- 12 Ekim 2015
- 476
- 602
- 103
- 37
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
-
Sağlıkla ilgili bir durum olsa bütün varımı yokumu dökerim onun için ama öyle bir abi ki ölüyorum dese acaba diye şüphe düşerim.Önceki aldığın borçla kredini tükettin abicim Allah yardımcınız olsun derim.
Tabi eğer sağlıkla ilgili bir durum yoksa.
Vermeyin sakın o zaman. Onun arkasını toplamak zorunda değilsiniz.Sağlıkla ilgili bir durum olsa bütün varımı yokumu dökerim onun için ama öyle bir abi ki ölüyorum dese acaba diye şüphe düşerim.
Cevap için teşekkür ederim.
Benim düğünümde taktığı takıyı bile babam aldı hem de...Verme bence de. O sana ne yaptı bu zamana kadar??
Kardeşsiniz anlıyorum da, hep siz mi fedakarlık yapacaksınız!!
O zaman verme hiç vicdan falan da yapma.Benim düğünümde taktığı takıyı bile babam aldı hem de...
Kinden de öte kudurdum resmen şuan ne yüzle ister diye. Acaba ben mi kötü düşünüyorum diye bir şüpheye düştüm. Ama bu kadar insan yanılamayız dimiAilen yeterince alıştırmış arkasını toplamaya
Bir de sen aynı şeyi yapma.
Hayır hiç mi azıcık ucundan kıyısından kinlenmiyorsun
hayret ediyorum gerçekten.
Böyle konuları görünce bu kez kendime
ne pis insansın yaa sen
diyorum
Ben senin şu düşündüğün şeyi düşünmezdim bile.
Bundan önce 1 defa daha istedi. Gönderdim 5 senedir ödeyecek. Sonra istediği bir şey vardı sen al veririm dedi. Hala ödeyecek.
Kinden de öte kudurdum resmen şuan ne yüzle ister diye. Acaba ben mi kötü düşünüyorum diye bir şüpheye düştüm. Ama bu kadar insan yanılamayız dimi
verme tabiki.Merhabalar KK üyeleri,
Benim bütün ailemize sorun olan bir abim var. Çalışmayı sevmez, hep para sıkıntısı vardır. Annem babam onun için yapmadığını bırakmadı. 2. evliliğini yaptı. Babam ev aldı, eşi evi beğenmedi kiraya çıktı. Şimdi eşi de çalışmaya başlamış.
Sorun şu ki abim benden borç istiyor. Eşinin bir ödemesi varmış. Çok sıkışmışlar. Taksit taksit ödeyecekmiş. Eşimi aramış önce. O da hesap kitap bende diye topu bana atmış. Eşim der ki sonuçta abin. Bence verelim. Bundan önce 1 defa daha istedi. Gönderdim 5 senedir ödeyecek. Sonra istediği bir şey vardı sen al veririm dedi. Hala ödeyecek.
Para sorun değil de ben bütün hayatımı ertelemek zorunda kaldım abimin yüzünden. Çünkü annem babam hep abinin ihtiyacı var dedi. Ben yokluk içinde okudum, evlendim. Şimdi durumumuz çok şükür iyi. Bunu bildiği için benden para istiyor yine.
Versem içim razı değil, vermesem de yine abi sonuçta diyorum.
Ne yapsam sizce?
Vermeyin.Merhabalar KK üyeleri,
Benim bütün ailemize sorun olan bir abim var. Çalışmayı sevmez, hep para sıkıntısı vardır. Annem babam onun için yapmadığını bırakmadı. 2. evliliğini yaptı. Babam ev aldı, eşi evi beğenmedi kiraya çıktı. Şimdi eşi de çalışmaya başlamış.
Sorun şu ki abim benden borç istiyor. Eşinin bir ödemesi varmış. Çok sıkışmışlar. Taksit taksit ödeyecekmiş. Eşimi aramış önce. O da hesap kitap bende diye topu bana atmış. Eşim der ki sonuçta abin. Bence verelim. Bundan önce 1 defa daha istedi. Gönderdim 5 senedir ödeyecek. Sonra istediği bir şey vardı sen al veririm dedi. Hala ödeyecek.
Para sorun değil de ben bütün hayatımı ertelemek zorunda kaldım abimin yüzünden. Çünkü annem babam hep abinin ihtiyacı var dedi. Ben yokluk içinde okudum, evlendim. Şimdi durumumuz çok şükür iyi. Bunu bildiği için benden para istiyor yine.
Versem içim razı değil, vermesem de yine abi sonuçta diyorum.
Ne yapsam sizce?
Ben de anneme ve babama hep aynısını diyorum. 40 yaşını geçti hala arkasını toplamaya çalışıyorsunuz alıştırdınız diyorum. Ama iş bana dönünce daha da kuduruyorum sinirimden işte.verme tabiki.
ailen hatalı bu konuda.
abine gerektiğinden fazla maddi taviz verilmiş.
malesef kötü alıştırılmış.
senden alıp alıp ödemeyen,bundan da en ufak rahatsızlık duymayan abiye ne yardımı edeceksin?
böyle yapa yapa abin tepenize çıkmış hepinizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?