- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Buralar iki haftadır iyi gidiyor yazlıkları çıkardım ben. Akşamları biraz serin oluyor. Yağmur yağmadığı sürece değerlendiriyorum havayı çocuk alıştı artık benimle bir gezmeyi seviyor
Ben çocuklara kıyamadığımdan mecburiyetten yapıyorum yemeği ne yalan söyliyeyim. Arada zevk alarak uğraşırım mutfakta. Arada dediğim 2-3 ayda bir falan.
Henüz evlenmemişken annem evde yoksa hazır yemeği bile ısıtıp yemeye üşenir aç aç annemi beklerdim.
Mutfak işi zevk işi birazda. Ablamda senin gibi. Geçende portakal kabuklarını kurutuyordu rondodan geçirip toz haline getirip kek ve tatlılarda kullanacakmış.
Eşimin babası Kübalı olduğu için siyah fasülye onların ana yemeklerinden biri, burada çok satılıyor ben konserve olarak alıyorum hazır pişmiş oluyor kullanması çok kolay oluyor, bunu deneyebilirim hatta güzel olursa Instagrama koyarım.Aaa basitmis tarif. Siyah fasulye bakayım bi ara. Bende düdüklü yok ama geceden ıslamak falan lazım herhalde
NeyeGunaydin
Kaldi 6 gun
Bacimin Tr den donmesine. Yani cocuklarin kendi evlerine gitmesine
İnstan mı var versene güzel kız seni takipleyimEşimin babası Kübalı olduğu için siyah fasülye onların ana yemeklerinden biri, burada çok satılıyor ben konserve olarak alıyorum hazır pişmiş oluyor kullanması çok kolay oluyor, bunu deneyebilirim hatta güzel olursa Instagrama koyarım.
Kaç çocuk var kız evde Allah kolaylık versinBacimin Tr den donmesine. Yani cocuklarin kendi evlerine gitmesine
Oy kiyamamBacimin Tr den donmesine. Yani cocuklarin kendi evlerine gitmesine
Herkese var,sana yohhİnstan mı var versene güzel kız seni takipleyim
Günaydın canım, l-carnitine spor öncesi iki kat yaktırıyor doğru ama kullandığımız ürünlerin ikisi de gün içinde fayda ediyor.Gunaydin kizlar. Kendime gelip yürüyüse cikacagim. Birde kulakliklarin sarjinin dolmasini bekliyorum.
H3RA_ bugun basliyorum aldiklarima. Dun spor olmadi. Kosturmaca sonucu atilan adimlar vardi sadece
Yapma konusunda benimde elim yatkındır. Baklava denemedim gerçi ama çalışmadığım dönem canım çekince mantı, börek açardım. Misafire güzel sofralarda hazırlarım. Sanırım çalışmanın verdiği zamansızlık ve yorgunluktan dolayı çok uğraşamıyorum artık.
Kesinlikle haklısın yemek yapmak merak ve zevk işi. Ben yedi yaşında gizli gizli yapardım annem görmesin diye, izin vermiyordu, öyle çok pilav falan atmışlığım var beceremedim çünkü.
Ama yedi yaşımdan beri baktı annem ben çok meraklıyım hamur işlerini falan öğretti yani sağ olsun Allah razı olsun şimdi ne olsa yaparım, su böreği baklava mantı dahil, çünkü çocukken öğrendim. Türkiye’de iken de dünya mutfağına merakım vardı yeni şeyler bulup denerdim hala da öyleyim, bazen de kafadan uyduruyorum.
Günaydın canım, l-carnitine spor öncesi iki kat yaktırıyor doğru ama kullandığımız ürünlerin ikisi de gün içinde fayda ediyor.
Spor hocası ofiste otururken bile yağ yaktıracak sana demişti. O gün spor yapmayacaksan bile kullan mutlaka.
Biri ödemi atmana fayda sağlıyor diğeri yağ hücrelerini vücudun yakacağı yere taşıyor.
Ha birde ödem için bol suyu unutmayalım, idrarla atacağız çünkü.
Ben geçen kullanımda ikisini de günde 1 kez kullandım ama özellikle bromelaini iki kez mi içsem diye düşünüyorum.
Onu araştırıcam bu ara.
Benim sipayi sayma. 2 kucuk var. En kucugune adimsayar saatimi takacam. 50bin yapmazsa ben nolimKaç çocuk var kız evde Allah kolaylık versin
Ben 2 defa iciyorumGünaydın canım, l-carnitine spor öncesi iki kat yaktırıyor doğru ama kullandığımız ürünlerin ikisi de gün içinde fayda ediyor.
Spor hocası ofiste otururken bile yağ yaktıracak sana demişti. O gün spor yapmayacaksan bile kullan mutlaka.
Biri ödemi atmana fayda sağlıyor diğeri yağ hücrelerini vücudun yakacağı yere taşıyor.
Ha birde ödem için bol suyu unutmayalım, idrarla atacağız çünkü.
Ben geçen kullanımda ikisini de günde 1 kez kullandım ama özellikle bromelaini iki kez mi içsem diye düşünüyorum.
Onu araştırıcam bu ara.
TaksanaBenim sipayi sayma. 2 kucuk var. En kucugune adimsayar saatimi takacam. 50bin yapmazsa ben nolim
Ben 2 defa iciyorum
Yok yok her gün düzenli kullanacaksın. Vitamin gibi düşün değerleri normale getirmek için o hücreleri harekete geçirecek.Ben illa spor iken sandim. Gerci bromelian i alirken ögün yerine geciyor fakat ögün ile almasi tavsiye ediliyor yaziyordu. Oyle yaptim bende. Gunde 2tane max yazdigi icin iki ictim. Fakta sabah 1 aksam 1 de olur.
Bol su
Benim sipayi sayma. 2 kucuk var. En kucugune adimsayar saatimi takacam. 50bin yapmazsa ben nolim
Ben 2 defa iciyorum
Hahah bizimkinin eve enerjisi her türlü kalıyorBizimde gecen hafta yazdi ,simdi kis en guzeli su anki turkiyenun bahar havasi insani bogmayan sicagi ,aksam serinligi tam cocuklari gezdirmelik,cok iyi yapiyorsunuz bence yurudukce eve enerjiside kalmaz
ayyy cok gecmis olsun, biti temizlemesi kolay da insani birkac gun psikolojik kasindirmaya devam ediyorOglanin sinifi sürekli bitli . 3sene sonra getirdi eve. Farkli bir sampuan aldim simdi. Umarim etki eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?