• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Final sınavı öncesi terkedilmek

Mlskurtast

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
335
113
103
Kızlar yarın önemli bi sınavım var ve erkek arkadaşım ilişki istemiyorum dedi bende sen bilirsin dedim toparlanamiyorum yardım :(

Bu çok kütükmüş ya boşver yeni odunlara yelken aç. Düşüncesiz mahluk :sopa:

benim de başıma aynısı gelmişti girip boş kağıt verdim çıktım sonra bütünlemede geçtim ne yapayım o kafayla yazamadım hiçbir şey kötüydü yani bayagı inşallah telafisi olan bir şeydir :/

Hit
İş başka dostluk başka diye bir söz vardır ya iş başka aşk başka

Boş verin üç gün sonra o döner yahut sizin Hayatınıza başkası girer olan sınava olur
Hırsımi alamıyorum sinir krizi geçiriyorum şu an resmen allah belasını versin

Boşaltın kafanızı sadece ders düşünün gidin sınava çıkın[/QUO
İş başka dostluk başka diye bir söz vardır ya iş başka aşk başka

Boş verin üç gün sonra o döner yahut sizin Hayatınıza başkası girer olan sınava olur

Boşaltın kafanızı sadece ders düşünün gidin sınava çıkın

Gözüm görüyor mi 2 yıllık ilişkiyi o kadar emeklrine rağmen bu şekilde bitirdi sonrasında hiçbişey yazmadi çok kötüyüm kizlar

Bu tipler sınav bittikten sonra dönüyor. Niyeyse karşısındakini hep demotive etme hedefinde oluyolar.

Dönünce de sen onun suratına bakma bosver.

Acını ertele bak, üzül tamam ama sınavdam sonra üzül. Sen üzülsen de bisey degismeyecek di mi? Ama sınava çalışmazsan cok sey degisecek.. emeklerine yazık etme, ailenin emeklerine yazık etme. Bosver elin sümüklüsünün seni engellemesine izin verme

Eminim bu durumda çalışmak kolay değildir ama eğer yapabilirseniz de çok güzel olur. Elinizi yüzünüzü yıkayın, bi kahve yapın hiçbir şey yokmuş gibi odaklanmaya çalışın, elinizden geleni yapın en azından. Mesela sadece 2saat tutun kendinizi, o sürede de hızlıca göz gezdirin notlara. Yarın sınavdan sonra üzülmek için bolca vaktiniz olacak ama şimdi biraz erteleyin.

Konu sahibesi bu adam gelir gider başkası gelir gider ama kötü not transkriptte sonsuza dek kalır

Sınavına odaklan derim canımcım

Yat uyu boşver o gerizekalıyı da

Seni ve sınavını düşünmeyen biri için finalini berbat etme

Gözüm görüyor mi 2 yıllık ilişkiyi o kadar emeklrine rağmen bu şekilde bitirdi sonrasında hiçbişey yazmadi çok kötüyüm kizlar

İlişkileri emek verilen bir proje gibi inşa ederek değil, spontane yaşarsanız hayatınızdan ayrılan kişi bu kadar sarsıcı bir etki bırakmaz üzerinizde. Geçmiş olsun.

Kafanı dağıtmak için ders çalış, psikolojini "e ayrıldı o zaman ders çalışamam" modunda ilerletme.

Sınava bir girim gelim dönecem ben sana dersin.Dondugunde he nediyon simdi söyle dersin.

Back
X