valla ıssır ıssır bitmiyo bi tanesiabartmışım büyüklüğünü eşimde dedi niye bu kadar büyük bu kez diye bende sen gelmeden bitirip etrafı toplayım diye acele ettim dedim pazar günüydü herif günü malum:98: pek mutfakta vakit geçirmemi istemez evdeyken herşey saadetmiz için
Hahaha bahaneyi iyi bulmuşsunEeee dediğin gibi, saadetiniz daha mühim
elinize sağlık. krepli olan sanki biraz ağır gibi geldi bana, tadı hafif mi...
ben de içli köfteyi denemek istiyorum,hiç yapmadım,mutfakla aram yavaş yavaş ısınıyor,becerebilirim değil mi
krepli ağır değil tatlım denersen beğenirsin eminim...
deneye deneye yaparsın içli köfteyi başla bence ilk yaptığında da hamuruna bir tane haşlanmış patates koy daha çabuk şekil verirsin...
teşekkür ederim,canım çekti,ikisini de en kısa zamanda denemek istiyorum
yarışmada başarılar...
içli köfte beni çağırıyor sankiii
ben hayatımda ilk defa deneyeceğim içli köfte yapmayıı
o sebeplee patates ekleyip denerim diyorumm
..zamanlaa ustalaştıkça da senin gibi mikemmel içli köfte yapabilrim sanırsam..kv m ayda yılda bir içli köfte yapar pek de metheder kendini ama ne şekli düzgün olur ne de tadı başka köftelere benzer...kuzenimin kv si çok şahane yapıyor yemeye doyamaz insan o köfteleri...inşaallah senin tarifinle aynı lezzeti tuttururum canım..ama birkaç hafta sonra anca olur o iş...biriki hafta bayaa yoğunum çünküü
Namann Allahımm hatun döktürmüşsün yineebayılırımm içli köfteye. Ellerine kollarına sağlık canım benim eminim tadı da görünüşü gibi güzeldir.
Ne kadar becerikli bir hatunsun valla maşallah, çok beğendim krepli köfteni ama açıkçası içli köfte ile hiç aram yoktur. benim oyum krepli ye :) başarılar şekerim...
sağol canım beğenmene sevindim
dene valla pişman olmazsın ama krepleri daha büyük tavada yap ben acele yaptım pazar günü olduğundan acele etmek durumunda kaldım eşim dışarı çıktı o arayı değerlendirdim gelene kadar halledeyim istedim söyleniyo ben evdeyken mutfaktan yanıma gelmiyorsun diye çok seviyozda birbirimizidemem o ki ben aceleden her zamanki tavam yerine küçüğünü kullanmışım sen büyük tavada yap krepleri..
bulmuş senin gibi hem güzel hem becerikli hatunu tabi sevecek..... nazar değmesin aşkınıza
Harika tarifler!!!!
Özellikle icli köfte benim hayir diyemeyeceklerimden bir tanesi! Cok da güzel görünüyor, ellerine saglik!
Ilk tarif de oldukca degisik!
En kisa zamanda denemeyi planliyorum :)
Ellerine saglik!
Basarilar :)
yap canım bende görmek istiyorum senin elinden bi içli köfte
kv olduğundan ne yapsa kötü gibi görünüyo olmasın
ama iyi olsa iyiye iyi dersin sen biliyorum iyi niyetli hatunsundur..
yanii yiğidi öldürürüm ancak hakkını yemem bilirsin Bebişimm
ölçülü yapmadığı için köfteler açılıp dağılıyor....ve nedense çok yağlı oluyor 2 tane yi peşpeşe yiyemiyoruz..artık benim yaptığım içli köfteyi yer geldiğinde
çok teşekkür ediyorum Lambrusco...
uzun zamandır güzel yorumlarından uzak kalmıştım diğer platformlardaki şimdi seni görünce çok mutlu oldum
ayy ellerine sağlık canımm ne güzel görünüyolar çok canım çekti yarın hemmen içli köfte yapcam
maşallah beceerikli hatunsun yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?