İnsan empati yaparak kendini tabi ki filmdeki karakterlerin yerine koyuyor. Normal yani. Kitap okurken de cok olur bu. Konu ask ise zaten biz dunden raziyiz.

Filmin ismini mutkaja ver. Yani hayatım sıradanlasıyor yemek yapmayı falan dusununce dıyorsun ama film o bacım. Onlar orda bizim yaptıgınız hıc bıswyı yapmıyor ki zaten. Hiç wcye gıttılermı fılm boyunca, uyudular mı soyle deliksiz. Erken mı evlendın? Bişeylerı yasayamamıssın belli. O konuda cok ıyı anlıyorum senı. Mesela ben köyüme doyamadım gıbı hussederım. Bazen bi çalı bi ağac beni benden alır. Bazen aklıma gelır , nıye köy gıbı yerde yasamıyorum dıye aglarım içli içli. Hiç gitmişliğim de yok mesela. Neden nıcın ozlerım bilmiyorum. Eksikliklerın var. Filmde dekendıne dair bısey buldun ve film koptuGecer etkısı bı ıkı gune

Ben hep fantastik bilim kurgu izliyorum romantik nadir izlerim. Size cok film onerebilirim ama o ozel konuyu kapaticam sanırım hoşlanmıyorum insanlari meraklandirmaktan
Bi de mşlletvekılıne asık olan ve adını ınat la vermeyen bırı vardı. Adamın da haberı yok asktan falan. Hayır yanı mesela tarkana aşıgım desen ne olur demesen ne olur. Senınkı de o misal. Filmi burdakı kadınlar ızlemeyınce özel mi kalıcak senın ıcın:) o fılm cok ızlendı amaaa. Ayrıca kımse senınle dalga gecmez, ayy o gılm mı dıye. Gecenı ben cezalandırcam, söz

Telif hakkı mı istiyorsun arkadaşım?
Aman söyleme sonra devam filmi çekerler adam bu sefer kadından nefret ediyordur resimlerini yakıyordur başkasıyla evlenir falan nazar değer sakın söyleme

Ya film diye düğün cdni mi izledin naptın sen?
Eskiden kocan hüzünlü seviyordu şimdi odun falan ahahah.

Ya 17 yasında değilseniz, ya da sizi etkileyen bir olayın filmi falan değilse etkilenme işi 15 dakikadan uzun sürmemeli. Sürüyorsa da kalkın bi camları açın hava girsin.

Bu mudur dense ne olacak ya hu?

Konu film odaklıysa tabii ki filmin adı merak edilecek, anlamayacak bir şey yok.

Söyleseydiniz belki birkaç kişi merak edip izleyecek, birkaç kişi ben biliyorum filmi diyecek geçecekti, mesele uzamayacaktı, bu şekilde uzatıyorsunuz.
Polemik çıkartan sizsiniz.

Daha sen bir film adını vermeye çekinip aman sıradan bulacaklar aman beğenmeyecekler dersen ne eşin ne de kv anlar seni ezilip gidersin ütopiküye

Kişiye özel, göreceli film nedir abi?
Youtube da denk geldim bu şarkıyı çok sevdim, kimse bilmesin paylaşmayalımcılar türedi ya onlara benzemiş konu.
Yahu insanlar gıcık olmuş doğal olarak.
Söyleseniz belki izleyenler sizi bu ruh halinden kurtaracak.
Saçma.

Bende iki yıl önce bir film izledim. Çok etkilendim. Oyuncunun başka bir filmini izledim. Bu sefer aşık oldum adama. Toplam 34 film yapmış Beş ayrı filmini en az yedişer defa izledim. Perde arkalarıda dahil. Aktörün, gösterime yeni girecek olan filmini altı ay boyunca beklerken, fragmanını günde en az 30 kere aksatmadan izledim. Hatta bir filmini bir hafta boyunca her gün işten geldiğimde açtım seyrettim. Aktör hakkındaki en ufak videoyu, hakkında yazılmış yorumları hepsini okudum. Google aramalarımıı bir sene boyunca kahramanı bu aktör oldu. Nasıl farketmeyip bana ödül vermediler bilmiyorum. Mutlaka uzayda, iletişim uydularında göze çarpan bir enerji yaymışımdır. Eşim bana gıcık oldu. Her gittiğim yerde bu filmleri anlattığım ve insanlara seyretmeleri için yoğun baskı uyguladığım için herkes benden köşe bucak kaçar oldu. Nerdeyse çayımı adamın içtiği gibi içecek, hatta para bulanilsem memleketine gidecektim. Nasip olmadı .
Sen filmi söylersen bende aktör kim söylerim. Hodri meydan..

Bana cok ozel, size muhtemelen sıradan, cok göreceli daha nasil anlatabilirim? Karakterler herkesin kendinde bir seyler bulacağı turden degil. Size iyi eglenceler.

Belki bize de özel gelecek, nerden biliyorsunuz?

Bize "muhtemelen" sıradan, peki ya değilse?
Neden bizim adımıza karar veriyorsunuz?

Bizim hangi karakterde ne bulacağımızı/ ne bulmayacağımızı nerden biliyorsunuz?

Neden önyargılısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…