Filmin adı ya "göreceli" ya da "kusura bakmayın" falan bence...
Ne gıcıksın :) catlattin milleti. Bence de soyleme büyüsü kaçar sana ozel olmaktan cikar falan.
Senin aşık olasın gelmiş. Demediler deme.
+1000Üff böyle her şeyi söyleyip de filmin adını gizli tutman çok saçma.. bence film falan yok ortada amaç insanları sinir etmek.. yani bi isim yazmak çok zor olmaması gerek.
Filmin ismini mutkaja ver. Yani hayatım sıradanlasıyor yemek yapmayı falan dusununce dıyorsun ama film o bacım. Onlar orda bizim yaptıgınız hıc bıswyı yapmıyor ki zaten. Hiç wcye gıttılermı fılm boyunca, uyudular mı soyle deliksiz. Erken mı evlendın? Bişeylerı yasayamamıssın belli. O konuda cok ıyı anlıyorum senı. Mesela ben köyüme doyamadım gıbı hussederım. Bazen bi çalı bi ağac beni benden alır. Bazen aklıma gelır , nıye köy gıbı yerde yasamıyorum dıye aglarım içli içli. Hiç gitmişliğim de yok mesela. Neden nıcın ozlerım bilmiyorum. Eksikliklerın var. Filmde dekendıne dair bısey buldun ve film koptuGecer etkısı bı ıkı guneHani bir ruya gorur ertesi gun leyla gibi dolasirsiniz ya. Iste oyle bir sey. Ben kolay kolay etkilenmem filmlerden.
Bi film izledim gunler once tvde romantikti 2 gun sonra, once dublajli olani tekrar izledim baska gun de altyazilisini açıp izledim. Basroldeki kadinda ve filmde kendimden bir seyler bulunca fena etkilendim. Sanki ben yasamisim gibi duygulandim garip bi hüzün birakti uzerimde replikler sahneler aklimda dolaşıyor sürekli onlarin yerinde olmak istiyorum falan. Adamin hissettikleri o kadar duygu yuklu ve gercekciydi ki. Cikmiyor aklimdan ya. O kadar guzel canlandirmislar ki karakterleri. Kamera arkalari, soundtrack ne varsa izleyip dinliyorum sahneler geliyor aklima huzunleniyorum. Adam kadını oyle guzel hüzünlü seviyor ki mesela neredeyse ben de aşık olucam kadina. Kiskandim. Ruyama girdi hatta. Basroldeki kadindim ruyamda.Mutlu sonla bitseydi böyle huzunlenmezdim belki hatırladıkça. Filmi soylemek istemiyorum bana özel, zaten oyle cok ses getirmiş bir film de degil.
Esime bakıyorum beni niye o kadar ozel hissettirmiyor diye düşünüyorum.Halbuki hangi evlilik ask filmi tadında geciyor surekli. Gercekte oyle bir ask olmadığını o kadar guzel seven bi adam olmadığını bildigin halde niye boyle etkilenirsin ki. Uzerine birkac film izledim unutmak icin yerine koyamiyorum. Bosluktan mi oldu boyle? O duygu yüklü sahnelerden etkilenmenin yanısıra arabaya atlayip sehir sehir geziyorlardi filmde ona da cok imrendim. Sonra yemek yapmam gerektigini hatirlayinca hayatimin siradanliyla yuzlestim. Kendi hayatimi sorguluyorum etkisinde kalinca acaba tatmin etmiyor mu beni diye. Hayalperest biri de degilim. Yalnız miyim bu konuda? :/ sizde de oluyor mu boyle? aklimdan nasıl atabilirim filmi? Yoksa bi daha bi daha izlerim..
Bi de mşlletvekılıne asık olan ve adını ınat la vermeyen bırı vardı. Adamın da haberı yok asktan falan. Hayır yanı mesela tarkana aşıgım desen ne olur demesen ne olur. Senınkı de o misal. Filmi burdakı kadınlar ızlemeyınce özel mi kalıcak senın ıcın:) o fılm cok ızlendı amaaa. Ayrıca kımse senınle dalga gecmez, ayy o gılm mı dıye. Gecenı ben cezalandırcam, sözBen hep fantastik bilim kurgu izliyorum romantik nadir izlerim. Size cok film onerebilirim ama o ozelkonuyu kapaticam sanırım hoşlanmıyorum insanlari meraklandirmaktan
Bende iki yıl önce bir film izledim. Çok etkilendim. Oyuncunun başka bir filmini izledim. Bu sefer aşık oldum adama. Toplam 34 film yapmış Beş ayrı filmini en az yedişer defa izledim. Perde arkalarıda dahil. Aktörün, gösterime yeni girecek olan filmini altı ay boyunca beklerken, fragmanını günde en az 30 kere aksatmadan izledim. Hatta bir filmini bir hafta boyunca her gün işten geldiğimde açtım seyrettim. Aktör hakkındaki en ufak videoyu, hakkında yazılmış yorumları hepsini okudum. Google aramalarımıı bir sene boyunca kahramanı bu aktör oldu. Nasıl farketmeyip bana ödül vermediler bilmiyorum. Mutlaka uzayda, iletişim uydularında göze çarpan bir enerji yaymışımdır. Eşim bana gıcık oldu. Her gittiğim yerde bu filmleri anlattığım ve insanlara seyretmeleri için yoğun baskı uyguladığım için herkes benden köşe bucak kaçar oldu. Nerdeyse çayımı adamın içtiği gibi içecek, hatta para bulanilsem memleketine gidecektim. Nasip olmadı .Hani bir ruya gorur ertesi gun leyla gibi dolasirsiniz ya. Iste oyle bir sey. Ben kolay kolay etkilenmem filmlerden.
Bi film izledim gunler once tvde romantikti 2 gun sonra, once dublajli olani tekrar izledim baska gun de altyazilisini açıp izledim. Basroldeki kadinda ve filmde kendimden bir seyler bulunca fena etkilendim. Sanki ben yasamisim gibi duygulandim garip bi hüzün birakti uzerimde replikler sahneler aklimda dolaşıyor sürekli onlarin yerinde olmak istiyorum falan. Adamin hissettikleri o kadar duygu yuklu ve gercekciydi ki. Cikmiyor aklimdan ya. O kadar guzel canlandirmislar ki karakterleri. Kamera arkalari, soundtrack ne varsa izleyip dinliyorum sahneler geliyor aklima huzunleniyorum. Adam kadını oyle guzel hüzünlü seviyor ki mesela neredeyse ben de aşık olucam kadina. Kiskandim. Ruyama girdi hatta. Basroldeki kadindim ruyamda.Mutlu sonla bitseydi böyle huzunlenmezdim belki hatırladıkça. Filmi soylemek istemiyorum bana özel, zaten oyle cok ses getirmiş bir film de degil.
Esime bakıyorum beni niye o kadar ozel hissettirmiyor diye düşünüyorum.Halbuki hangi evlilik ask filmi tadında geciyor surekli. Gercekte oyle bir ask olmadığını o kadar guzel seven bi adam olmadığını bildigin halde niye boyle etkilenirsin ki. Uzerine birkac film izledim unutmak icin yerine koyamiyorum. Bosluktan mi oldu boyle? O duygu yüklü sahnelerden etkilenmenin yanısıra arabaya atlayip sehir sehir geziyorlardi filmde ona da cok imrendim. Sonra yemek yapmam gerektigini hatirlayinca hayatimin siradanliyla yuzlestim. Kendi hayatimi sorguluyorum etkisinde kalinca acaba tatmin etmiyor mu beni diye. Hayalperest biri de degilim. Yalnız miyim bu konuda? :/ sizde de oluyor mu boyle? aklimdan nasıl atabilirim filmi? Yoksa bi daha bi daha izlerim..
Kız goblinin gelinini görünce goblini hatırlıyorum da ondanbenim adımı gördükçe neden dertleniyon ki
Bana cok ozel, size muhtemelen sıradan, cok göreceli daha nasil anlatabilirim? Karakterler herkesin kendinde bir seyler bulacağı turden degil. Size iyi eglenceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?