Final sınavı öncesi terkedilmek

Eminim senin sınavını seni hicbirseyi düşünmeyen biri için hem beynini hem ruhunu yoracak olmana senin adına üzüldüm yalnızca kendini düşünmüş bencil sınavdan sonrada ayrılabilir final haftası ayrılan tayf serrrrr....dir..

Kızlar yarın önemli bi sınavım var ve erkek arkadaşım ilişki istemiyorum dedi bende sen bilirsin dedim toparlanamiyorum yardım

Ayni durumu bir zamanlar bende yasadim son sinif ve finallerim vardi ayrildi benden aldatarak hemde. Kim ne derse desin hemen gecmeyecek bu bir gercek ama geciyor emin ol hatta bir zaman sonra iyi ki bitmis diyorsun. Sakin sinavlarini boslama ben calismadim ruh gibi gittim geldim calismadan sinavlara girdim sonuc ne oldu okulum uzadi diploma notum dustu vsvs mezuniyetim burnumdan geldi ama degmiyor inan asla boyle hatalar yapma karsida kisinin umrunda olmuyorsun hayatina bak dik dur gitmek isteyen zorla tutulmuyo

Adam seni düşünmemiş olmadık zamanda ortada bırakmışsa sen onu neden düşünüp kafana takasın? Seven adam sevgilisine zarar vermez. B planı olmayan adam bunu yapmaz. Onu hatırlatmayacak bir yere git çalış, kütüphane olabilir mesela. Hatta sınavdan sonra çık dolaş başkalarıyla, bu motivasyon olsun sana, kafasını taşlara vursun hıyar. Onu düşündürecek her detayı uzaklaştır kendinden, sınav çok daha önemli erkekten bol şey Yok.

düşüncesiz herif ya.
2 gün beklese, 2 gün sonra ayrılsa ölecekti çünkü.
terbiyesiz.
bunun gibiler için üzülmeye değmez. umarım kendini toparlayıp sınavında güzel şeyler yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…