Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bugün yemek yapmadım çünkü artan yemekler vardı onlarla bir masa hazırladım, hepsi yendi çok iyi oldu. Ben de aşırı yedim bu arada, ama sadece yarım litre su içebildim çok uykum var o yüzden diğer yarım yarım litreyi içemeyecek gibi görünüyorum. Normalde iftarda 1 litre sahurda 1 litre toplam 2 litre içiyorum ama bayağı zorlamam lazım kendimi bugün.
Bu arada benim çocuklar makarna yemeyi özlemişler yarın akşam iftara makarna yapacağım sanırım.

3 5 odunc versene
Asıl bana lazım, yürümeyi unuttum
Hem oruç tutup hem spor yapabilen insanlara hayranım, idolümsün gülüm

Allah izin verirse haftaya baklava yapmam lazım. Herkes bekliyo bayram baklavasını. Sonrada bayram gezmesine gitcez. Burda bayram olmayınca biz de böyle uyduruktan bayram tatili ayarladık 6 gün kaçıyoruz bir adaya. Burda uçaklarda falan da maskeyi kaldırdılar neredeyse üç yıldır ilk defa maskesiz yolculuk yapacağız inşallah o zamana kadar durum değişmez. Tabii yine Muhtemelen aç kalırız ama en azından değişik bir yer görürüz

Gunaydin

Bugün ve yarin tarti günü

Paylasim yapmayanlarin uzerine cizgi atacagim. Bu demekki birdaha aramiza katilamayacaklar.

geliyor gelmekte olan,

sabirsizlikla bekliyorum

biz serifoglundan aliriz Lori cigimlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…