Fit Club 🏋🏻‍♀️

Buralar iki haftadır iyi gidiyor yazlıkları çıkardım ben. Akşamları biraz serin oluyor. Yağmur yağmadığı sürece değerlendiriyorum havayı çocuk alıştı artık benimle bir gezmeyi seviyor

Bizimde gecen hafta yazdi ,simdi kis en guzeli su anki turkiyenun bahar havasi insani bogmayan sicagi ,aksam serinligi tam cocuklari gezdirmelik,cok iyi yapiyorsunuz bence yurudukce eve enerjiside kalmaz

Kesinlikle haklısın yemek yapmak merak ve zevk işi. Ben yedi yaşında gizli gizli yapardım annem görmesin diye, izin vermiyordu, öyle çok pilav falan atmışlığım var beceremedim çünkü.
Ama yedi yaşımdan beri baktı annem ben çok meraklıyım hamur işlerini falan öğretti yani sağ olsun Allah razı olsun şimdi ne olsa yaparım, su böreği baklava mantı dahil, çünkü çocukken öğrendim. Türkiye’de iken de dünya mutfağına merakım vardı yeni şeyler bulup denerdim hala da öyleyim, bazen de kafadan uyduruyorum.
Aaa basitmis tarif. Siyah fasulye bakayım bi ara. Bende düdüklü yok ama geceden ıslamak falan lazım herhalde
Eşimin babası Kübalı olduğu için siyah fasülye onların ana yemeklerinden biri, burada çok satılıyor ben konserve olarak alıyorum hazır pişmiş oluyor kullanması çok kolay oluyor, bunu deneyebilirim hatta güzel olursa Instagrama koyarım.

İnstan mı var versene güzel kız seni takipleyim

Gunaydin kizlar. Kendime gelip yürüyüse cikacagim. Birde kulakliklarin sarjinin dolmasini bekliyorum.

H3RA_ bugun basliyorum aldiklarima. Dun spor olmadi. Kosturmaca sonucu atilan adimlar vardi sadece
Günaydın canım, l-carnitine spor öncesi iki kat yaktırıyor doğru ama kullandığımız ürünlerin ikisi de gün içinde fayda ediyor.
Spor hocası ofiste otururken bile yağ yaktıracak sana demişti. O gün spor yapmayacaksan bile kullan mutlaka.
Biri ödemi atmana fayda sağlıyor diğeri yağ hücrelerini vücudun yakacağı yere taşıyor.
Ha birde ödem için bol suyu unutmayalım, idrarla atacağız çünkü.
Ben geçen kullanımda ikisini de günde 1 kez kullandım ama özellikle bromelaini iki kez mi içsem diye düşünüyorum.
Onu araştırıcam bu ara.

Yapma konusunda benimde elim yatkındır. Baklava denemedim gerçi ama çalışmadığım dönem canım çekince mantı, börek açardım. Misafire güzel sofralarda hazırlarım. Sanırım çalışmanın verdiği zamansızlık ve yorgunluktan dolayı çok uğraşamıyorum artık.

Ben illa spor iken sandim. Gerci bromelian i alirken ögün yerine geciyor fakat ögün ile almasi tavsiye ediliyor yaziyordu. Oyle yaptim bende. Gunde 2tane max yazdigi icin iki ictim. Fakta sabah 1 aksam 1 de olur.
Bol su

Kaç çocuk var kız evde Allah kolaylık versin
Benim sipayi sayma. 2 kucuk var. En kucugune adimsayar saatimi takacam. 50bin yapmazsa ben nolim
Ben 2 defa iciyorum

Ben illa spor iken sandim. Gerci bromelian i alirken ögün yerine geciyor fakat ögün ile almasi tavsiye ediliyor yaziyordu. Oyle yaptim bende. Gunde 2tane max yazdigi icin iki ictim. Fakta sabah 1 aksam 1 de olur.
Bol su
Yok yok her gün düzenli kullanacaksın. Vitamin gibi düşün değerleri normale getirmek için o hücreleri harekete geçirecek.
Kullanmadığında eski düzene devam.
Bu arada bromelainin yediğimiz proteinin vücutta kalmasına da pozitif etki ettiğini okudum.
Buda kaslara fayda sağlayacak diye düşündürdü. Doğru dimi?
Benim sipayi sayma. 2 kucuk var. En kucugune adimsayar saatimi takacam. 50bin yapmazsa ben nolim

Ben 2 defa iciyorum

Bence de yapar, benim oğluşta çok hareketliydi. Yürümek yerine koşardı ayakları totosuna vura vura :)
Sabah akşam mı, aynı anda mı içiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…