Köfteler Fırında Köfteli Krep Sarma & İçli Köfte

sağol canım evet haklısın yesek yesek yesek hep yesek ama hiç şişmesek

Ellerine sağlık vede bol şansların olsun..

ayy oyumu kullandım hayırlı uğurlu bereketli olsunn Güldencimm
beni benden alan krep sarmana ve içli köftene verdim oyumuu

bende kulandım ama kime verdim söylemem

Emeğinize ellerinize sağlık muhteşem görünüyor yarımada başarılar

yarın akşama şu krepliden yapmalıyım, süper görünüyo şekerim. inşallah seninkiler kadar güzel olur. bayıldım

Vayy vayy vayyyyy sen neymişsinde benim haberim yok köfteli krep sarmayı kesin yapıcam :)) cnm bişi sorucam köfteleri az yağdamı pişiriyorsun kimisi kapağını kapatıyor buharıyla pişssin diye sen nasıl yaptın benim köftelerin içi genelde çiğ olur da :)) gerçi sen sonradan fırınada vermişsin şunu merak ettim köfteleri ocaktayken tam pişmesi gerekiyormu ? Yoksa şart değilmi nasıl olsada fırında da pişiceği için

sağol canım ben genelde az yağ kullanan biriyim çevire çevire pişirdim arada bir sıçramasın diye kapak kapattım içi pişiyor az yağda da ama dediğin gibi çok pişirmeye gerek yok bu tarifte fırınlanacağı için...

yarın akşama şu krepliden yapmalıyım, süper görünüyo şekerim. inşallah seninkiler kadar güzel olur. bayıldım

yaparsın canım eminim güzelde olur..
eğer yumurta sevmiyorsan son dökülen sosu dökme yağlı kağıt ser fırın tepsisine krepleri koy kaşarlı olarak sonra at fırına sos olmada olur...

yaparsın canım eminim güzelde olur..
eğer yumurta sevmiyorsan son dökülen sosu dökme yağlı kağıt ser fırın tepsisine krepleri koy kaşarlı olarak sonra at fırına sos olmada olur...

Ben kıymamı buzluktan çıkardım kesin yapmalıyım bu tarifi :))sonucu da akşam yazarım :)
Yaw bi soru daha sorucam biliyorum çook fazla oldum ama sosu kreplerin üzerine gezdirsek daha iyi olur dimi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…