Fırsatçı Abi

Soyadları yürüyecek ya sanki bana her biri hanedan ailesi. Boşver takma kafana. Dediğim gibi sen kendi ailene bak artık. Çocukların var mı bilmiyorum ama varsa sen aynısını yapma yeter.

Soyadları yürüyecek ya sanki bana her biri hanedan ailesi. Boşver takma kafana. Dediğim gibi sen kendi ailene bak artık. Çocukların var mı bilmiyorum ama varsa sen aynısını yapma yeter.
Çocuğum yok henüz. Geçen yıl kaybettik doğuma az bir süre kala. Ama emin olduğum tek konu bu. Çocuklarıma bunu yaşatmayacağım ve kimsenin böyle bir şeyi yaşatmasına izin vermeyeceğim. Çünkü hayatım annemle babamın onun yüzünden fedakarlık edip sonra üzülmesiyle geçti.

Konuyu ben açtım sandım. Bir tane biz de var böyle. ..daha iki gün önce bende maruz kaldım. Artık hayir derken ben utanıyorum. Maalesef annemler de bir şekilde onu destekliyor..
Ben vermedim ama bana laf sokabilme hadsizligini gösterdi. Şaka gibi..

Bencede vermeyin kac yasina gelmis sorumluluk almasi gerekir arkasinda birileri destek diye rahattir bu kadar

Yok yA sen ben pis değiliz. Ben de kinlenirim. Bu normal bir şey. Salağa yatıp İnsan kullanmak nasıl sıradansa biz gibilerin de kinlenmedi gayet normal. Üzülmek ağlamak sevinmek gibi bir his bu. Bizim gibilere laf Yok kinlenmek güzeldir, gerçekleri tüm çıplaklığıyla gösterir.

ne borcu olduğu önemli bence, bu tarz bir abiye büyük konuşmayım ama sağlık vs durumu söz konusu olmadan yardım etmezdim ben.Bazı insanlar arkalarının toplanmasına alışıyorlar ve öyle gidiyor maleesef

yani haklısın.
ben yapamıyorum, abi diye kıyamama falan
kesinlikle işlemiyor bende.

Ben olsam verebilirim önemli olan gönül rahatlığı içim rahat olucak gerisi önemsiz Abi'm kendisi düşünsün vermezse kendi gönlü huzursuz olur benim içim rahat derdim :) eğer ona verdiğim para beni etkilemiyorsa hele hiç düşünmem

Bariz belli ödemeyegı cünkü digerlerini ödememiş ki. Hani sadık olsa ver.Ben olsam veremezdi cünkü kocamdan cekinirim iyidir hostur ama zamanı gekir yüzüme vurur kaldıramam.Abinede ödemeleriniz oldugunu diger borclarini da bian önce ödemesi gerektigini cunku kocaniza mahcup oldugunuzu söyleyin.

Bizimde uzak akrabamizda böyle biri var teyzemden borc almisti.Teyzem istemek icin ariyor acmiyor vs.karsini aradi kocan bu sebeple para almıştı benden,bendr sıkıştım falan dedi kadında bizim böyle bir sebebimiz olmadiki senden para isticek kadar dedi.Yani yalandı! Demem o ki abinizde yengeniz üzerinden istiyor olabilir mi?

Yengenizede pes!alınmış evi beğenmemek ne kadar lüks.Kiradadır simdi allah bilir.

Verme, verme, verme! Bizde de var aynı modelden. Sanırım her aileye numunelik koyuyorlar bir tane. Bunlar tüm ömrünü böyle geçiriyor. Alamayacağını anlasın artık. Bırak karısı uğraşsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…