Köfteler Fırında Köfteli Krep Sarma & İçli Köfte

Sen gelmezsen ben gelir seni bulurum. :) Ben de tesekkür ederim güzel yorumun icin. :)
Emegine saglik tekrar, umarim ilk icli köfte denemem basariyla sonuclanir ama senin tarifinle olumlu sonuclanacagina eminim! :)

dedimki geriliyorum uzak durayım nasıl uzak durdum kendime şaşıyorum ama
ilk kez yapacaksan dağılıp çatlamaması için bir tane haşlanmış patates koyabilirsin hamuruna...
eminim çok güzel olacaktır

dedimki geriliyorum uzak durayım nasıl uzak durdum kendime şaşıyorum ama
ilk kez yapacaksan dağılıp çatlamaması için bir tane haşlanmış patates koyabilirsin hamuruna...
eminim çok güzel olacaktır

Sen yine uzak dur, arada rahatlamaya ihtiyaci oluyor insanin.
Aa cok iyi oldu bu önerin, deneyince sana resmini gönderecegim! :)

Hey allahım niye girdim ki konuya sanki

Canım müthişsin ya..
Yalnız o içli köfteleri o kadar muntazam kapatmana da hayran kaldım.
Benimkiler şekli tanımlanamayan cisim gibi oluyor genelde

Sen yine uzak dur, arada rahatlamaya ihtiyaci oluyor insanin.
Aa cok iyi oldu bu önerin, deneyince sana resmini gönderecegim! :)

çabuk geriliyorum senin gibi güzelce yazıp ohh bee verdim cevabını diyemiyorum banlanıyorum en güzeli mola vermekti
evet tatlım kesinlikle patates işini görür..

Hey allahım niye girdim ki konuya sanki

Canım müthişsin ya..
Yalnız o içli köfteleri o kadar muntazam kapatmana da hayran kaldım.
Benimkiler şekli tanımlanamayan cisim gibi oluyor genelde

izninle güliciiimmmmmm
şekli tanımlanamayn cisim demek yazık ama niye ezikliyon garibim köfteleri
yaptığına göre zamanla şeklide güzel verirsin hem zaten bende sinir oluyorum illa mantı küçük olmalı neymiş efenim içli köfte benim yaptığım şekil olmalı asla katılmıyorum nihayetinde mideye inecek şekilci olmamak lazım
ayrıca çok teşekkür ediyoruuuuuummmmmm

çabuk geriliyorum senin gibi güzelce yazıp ohh bee verdim cevabını diyemiyorum banlanıyorum en güzeli mola vermekti
evet tatlım kesinlikle patates işini görür..

sagol canim ama ben de aslinda ara veriyorum bazen bir süre girmiyorum KK`ya yoksa duramam ben de öyle
neyse, konunu bölmeyelim, sen güzel pisirmelerine saglikla mutlulukla devam et, biz de takip edelim!

Ama canım cismin şekli tanımlanamayınca kendisi de haliyle kalınca bir şey oluyor

Sonra dalga geçiyorlar benle
O yüzden napıyorum? Canım içli köfte isteyince migrosa gidiyorum, en temizi

sagol canim ama ben de aslinda ara veriyorum bazen bir süre girmiyorum KK`ya yoksa duramam ben de öyle
neyse, konunu bölmeyelim, sen güzel pisirmelerine saglikla mutlulukla devam et, biz de takip edelim!

sağol canım...
bende sıkıldıkça yarışıyorum işte
3.yarışmam olcak bu

Ama canım cismin şekli tanımlanamayınca kendisi de haliyle kalınca bir şey oluyor

Sonra dalga geçiyorlar benle
O yüzden napıyorum? Canım içli köfte isteyince migrosa gidiyorum, en temizi

çok ayıp teşvik etmek yerine dalgamı geçiyorlar belkide ustalaşacakken köreldin gencecik yaşta çevrede çok önemli tabii
bende çok yapmıyorum işte heryerde yapılmışı var ne uğraşacam diyorum alıyorum ohhh miss sende en güzelini yapıyorsun:13::13:

günaydın canım
evet canım bende yaparım çok severim yemek yapmak benim için inan alışveriş yapmak gibi zevkli

o zaman sende al köfteni gel yarışmaya bu pazar başvuru süresi için son yetişirsin :13:

o zaman sende al köfteni gel yarışmaya bu pazar başvuru süresi için son yetişirsin :13:

bu güzel davetin için teşekkürler canımmmm
yarışma şimdilik düşünmüyorum ama aklımda daha sonra belki katılırım
tabii senden birincilik gelmio kimseye oda ayrı konu

icli köfte resimleriyle yetiniyim ben bayiliyorum icli köfteye ama zamanim yok yapmaya,en iyisi sana geliyim

ellerinize emeginze saglik krepli sarmada cok güzel görünüyor basarilar dilerim

bu güzel davetin için teşekkürler canımmmm
yarışma şimdilik düşünmüyorum ama aklımda daha sonra belki katılırım
tabii senden birincilik gelmio kimseye oda ayrı konu

tamam canım ilk fırsatta katıl hazırlık aşamasında ve sonrasında cidden keyif alacaksın...
topu topu 3.yarışmam bu ama yaaa o kadar kategori oldu sadece 3 tanesine katıldım nasıl benden birincilik gelmiyomukiii:26:

icli köfte resimleriyle yetiniyim ben bayiliyorum icli köfteye ama zamanim yok yapmaya,en iyisi sana geliyim

ellerinize emeginze saglik krepli sarmada cok güzel görünüyor basarilar dilerim

misafiri çok severim gel tabi beklerim
ayrıca çooook teşekkür ederim
ne kadarda kafiyeli bir mesac oldu

iyi olur gerçekten bayadır aklımdaydı inş zamanım olursa katılırım
üç tanesine katıldın ikisin de birinci oldun
üçüncü birincilikte yakın gözüküo
şaka bi yana inan çok hoş yaptıkların canım ellerine sağlık
oolsada yesek bide hiiiiççççççç kilo almasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…