Fit Club 🏋🏻‍♀️

Son paragrafına kalp kalp kalp.

Bir de gencken vucuda ne kadar bakarsan ileride de o kadar rahatsin.

Hatta düzenli spor yapinca kış bile daha az hastalikla geciyor, ilerisi bile degil yani, ekmegini hemen yiyorsun.

Stitch tarzını bulman lazım belki de.
Yani ben keto denedim, if denedim, kalori saydim. Iclerinden en çok if bana uydu. Bir de sezgisel yemecileri takip ediyorum (intuitive eating), onlarin da mantalitesi hosuma gidiyor. Ileride ona gecmek istiyorum.
Belki değişik seyleri deneyip, olmadiginda da moral bozmayip, bu bana uygun degilmis demelisin ve baska seye gecmelisin.

Ama tezle cok zor. Ufak hedefler koy o sebeple, her gun 3 kez 10 dakika yuruyecegim de mesela. Her gun 250 gr sebze tuketecegim de. Ufak tefek hedefler, basardikca mutlu olursun.

Sezgisel deneme bacım bak ben denedim 70 oldum sezgisellik kimseye hayır getirmez

Naber şişko hoşgeldin kendimi görüyorum sanki

Dogru galiba
Oykuyunca o kapiya cikiyor sanki.

3mayisda kan verecegim. Bakalim ne durumda

Son paragrafına kalp kalp kalp.

Bir de gencken vucuda ne kadar bakarsan ileride de o kadar rahatsin.

Hatta düzenli spor yapinca kış bile daha az hastalikla geciyor, ilerisi bile degil yani, ekmegini hemen yiyorsun.
Kesinlikle öyle bu kışı hasta olmadan atlattım. Hatta eşim de spor yapıyor sürekli grip oldu en fazla 3 günde topladı çünkü beslenme şeklimiz değişti daha aktifiz falan iyi geliyor vücuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…