Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ay umarim gozlukle duzelir, gozler migreni tetikleyebilir
umarim bugun okulu guzel gecer

Burada bulabilir miyim konserve bi araştırmam lazım.

ayyy cok gecmis olsun, biti temizlemesi kolay da insani birkac gun psikolojik kasindirmaya devam ediyor
her yeri de yikayip temizlemek de ayri problemi kolay gelsin
Kiz nesi kolay kiz soylendikce, sacinimi kestirelim dedikce sustu. Temizlik, yikama isi esimde. Bir daha bitlenmeyin diye yatak yorgan degisti, camasir asti

Kiz nesi kolay kiz soylendikce, sacinimi kestirelim dedikce sustu. Temizlik, yikama isi esimde. Bir daha bitlenmeyin diye yatak yorgan degisti, camasir asti
genelde bit sampuani 2 kere kullaninca saclar temizleniyor da ev temizligi sorun iste

kizlar ben bir turlu yapamiyorum yaaa, bana tavsiye verir misiniz
hergun motivation talk yapiyorum kendimle, bazen aynada gorup kendimi kiziyorum. Ama yine de sabah baslayip aksam bozuyorum. hergun buraya menu yazacagim artik diyorum, ama yazilacak menuler olmadigi icin bir sonraki gune erteliyorum. spor icin de hep bahane uretiyorum. cok buyuk motivasyon bozuklugum var.
acaba diyetisyene mi baslasam ama ben kararli devam edemeyince diyatisyen ne yapsin deyip ondan da vazgeciyorum sonra

Ben senin gibiyim. Diyetisyene bosa para ve vakit ayirma

Kalori mi saysak? Suan ne yapiyorsun? Calisiyor musun? Cocuklar ile evde misin?

Ufak hedefler koymak ise yariyor bende. Surekli yemek dusunme. Yogun ol

Ben senin gibiyim. Diyetisyene bosa para ve vakit ayirma

Kalori mi saysak? Suan ne yapiyorsun? Calisiyor musun? Cocuklar ile evde misin?

Ufak hedefler koymak ise yariyor bende. Surekli yemek dusunme. Yogun ol
evet aklimda hep yemek var ve de bir turlu bitiremedim yuksek lisans tezim.. artik onu yapmazsam atilmak uzereyim
o yuzden spor yerine hergun yarim saat teze ayirmaliyim diyorum, onu da yapamiyorum bunu da.. gun sonunda mutsuz, daha stres yuklu yemek yiyorum
bu aralar ictigim suyu arttirdim, firsat bulursam yuruyus yapiyorum, bir de moralim guzelken daha kolay motive oluyorum farkettim ama kendimi bir rahata alamiyorum bir turlu

sen cok duzenli spor yapiyorsun, bence ogunlerin hatta cok az. hic kan degerlerine baktirdin mi? senin bu duzenle 36 bedende olman lazim bence. kesinlikle benle ayni kategoride degilsin, olma zaten guzel degil

Kan degerlerime baktirmadim. Baktirmam gerek. Okadar sey cikti ki unuttum onu. Simdi randevu alayim. Astim,kalp Vs kontrol edilmesi gerekiyor hep.

Arada yedigim beyaz ekmek, jelibon mahvediyor beni. Birde bence aliskin vucud 15bin adima,isden dolayi. Til oynamiyor. Crossfit benim ilacim

Kalori sayman işe yarayabilir bir süre dene bence

Takacam yarin
Sabah ve aksam canim
Chromium picolinate kullansana. Istahini kesiyor.
Kendine hedef koysana. Ben mesela yaza 75 olmak istiyorum.

Şu aralar bende istediğim motivasyonu bulamıyorum. Özellikle spor konusunda.
Diyetisyene gittiğim dönem daha bilinçli yedim.
Daha doğrusu istediğim şeyin yerine ne koyabileceğim konusunda fikir alıp ona göre hareket ettim.
Herkese önerdiği sabit bir listeye bağlı kalmamı isteyen biri olsaydı yapamazdım ama.
Benim çok sevdiğim yemeden duramam ve yemekten asla zevk almam dediğim şeyleri listeletmişti öncelikle.
Sonra da onlara göre bana özel bir liste hazırlamıştı.
Tatlısız duramazsan çantanda bir adet züber bulundur derdi mesela, yediğim zaman isteğim geçsin hemde kalorisiz olsun diye.
Birde çinko kullanmak iştah kapattığı için açlık krizlerini engelliyor diye okumuştum. Zayıflama sürecinde kullanıyorlarmış özellikle.Bir araştır derim.
Çok üşensende sporunu yapmaya 21 gün kuralını uygulamaya çalış.
Spor yapınca yemeye kıyamıyorsun çünkü.
Eğer sporu düzene sokma konusunda kendine güvenemiyorsan spor hocasıyla birebir çalışabileceğin bir paket al.
Randevulu olacağı ve para ödediğin için aksatamıyorsun.

Motivasyon talk lar hikaye geliyor bana. En önemlisi eski zayıf fotoğrafın varsa as buzdolabına ya da beğendiğin bir iki beden küçük elbiseyi kot pantolonu her neyse dolabında her gün göreceğin yere koy. Konuşmaktan daha fazla motive ediyor görsel şeyler.
Yeme olayını kismak yerine kalori sayma işine giriş. Bugün çikolata mi yedin 500 kcal mi aldın kalan yemeklerini ona göre seç. Ya da yedigini yaktıracak sürede spor yap.
İlla ağır şeyler yapmana gerek yok. Evde aç müzikleri 45 dk dans et mis gibi kalori yakarsın ve terlersin üzerine stres atman da cabası.
Yürüyüşün sabahı gecesi olmaz boş bulduğun anı evde oturmak yerine kulaklıklarını takıp yürüyüş yapmakla geçir yine harika bir beyni bosaltma yöntemi.
Hem zihnen rahatlayıp hem de spor yapmış oluyorsun bu iki şeyle.

Ve en önemlisi yaşımız genç bu kiloda ya da böyle yağlı bir vücut görselinde olmayı hak etmiyoruz ! Her şey önce kendimiz için

Aaa basitmis tarif. Siyah fasulye bakayım bi ara. Bende düdüklü yok ama geceden ıslamak falan lazım herhalde

Ay o zaman yapma, tüp bitirir maazallah.
Ben normal fasulyeyi dudukluye koymam, ama bu pismedi, aksamdan islatmistim da.

Ya da alip bi paket haslayip kalani buzluga atabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…