- Konu Sahibi incitanemtuana
-
benimde etle pek aram yoktur her şekilde yemem ama bunu deneyecem. et yiyenlere çok hevesleniyorum ama yiyemiyorum keşke kendimi bu vitamin deposundan mahrum etmeyebilsem. ama değişik şeyler denemeyi seviyorum ben yemesemde ailem için yapıyorum ve mutlaka en kısa zamanda denicem lezzetindende hiç şüphem yok resmi bile yetiyor tadını anlatmaya :). ellerine sağlık teşekkürler güzel paylaşımın için canım
süper gözuküoooo bgun denıcemmm emegıne sağlıkk canımmmma.s.
Dün bende yaptim bu Tarifi...
Gercektende tadi muhtesem...evet hasanpasa köftesine benziyor...
ama bu daha pratik daha kolay....
Bende direk Kiyma ile Püreyi beraber firina verdim, sonradanda kasarini serptim üzerine...
Hic bir sorun olmadi yani kiymanin cig kalmasi yada pürenin kurumasi gibi...
Incisim emegin icin cok tsk ederim canim...Tariflerini takiypdeyim...
tskler canim
sorma hakklisin bende ilk defa yaptim ve toparlanincada korkdum
noluyo basaramadim yalnislik var sanirim diye
ama tadi harika
öylede olmasi normal dmekki
Tadina diycek yok hyatim,bayilarak yiyoruz biz ailecek.
toparlanmasida nazari artik :)
sen beni öldüreceksin kesinakannehir
cnm denedim tarifinitşk ederim.hatta blogumdada yayınladım.
cnm denedim tarifinitşk ederim.hatta blogumdada yayınladım.
köfte harika görünüyor. yiyene afiyet olsun da bir şey bilmiyorum o da patates püresi nasıl yapılır. onun da tarini yazabilir misin? lezzet tam olsun...:ecrin_bebek:
Ben de yapanlarin cok begenmeleri üzerine bügün yaptim.Hatta firini az önce kapattim.Ama maalesef ben diger arkadaslar gibi cok süper oldu diyemiyecegim.Tariftedeki ölculeri birebir yaptim.Ama sorun patates püresinde oldu.Kendim patatesleri haslayarak yaptim.Icine sut,tuz ve kasar peyniri koydum.margarini kasar peynirirnin yeterince yagli diye koymadim.Firina verdim.P.püresi pismeye baslayinca kabardi.Borcamdan dökülmeye basladi.Tabii dökulenler yaninca bir duman kapladi firinin icini.Pisene kadar sik sik firin kapagini acdim, mutfakta duman alti oldu. P.püresinin üstü kizarmisti ama bicakla kesince baktim ici sulu, zaten kasikla alabildim. Niye böyle oldu ya.Yapanlardan hic kimsenin olmamis herhalde yorumlara bakinca.Servis tabagina aldim simdi.P.püresi sulu bir vaziyette tabaga yayildi,köfte görünmüyo bile.Bir daha yaparmiyim, bilmiyorum.
son yorumu okuyana kadar akşam yapmayı planlıyordum ama şimdi korktum çünkü evde hazır püre hariç herşey vardı kendim yaparım püreyi diyordum ben de de aynısı olmasın diye hazır püre alıncaya dek erteledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?