Motivasyon talk lar hikaye geliyor bana. En önemlisi eski zayıf fotoğrafın varsa as buzdolabına ya da beğendiğin bir iki beden küçük elbiseyi kot pantolonu her neyse dolabında her gün göreceğin yere koy. Konuşmaktan daha fazla motive ediyor görsel şeyler.
Yeme olayını kismak yerine kalori sayma işine giriş. Bugün çikolata mi yedin 500 kcal mi aldın kalan yemeklerini ona göre seç. Ya da yedigini yaktıracak sürede spor yap.
İlla ağır şeyler yapmana gerek yok. Evde aç müzikleri 45 dk dans et mis gibi kalori yakarsın ve terlersin üzerine stres atman da cabası.
Yürüyüşün sabahı gecesi olmaz boş bulduğun anı evde oturmak yerine kulaklıklarını takıp yürüyüş yapmakla geçir yine harika bir beyni bosaltma yöntemi.
Hem zihnen rahatlayıp hem de spor yapmış oluyorsun bu iki şeyle.
Ve en önemlisi yaşımız genç bu kiloda ya da böyle yağlı bir vücut görselinde olmayı hak etmiyoruz ! Her şey önce kendimiz için
kizlar ben bir turlu yapamiyorum yaaa, bana tavsiye verir misiniz
hergun motivation talk yapiyorum kendimle, bazen aynada gorup kendimi kiziyorum. Ama yine de sabah baslayip aksam bozuyorum. hergun buraya menu yazacagim artik diyorum, ama yazilacak menuler olmadigi icin bir sonraki gune erteliyorum. spor icin de hep bahane uretiyorum. cok buyuk motivasyon bozuklugum var.
acaba diyetisyene mi baslasam ama ben kararli devam edemeyince diyatisyen ne yapsin deyip ondan da vazgeciyorum sonra
Buldum da pişman oldum bacım iştahımı açtın çok leziz görünüyor herşeyÖyle kendi kendime takıldığım bir blog. Seylaskitchen diye ara bulursun
Sezgisel deneme bacım bak ben denedim 70 oldum sezgisellik kimseye hayır getirmezStitch tarzını bulman lazım belki de.
Yani ben keto denedim, if denedim, kalori saydim. Iclerinden en çok if bana uydu. Bir de sezgisel yemecileri takip ediyorum (intuitive eating), onlarin da mantalitesi hosuma gidiyor. Ileride ona gecmek istiyorum.
Belki değişik seyleri deneyip, olmadiginda da moral bozmayip, bu bana uygun degilmis demelisin ve baska seye gecmelisin.
Ama tezle cok zor. Ufak hedefler koy o sebeple, her gun 3 kez 10 dakika yuruyecegim de mesela. Her gun 250 gr sebze tuketecegim de. Ufak tefek hedefler, basardikca mutlu olursun.
Naber şişko hoşgeldin kendimi görüyorum sankikizlar ben bir turlu yapamiyorum yaaa, bana tavsiye verir misiniz
hergun motivation talk yapiyorum kendimle, bazen aynada gorup kendimi kiziyorum. Ama yine de sabah baslayip aksam bozuyorum. hergun buraya menu yazacagim artik diyorum, ama yazilacak menuler olmadigi icin bir sonraki gune erteliyorum. spor icin de hep bahane uretiyorum. cok buyuk motivasyon bozuklugum var.
acaba diyetisyene mi baslasam ama ben kararli devam edemeyince diyatisyen ne yapsin deyip ondan da vazgeciyorum sonra
Merakli kedi. Sana yok dedim dimiBuldum da pişman oldum bacım iştahımı açtın çok leziz görünüyor herşey
Sezgisel deneme bacım bak ben denedim 70 oldum sezgisellik kimseye hayır getirmez
Kalorini takip ediyormusun ozaman beybisi?Ok babies!
20-4 if cok begendim. Boylede devam edecem.
Mct yagi ve köy tereyagini aldim.
Az once bulletproof kahvemi yapip ictim.
Bugun sporda ekledim.
50 sumo squat
50 squat
20 dk dumbell workout
Ve bu alttakileri. 15 bin adim da yaptimmi tamamdir
Eki Görüntüle 3056576 Eki Görüntüle 3056578 Eki Görüntüle 3056579 Eki Görüntüle 3056581
Buldum da pişman oldum bacım iştahımı açtın çok leziz görünüyor herşey
HeaKalorini takip ediyormusun ozaman beybisi?
Ne kadan yiyon
Dogru galibaYok yok her gün düzenli kullanacaksın. Vitamin gibi düşün değerleri normale getirmek için o hücreleri harekete geçirecek.
Kullanmadığında eski düzene devam.
Bu arada bromelainin yediğimiz proteinin vücutta kalmasına da pozitif etki ettiğini okudum.
Buda kaslara fayda sağlayacak diye düşündürdü. Doğru dimi?
Bence de yapar, benim oğluşta çok hareketliydi. Yürümek yerine koşardı ayakları totosuna vura vura :)
Sabah akşam mı, aynı anda mı içiyorsun?
Kesinlikle öyle bu kışı hasta olmadan atlattım. Hatta eşim de spor yapıyor sürekli grip oldu en fazla 3 günde topladı çünkü beslenme şeklimiz değişti daha aktifiz falan iyi geliyor vücudaSon paragrafına kalp kalp kalp.
Bir de gencken vucuda ne kadar bakarsan ileride de o kadar rahatsin.
Hatta düzenli spor yapinca kış bile daha az hastalikla geciyor, ilerisi bile degil yani, ekmegini hemen yiyorsun.
Dun 1000 bulmadiNe kadan yiyon
Suan benimde az. Bu hafta sirf takip edip tartiya nasil yansiyacak diye bakmak icin.Dun 1000 bulmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?